Kaufland, regele abuzurilor în România?

Kaufland întrece orice limită când e vorba de respectul faţă de proprii angajaţi. Cunosc câteva persoane care lucrează sau au lucrat acolo.Toţi, dar absolut toţi, mi-au spus că au fost supuşi la presiuni fantastice din partea şefilor. Nu sunt chestii ieşite din comun, ci chestii româneşti, în cel mai pur sens al cuvântului.

Muncă peste program, nu cu una sau două ore, ci cu peste cinci ore, angajarea, dar mai ales avansarea în grad a unor persoane care au pupat foarte bine şi des posteriorul şefilor, nerespectarea salariaţilor sclavilor care lucrează acolo, punerea în posturi cheie a unor oameni cu 12 clase şi îndepărtarea celor cu diplomă de licenţă. Acestea sunt câteva dintre neregulile de acolo. Pur şi simplu, mulţi dintre angajaţii de acolo sunt trataţi cu fundul şi nu li se respectă drepturile stipulate în contractul de muncă.

Sigur, unii vor întreba de acei salariaţi rămân acolo ca să fie umiliţi . Poate pentru simplul fapt că situaţia este cum este, mulţi au datorii la bănci, copii de crescut etc. Probabil că asta primează în faţa principiilor.  Mi-am făcut de multe ori cumpărăturile din Kaufland, deşi nu îmi este la fel de util precum îmi este Carrefour, spre exemplu. Tuturor angajaţilor de acolo le lipseşte un lucru important: zâmbetul de pe buze. Mai toţi sunt îngânduraţi,supăraţi sau obosiţi.Probabil că departamentul resurse umane nu există pe organigrama celor de la Kaufland. Iar dacă există, este condus de unul care nu ştie cu ce se mănâncă aşa ceva.

Ca o comparaţie, companiile mari, chiar şi de retail, din occident obişnuiesc să îşi trateze angajaţii cu masaje la locul de muncă, valeţi personali, chiar şi cu timp liber, la discreţie, pentru ca angajatul să aibă timp şi de familie. Vi se pare un răsfăţ ? Poate că da, însă cum îţi vei răsfăţa clienţii dacă nu eşti în stare să îţi răsfeţi proprii angajaţi ?

Oare acest lucru se întâmplă doar în România, sau se practică şi în occident ? Iată un comunicat din 2007peste care am dat din întâmplare :

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a blocat un imprumut de 100 de milioane de euro pe care intentiona sa-i acorde grupului german Schwarz, pentru ca acesta sa-si finanteze extinderea retelei de magazine Kaufland in Romania. BERD a blocat imprumutul din cauza acuzatiilor de abuz in relatiile cu salariatii, acuzatii venite din partea unor sindicate germane.

Dacă printre cei care mă citiţi există persoane care lucrează sau au lucrat la Kaufland sau la alte hypermarketuri şi care au întâmpinat astfel de probleme, vă rog să le împărtăşiţi. Măcar să le dăm un avertisment sau un sfat celor care vor să îşi depună cv-ul acolo.

Commentarii

497 Comentarii on Kaufland, regele abuzurilor în România?

 1. andreea on Thu, 24th Sep 2009 6:54 pm
 2. ai atins un punct sensibil dar foarte adevarat. la kaufland angajatul nu este respectat. “nu-ti convine ,, pleaca” cv-uri sunt multe la informatii. nu ai cum sa zambesti atat timp cat esti tratat ca ultimul om .. la kaufland pupincuristii , scuze , au cuvant de spus ..nu va angajati la kaufland , este un sfat pt toti cei care vor sa faca asta..

 3. Blogul lui Bucur on Thu, 24th Sep 2009 11:08 pm
 4. direct merita sa le dai foc dar pentru ca esti baiat bun ierti si uiti…

 5. iulia on Fri, 25th Sep 2009 8:31 am
 6. Stiu pe cineva care lucra la Carrefour la marketing si avea un salariu de putin peste 6 milioane!! Ma intreb cam cat castiga un angajat de la casa sau care aseaza marfa pe rafturi…

 7. d3m3ntzial on Fri, 25th Sep 2009 12:05 pm
 8. Sa inteleg ca in cazul in care esti nemultumit ti se spune scurt : “nu iti convine, poti pleca!” Corect ? In tara noastra inca troneaza nesimtirea. Si o va face multi ani de aici incoace, pentru ca, noi, romanii, avem pacatul de a ne naste din parinti care au trait cu greu pe vremea lui Ceausila cel Voinic, crescuti la randul lor de parinti care aveau in sange sistemul ceausist. Rau este ca nu avem puterea sa culegem ce e mai bun de la fiecare in parte.

 9. anonim on Sun, 22nd Nov 2009 8:41 pm
 10. eu inca lucrez la kaufland dar nu pentru mult timp. Cert este ca drepturile noastre raman doar pe hartie. Cica problemele se rezolva in interior nu trebuie sa se ajunga la mai marii nostri si surpriza cand deschizi un subiect cum ar fi nevoia de a merge la baie in timpul programului ti se raspunde ,, merge-ti la doctor si cautati-va sau tratati-va cu prostamol daca aveti probleme”. Pauza de masa foarte rar si cand o apuci mergi in cantina abea te pui pe scaun si te cheama ca au nevoie de tine, intre timp tu bagi ca prostu pe case si supra sta la tigara bine mersi. Wbl in fata iti zice ca o sa se rezolve dar pe la spate o pupa in … pe supra ca doar este pila directoarei si nu poate sa o jigneasca. Cand vine Hancas in vizita sa le vezi ce disperate sunt sa fie totul in regula. Nici nu mai imi vine in minte cate si cate se intampla in kaufland. Cred ca sefele ar trebui sa merga la doctor ca li s-a urcat sefimea la cap au uitat de unde au plecat, vai si amar de ele

 11. qvo vadis on Sat, 5th Dec 2009 1:31 am
 12. In legatura cu pauzele, cam asa e; wbl-istii freca menta si dau numai ordine, rar dak face unu cate ceva; nu mai zic de zile libere care in loc sa ti le dea grupate cate 2 (cum este stipulat in regulamentul interior) ca sa ai si tu un timp sa faci ceva, ei iti dau acu o zi peste 3 alta zi etc.; sunt altii care lucreaza de nopte de la 22-06, si la ora 13.00 vin iar la munk. In rest cam tot ce zice-ti si voi e absolut adevarat!

 13. ana on Sun, 10th Jan 2010 5:49 pm
 14. s-au facut angajari in Kaufland Baia Mare 2, la care am fost concediati(50% din personal) dupa o luna de zile fara nici un motiv anume, la care ni sa cerut semnarea demisiei!Cine nu a semnat demisia lucra in continuare doar ca te stresau tot timpul..trebuia sa luc. ca un robot, de ore suplimentare nici nu vorbesc.. Pe site-ul Kaufland scrie: ” Principiile noastre sunt:1. amabilitatea fata de clienti este pentru noi pe primul loc 2. directorul magazinului nostru din localitatea dumneavoastra va sta si el bineanteles la dispozitie la dispozitie, pentru a veni in intampinarea intereselor dumneaoastra”….dir. ne supunea unor presiuni psihice si violente verbale,ne ameninta cu pierderea locului de munca cit si cu faptul ca nu vom mai primi salariileAm constatat ca firma Kaufland,pune in valoare unele principii,cum ar fi amabilitatea si respectul,(doar fata de clienti),cu care am fost cu totii deacord doar ca acest lucru am dori sa fie si intre angajati si director!

 15. d3m3ntzial on Sun, 10th Jan 2010 9:53 pm
 16. Imi pare rau sa aud asta. Din pacate astfel de lucruri se intampla la noi in tara pentru ca se poate. In cazul oamenilor simpli nu prea functioneaza institutiile care au menirea de a-ti apara dreptul la munca, salariu, civilizatie, bun simt.

 17. claudiu on Tue, 12th Jan 2010 5:10 pm
 18. regret ce se intampla in acest magazin.toti au ajuns sefi numai cu pile.ca angajat suntem ca sclavi nimic nu se mai respecta nici pauze. va rog luati masuri. sefi stiu numa sa comande dar nu pun mana pe treaba.

 19. asima on Thu, 28th Jan 2010 12:57 pm
 20. MA-M TOT GANDIT DACA SA SCRIU SAU NU ,,,,,, DAR O FAC FARA REMUSCARI CA E MARE BATAIAE DE JOC .ASTA E TRAIM IN ROMANIA AM LUPTAT PT . LIBERTATE IN DECEMBRIE .AM MURIT UNII DINTRE NOI ……PT . CE CA SA DEVENIM SCLAVII ALTORA??????

 21. asima on Thu, 28th Jan 2010 1:03 pm
 22. NU LUCREZ DE MULT LA EI .NU AM GASIT ALTCEVA DE FACUT …. STITI CUM SE SPALA CONGELATORUL SI FRGIDERELE .NUUUUUUUU STITI !!!!!!!! VA ZIC EU CU MANA FARA MANUSI , SUBSTANTELE CARE LE FOLOSESTI SANT ALALINE…..(DECI ACIDE) LA – 4.. – 6 ……… GRADE CELSIUS FRECI CU PERIA SI STARNGI APA CU SUBTANTA ALCALINA CU MANA ….SI ASTA FACI LA FIECARE SFARSIT DE TURA .AM FILMAT TOT PROCESUL CU TELEFONUL MOBILDIN MOMENTUL ADRESARII CATRE SEFI LA ACAEST SUBIECT SI PANA LA EFECTUAREA PROCEDURII DE CURATARE..FARAECHIPAMENT ADECVAT PT. FRIG FARA CIZME DE CAUCIUC ………………

 23. asima on Thu, 28th Jan 2010 1:05 pm
 24. CUM SI TOATE ASTEA SE INTAMPLA LA ……………….. KAUFLAND ……….TREZITIVA VOIOAMENI BUNI …………SCLAVIA SA ABOLIT SANTEM O TARA DEMOCRATICA ……….NU …………..

 25. asima on Thu, 28th Jan 2010 1:08 pm
 26. OAMENILOR LE E FRICA SA VORBEASCA ………….POLITICA STRUTULUI FUNCTIONEAZA ………… PEFATA TOTI TIN CU TINE CAND SANT PUSI IN FACTA FAPTULUI INPLINIT NUI NICI UNUL CARE SA TE SUSTINA ………..

 27. asima on Thu, 28th Jan 2010 1:10 pm
 28. O INTERBARE SI GATA ……………………………

 29. asima on Thu, 28th Jan 2010 1:11 pm
 30. OARE CITESTE CINEVA ACEST FORUM?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 31. asima on Thu, 28th Jan 2010 1:15 pm
 32. ORICUM VOI INREGISTR CU CAMERA ASCUNSA ABSOLUT TOATE ABUZURILE SI LA NEVOIE LE VOI FOLOSI INTR-UN PROCES……………………. LE VOI VINDE PRESEI FILMULETELE…..ABSOLUT TOTUL VOI FACE .PRO TV .ANTENE …NUMAI SA VAD CA SE VA INTAMPLA CEVA BUN PT. OAMENI …..CARE LUCREAZA IN SISTEM VOI FILMA ABSOLUT ORICE ABUZ………….

 33. coldasice on Sat, 30th Jan 2010 3:54 pm
 34. dragii mei, lucrez la kaufland, nu stiu pt kt timp… vreau sa va spun k de la sef de raion am ajuns la aranjat stixuri pe raft, pt k am luat prea mult partea oamenilor si ma luam in gura cu “mai marii sefi”!!! si pentru k ma sapau pe la spate multe persoane “dragutze”, au ajuns in locul meu!!! mi-au zis k nu mai sunt compatibila cu cerintele job-ului! dar pana atunci, cum draq am fost compatibila??? tin sa va spun k sunt constienta k sunt tratata k un gunoi… ce zic eu gunoi; gunoiul e aur pe langa mine!!! dar sunt tare si voi mai rezista putin… daca stau bine si ma gandesc cred k te sustin asima…..

 35. d3m3ntzial on Sun, 31st Jan 2010 9:26 pm
 36. de ce nu faceti ceva inteligent si sa va duceti la OPC pentru a reclama nesimtirea de care dau dovada acesti “sefi” ?

 37. Andu on Sun, 14th Feb 2010 4:41 pm
 38. LA KAUFLAND E VIATA DACA STI SA TRAIESTI DIN PLIN

 39. ana on Wed, 17th Feb 2010 8:17 pm
 40. sa va povestesc si eu ce am patit :m-am angajat cu mare incredere la kaufland ca sef de raion ,dar nu am putut sa ma comport urat cu subalterini,dar un lc care a fost angajata cu ajutorul meu (i-am depus cv-ul atunci cand eu am fost sa imi semnez eu contractul de munca)m-a sapat pt ca dorea sa fie promovata.Nu a fost corect sa fiu OBLIGATA-FORTATA sa imi dau demisia fara sa prezumtia de nevinovatie,in ghilimele mi s-a propus un post de lucrator comercial in alt departament dar se stia ca nu sunt posturi disponibile,prin urmare ……………demisia.
  “Va multumesc pentru sansa acordata si gustul amar pe care mi la-ti lasat cu toate ca mi-am dorit sa cred ca nu este adevarat ce se spune pe forum.”am trimis un e-mail catre domnul Viman.

 41. mamaruta on Sat, 20th Feb 2010 1:31 am
 42. ma ingrijoreaza toate aceste comentarii

 43. mamaruta on Sat, 20th Feb 2010 1:33 am
 44. urmeaza sa ma angajez pe un post la kaufland dar imi este deja teama
  ce ma sfatuiti?
  de fapt ma intereseaza cate ore se lucreaza pt un post informatii clienti?

 45. Anonim on Mon, 22nd Feb 2010 11:16 pm
 46. si la metro e la fel

 47. acer on Tue, 23rd Feb 2010 3:12 am
 48. Sincer NU te angaja acolo.Eu am lucrat la ei si stiu cum e acolo.

 49. anonim on Mon, 8th Mar 2010 1:13 pm
 50. din pacate nu am scapat de sentimentul balcanic de a fi mereu persecutati sau gasiti tapi ispasitori pentru tot ceea ce se intampla. sunt angajat kfl si in 2 ani de zile nu am avut asemenea probleme. se tot striga sus si tare ca sunt omise drepturile din contractul colectiv de munca, dar oare cum stati voi, ca niste buni angajati, cu diplomatia? de cate ori ti-ai spus “e volum mare de munca, mai bine mai raman o jumatate de ora aici, decat sa pierd bine-mersi 4 ore in club?” facultatea conteaza, dar mai mult conteaza ceea ce faci si modul in care operezi, asa ca nu va plangeti ca cei cu 12 clase promoveaza. de obicei un singur post este “promis” dar mai raman multe si pentru alti angajati, asa ca dati-va putin silinta. numai bine.

 51. andreea on Mon, 8th Mar 2010 7:35 pm
 52. si eu lucrez la kaufland si se poarta foarte urat cu noi eu lucrez de 4 ani bine 2 am stat cu copilul acasa in prenatal si am un an de cand m-am intors si am ramas cu acelasi salariu de acum 4 ani.adica i-au 600 ron si cele de acum 4 ani 1100ron.este corect?am si facultate dar oricum in ziua de azi nu mai conteazadar ti-e necaz sa vezi unele cu 8 clase ca ajung sus..

 53. Florin on Tue, 9th Mar 2010 12:07 pm
 54. Ma astia cu scolii cu doamne apara-ma plangeti de situatie sau ati terminat si scoliilii tot cu plangetiii.Rusine voua ca avetii studii ,le-ati cumparat de la supemarket sponsor la min invatamantului si educatiei.Romania o tara minunata.
  Nici afara nu v-ati descurca ca se vede ca sunteti habarnisti,lenesi si vezi doamne aveti liciente.Daca ierati buni va dascurcati altfel.
  Acum cei care vezi doamne au 12 clase sau 8 clase,doar pentru ca sunt pilosi is acolo unde sunt ?Nu mai dragilor ci munciesc de se rup ,nu pierd timpul pe la tigarele care nu se mai termina,nu-si pierd timpul cu gargara ca aia care stiu iei cum au liciente,ca la liciente nu pui osul la treaba ci te smiorcai ca-ti taie mami sau tati alocatia si te duci naibii cu tot cu investitia lor si acum va este rusine de ce ati ajuns.
  Pai este simplu :”ASTA MERITATI!”
  Aveti timp de forum ,de nemultumiri.?Pai daca ati lucra cum trebuie nu v-ar deranja nimeni?
  Io m-as angaja la Kaufland ca io am vazut destule la viata mea .
  Si nu ca as fi masochist, dar pentru mine nu este diavolul asa negru sau in nici un caz mai negru ca mine.
  Io ca muncitor necalificat am ajuns la 3000 de roni pe luna si aia doar pt ca am vrut sa merg la mare.
  Deci si in Romania se poate.
  Va uitati prea mult la TV,si pierdeti ce e mai important ca viata e scurta si ar trebuii sa o infrumusetati cat de mult puteti.
  Persoanele cu scoli terminate la norma ,multi din generatia copy paste,atata sunteti copy paste sau daca ati avut ceva banici ati pus pe altul ca mine sa vi le faca si referatele,si licentele.
  Asa ca o concluzie daca ati fi fost ceva in legatura cu scoala si nu habarnisti ati fi fost in alta situatie.
  Simplu pentru neputinciosii ca voi imi este mila.Io mi-am terminat scoala in campul muncii, si mi-a dat seama ca multi nu au ce cauta pe acolo.
  Nulitas veritas 85%din asa zisii cu licente.Sau tabula rasa ca pentru iei multimea vida = cu 0.
  Apucati-va de politica cu PRM sau Noua Generatie ca astia cauta si au nevoie de oameni ca voi.
  Daca muncesti nu trebuie sa-ti fie rusine.

 55. eu on Wed, 17th Mar 2010 12:46 am
 56. o sa ma angajez la kaufland peste cateva zile :D

 57. eu on Wed, 17th Mar 2010 12:50 am
 58. de ce ? pentru ca e singura oferta de job din orasul meu si chiar vine ca o salvare ca as fi murit dracu de foame la ce oferta bogata e pe piata muncii din tara asta

 59. isnfa on Thu, 18th Mar 2010 1:39 pm
 60. bravo florin on tue

 61. Anti-tute on Thu, 13th May 2010 8:22 am
 62. @isnfa: “on tue” este ziua cand a comentat omu’.. pe el il cheama Florin, nu “Florin on tue” :D

 63. adrian on Mon, 17th May 2010 11:32 am
 64. isnfa, si Florin….voi de fapt sunteti niste sclavi obositi care nu stiti nimic concret sa faceti.Uite ca eu am si facultate si am fost si director de magazin.Am muncit pe branci dar nu am fost sclav.Sa te vad pe tine cand vii la munca si se leaga de tine aiurea in tramvai cum o sa te simti.Probabil vii acasa si iti bati nevasta si copiii…ca atata va duce capul.Si apropo… se spune “eu”, nu “io”…..vezi ce inseamna ca ai cu 2 clase mai mult decat trenul???

 65. Florin on Fri, 21st May 2010 2:05 am
 66. Da, ma draga Adrian. Ai dreptate , da’ nu incercam sa filozofez pe tema sclavagismului sau a incalcarii flagrante a drepturilor , ce incercam sa dau de inteles era doar faptul ca :” NU TE OBLIGA NIMENI ! ” sa induri astfel de lucruri.
  Si in alta ordine de ideii :
  1.”io” este printre cuvintele din categoria arhaismelor si zic ca l-am folosit ca pe timpuri , si credeam ca poate careva chiar intelege printre randuri
  da asta e ! Atat se poate.
  2. Pt. isnfa :” Daca faci parte din categoria sefilor Atunci consider ca mi-ai zis bravo ca la magar, ca sa ma simt mai bine.
  3. Poti sa lasi totul balta si sa o iei de la inceput cu orice altceva si poate vei reusi
  4. Haideti sa fim seriosi credeti ca doar la Kaufland pilosii si habarnistii sunt pe functii
  5. Si sa nu-i punem pe toti in aceeasi oala ca mai sunt si cativa de treaba,adica care stiu ce fac acolo da nu cred sa se poata.
  6. Pt.Adrian cred ca am 2 clase peste tine da nu ne ajuta pe nici unul dintre noi asa ceva,si nici nu putem schimba mentalitate cu cateva randuri.
  7. La partea cu sclav , DA sunt mandrul sclav al acestui sistem de toata jena in care traim si in care va urma sa ne fie si mai “nostim”

 67. Florin on Fri, 21st May 2010 2:19 am
 68. La faza cu batut nevasta si copii o fii pt.isfana ca
  “Io nu-s insurat ci logodit de vreo 10 ani si copii nu mi-am permis sa fac ca de abia am grija de mine daramite sa mai chinui si un suflet nevinovat ,a carui simpla vina ar fi fost ca s-a nascut intr-un timp ca asta,si intr-o tara ca asta.”
  Si draga Adrian : daca ai fost director ,de ce nu mai esti?
  La munca pe branci crezi ca si-ar permite vreunu sa se ia de mine “Aiurea in tramvai”.
  Pai sa-ti spun cum se rezolva asta :
  “In the street it is not boss or wbl or something else , it is just a normal gay ,with a normal fammily.”
  Deci e simplu : pe strada nu-i mai sef sau orice daca te tine il faci, da’ ii spui din ‘nainte si fara martori .
  Si acum zi-mi mie care-i mai sclav dintre noi doi.
  Sper ca ai observat ca ma straduiesc sa respect cat de cat normele de redactare

 69. Florin on Fri, 21st May 2010 2:22 am
 70. ms Anti-tute

 71. anonim on Fri, 4th Jun 2010 10:42 am
 72. la kaufland plioesti totul merge aiurea sefi sunt insuportabili si se poarta urat cu angajati(GABRIELA TUDOR ) tipa urla , arunca cu cascavalul an angajate ca asa are ia chef.
  Nu se respecta programul de lucru si daca lucrezi peste program nu se plateste nimic an plus , nici sarbatorile legale nu sunt platite.

 73. Gigel on Thu, 17th Jun 2010 8:52 pm
 74. Fratilor eu lucrez la Kaufland in receptie si abea astept sa intalnesc unu care lucreaza la Kaufland ploiesti si se ocupa cu incarcare DC-urilor.Pana la urma viata nu e asa de rea la Kaufland daca stii cum sa iti faci treaba.nu ascultati niste fosti angajati frustrati care habar n-au ce e ala Kaufland.

 75. marius n on Tue, 29th Jun 2010 1:45 pm
 76. TOT CE SCRIE MAI SUS/JOS ESTE PERFECT ADEVARAT!
  SI EU AM LUCRAT INTR-UN ASTFEL DE MAGAZIN SI TREBUIE SA SPUN K TOTI ACESTI ,,SEFI ” GUNOAIE TREBUIE BATUTI IN GURA K PE COASA
  AA, SI INCA UN SFAT , DAK AVETI OKAZIA BATETI-VA JOC DE EI CAT PUTETI LUATI-VA IN GURA CU EI SI FURATI-I PANA LA ULTIMU BAN DAK AVETI OKAZIA
  SUCCES

 77. marius n on Tue, 29th Jun 2010 1:46 pm
 78. APROPO PT GIGEL DE LA RECEPTIE
  ASA E FRATE E VIATA IN RECEPTIE DAR CAND TE SAPA GUNOAIELE AJUNGI PE RAION SI AKOLO NU MAI E VIATA
  ORICUM E FUTAI SI NU MERITA

 79. porc on Wed, 21st Jul 2010 8:31 pm
 80. pacurari?

 81. porc on Wed, 21st Jul 2010 8:31 pm
 82. ce stiti de directorul de la pacurari /?

 83. IonutSilviu on Fri, 30th Jul 2010 1:50 pm
 84. Conteaza foarte mult si ce sefi aveti fratilor!!!!!!!

 85. IonutSilviu on Fri, 30th Jul 2010 1:53 pm
 86. In legatura cu directorul de la Pacurari,stati linistita e un om super de treaba il stiu mai de mult.De fapt,mai bine zis,daca iti faci treaba nu are nici o treaba cu tine.Fata de Manuela,hai sa fim seriosi ca e mult mai bun.Aia numai pe pile angaja oamenii.La Pacurari erau toti fostii ei colegi de la Metro,nu?Care lucreaza sau a lucrat acolo stie mai bine!!!!!

 87. IonutSilviu on Fri, 30th Jul 2010 1:59 pm
 88. Cei care se tot plang hai sa fim seriosi ca daca ati fi promovati,spuneti-mi daca ati accepta sau nu?Oricum asa e peste tot,pe la toate hypermarketurile,Carefoor sau Metro nu mai retin care stiam ca ii pipaie peste tot pe angajati cand pleaca sau mai rau ii dezbraca la piele.Hai sa fim seriosi ca daca vrei pleci la timp(adica stai 8.330 ore) si mai ales ca daca iti faci treaba bine nu iti zice nimeni nimic.Nu am o functie de conducere,dar ma descurc,mai ales ca e criza si unde naiba sa mai gasesti de munca ca e super greu si peste tot e greu!!!!!!

 89. calinalex2008 on Sun, 1st Aug 2010 12:20 am
 90. curand ma voi angaja la kaufland sighet , pe postul de receptioner sef !
  sincer , ma ingrozeste ceea ce vad scris aici !
  practica o voi face la kaufland baia mare si sunt foarte curios de ceea ce va fi acolo !
  sper , pentru binele meu , sa va inselati cu tot ceea ce ati descris aici si sa fie doar niste pareri ale unora care nu au habar de munca si de ceea ce inseamna comert !

 91. calinalex2008 on Sun, 1st Aug 2010 12:21 am
 92. astept pareri de spre kaufland baia mare , daca e cineva de acolo care citeste acest forum !

 93. Gigel on Sun, 8th Aug 2010 1:19 pm
 94. calinalex2008 daca esti sef receptie marfa unde te-au trimis la scolarizare??poate imi spune si mie cineva cat are un WBL salar ca am vazut ca o cam freaca si sa stiu si io pe cati bani o freaca.eu sunt din Kaufland onesti si as pleca la adjud ca am auzit ca tre` sa se deschida.in fine…cam rar posteaza lumea pe forum….

 95. andreea on Mon, 9th Aug 2010 11:50 pm
 96. un wbl are in jur de 15mil.depinde cu negociaza

 97. bibi on Thu, 19th Aug 2010 1:44 pm
 98. Puteti doar sa va plangeti! Am un post de conducere in Kaufland si stiu ce inseamna lucrulkcu angajatii de tipul vostru. Va intreb urmatoarele:

  Ati pus mana vreodata sa gustati vreun fruct sau vreun suc? – Pun pariu ca asa au facut cel putin 80% din voi desi stiti ca nu aveti voie. Pun pariu ca 95% din voi stiti unde sunt amplasate camerele si care sunt false si care nu.

  Casierele: puneti intrebarea de la sfarsit? – Desi stiti ca e scrisa in fisa postului continuati sa o omiteti pe motive idioate. E un motiv sa fiti date afara!

  Mergeti la tigara de 10 ori pe zi si la pauza stati tot 30 min? – In ROI scrie ca pauzele de tigara se scad din pauza de masa dar nu bagati de seama in schimb faceti scandal daca sunteti luati de la pauza cu 10 min inainte.

  In cat timp bagati un palet la raft in timp ce vorbiti si cu “vecinul” de raion?- OHOOOO nu va spun cat se poate trage mata de coada!!!

  Va semnati la sfarsit de program? NU! Si apoi aveti tupeu daca personalista va opreste o zi din salariu desi in ROI scrie clar ca asta trebuie sa faca!

  Stiti doar ca aveti drepturi, uitati de obligatii! Pe cati din voi i-am ghicit in cuvintele de mai sus? Cati din voi ati comentat aiurea pe site-uri condamnand regimul auster de la Kaufland, regim pe care de fapt voi l-ati instaurat? daca voi ati deveni constienti de obligatiile voastre si v-ati face treaba ca lumea nu s-ar tine nimeni dupa tine cu batul!

 99. Gigel on Fri, 27th Aug 2010 11:55 pm
 100. bravo bibi foarte tare ai punctat in fazele cele mai des intalnite tziagara vorba cu vecinu de raion si trandaveala.si la sfarsit de program se plang femeile de la dulciuri de exemplu ca au bagat 2 paleti cu ciocolata si cornuri,saracele voi siti ce grele sunt cornurile :D pacat ca traim in tara asta cu oamenii astia,si mai avem pretentii ca in alte tari nu se face asa……pai in alte tari oamenii nu au mentalitatea nostra si sitiu foarte bine ce au de facut.Oricum si managmentu lasa de dorit……

 101. calinalex2008 on Mon, 30th Aug 2010 10:15 pm
 102. am 4 ani vechime intr-un supermarket si pot sa iti spun bibi ca ceea ce spui tu mai sus , e normal sa se intample.
  omul are nevoie de o pauza , de o vorba cu colegu de o susta sau ceva in genul acesta .
  nu se poate munca , munca si iar munca , ca pana la urma cazi jos sau iti piere tot chefu de munca si canci randament!

 103. fantomax on Sat, 18th Sep 2010 10:24 pm
 104. Lucrez si eu intr-un Kaufland unde nedreptatile sunt la ele acasa…nu se respecta acea directiva minunata care spune ca angajatii nu au voie sa cumpere marfa la reducere…chiar se fac abuzuri mari. sefii de departament fac reduceri mari si cumpara ei produsele sau rude chemate de acasa si daca un angajat amarat care munceste pe branci sau o casiera apuca sa ia un obiect e foc si para.Ce e mai grav e ca stiu si directorul si vkl -ul si nu au facut nimic ,chiar au fost mustrati in gluma in sedinte respectivii sefi.Se tipa la angajati ca la usa cortului,se munceste in mare stres,casierele sunt terorizate cu teste date de director,daca se deterioreaza ceva angajatii sunt pusi sa plateasca din buzunar,ce sa mai ,ca la puscarie.Daca citeste vreun sef mai mare aveti grija si verificati atent in filiale si ce oameni ati pus in varf…ca pestele de la cap se impute…eu mai astept putin si o sa dau tot in vileag…direct la Pana si Viman.

 105. papas on Sun, 19th Sep 2010 8:23 am
 106. Stai linistit ca Pana si Viman stiu ce se intampla. Cum ai spus si tu, pestele de la cap se impute. De la fiecare cap in parte. Si de cate ori va plangeti in Germanica il baga aia pe Viman in sedinte si-i traseaza sarcini. Stiti de ce au ajuns WKL-ii sa raspunda direct de nemultumirile angajatilor? Ca sa nu-i mai deranjati pe nemti cu smiorcaielile voastre. Pe nemti ii intereseaza doar imaginea de ansamblu, adica sa curga BANII! Ganditi-va un pic, daca voi ati fii proprietari de lant de hipermarketuri in Afganistan de exemplu, atata timp cat va vin banii, v-ar pasa ca afganii se f.u.t. in gura unii pe altii ?

 107. Marius on Fri, 29th Oct 2010 1:33 pm
 108. Dragi concetateni, de aceea nu se face treaba in Romania, pentru ca niciunul dintre dumneavoastra nu incercati sa faceti delimitarea intre treptele de ierarhizare a posturilor. Incercati dumneavoastra sa va faceti treaba pe postul care va este repartizat si incetati sa mai priviti la “capra vecinului”. In nici o tara civilizata nu se intampla ceea ce se intampla la noi, si nu este vorba doar de reteaua Kaufland: ati semnat de bunavoie un contract de angajare cu clauze contractuale de ambele parti, daca nu va sunt respectate drepturile, aveti caile legale de a le solicita, nu de a le barfi pe la colturi si pe diverse forum-uri. In tara asta sunt mii si mii de tineri care nu au bani sa cumpere o paine copiilor, sau o jucarie, sau o haina noua, si se roaga la Dumnezeu sa primeasca un loc de munca, oricat de prost platit, doar sa munceasca. Si voi, care binemersi aveti ceva, va plangeti. Nu este cinstit ceea ce faceti, daca sunteti nemultumiti, cautati altceva, pe masura pregatirii dumneavoastra, ceva care sa va satisfaca, si atunci intrati pe forum si scrieti: “sunt multumit de locul de munca, sunt foarte bine platit, am pauza de tigara 2 ore pe zi, un pat sa ma relaxez, vacanta platita de angajator, asigurare medicala, etc, etc.” Sincer, .. nu puteti, pentru ca in tara asta am cam uitat sa zambim, am uitat sa muncim pentru noi, am uitat sa avem grija doar de familia noastra, si ne intereseaza doar ce salarii au unii sefi, pe cine pupa in fund colegii nostrii, ce case au unii, si ce masini luxoase. Eu am un loc de munca slab platit, dar conform pregatirii mele, nu ma ascund, si sunt constient ca nu voi putea avea altceva, chiar daca ma dau peste cap in zilele astea, am o familie frumoasa, sanatoasa slava Domnului, sa fiu asa ca poate maine va fi mai bine. Cine stie?

 109. daniela on Sat, 6th Nov 2010 2:11 am
 110. FRATILOR SA STITI CA AVETI DREPTATE. la medias sa deschis de un an si de 2 luni a inceput sa deie afara pe rand pe astia vechi pt ca (astia vechi sau invatat cu smecheriile si se fura ca in codru) vorbe spuse de directoarea regionala. hai sa fim cinstiti fura aia mari cu acte in regula nu un amarat de lucrator comercial. si eu am fost chemata sa imi depun lichidarea pe un motiv penibil. dar s-a intalnit hotul cu prostul. hai sa fim cinstiti cine lucra greseste dar nu la prima greseala il pui sa isi deie lichidarea. DACA-L TINE SA MA DEIE AFARA SI DUPA MAI POVESTIM. FRATILOR FERITIVA CAT PUTETI DE KAUFLAND. DE CE CREDETI CA SE FAC ATATEA ANGAJARI?HAI SA ZICEM UNUL-DOI-TREI NU SUNT BUNI II SCHIMBAM DAR NU TOTI HAI SA FIM SERIOSI. in kaufland e ca-n jungla fiecare cu legea lui. in 11 luni s-au schimbat 3directori. fiecare cu regulilor lor. ba lingailor suntem oameni nu animale

 111. Ce mai caută lumea pe google : Dan BRAŞOV on Sat, 6th Nov 2010 7:59 pm
 112. [...] cel mai mare mi-l aduce articolul referitor la abuzurile de la Kaufland. Am văzut linkul pe foarte multe forumuri, unele dintre ele [...]

 113. CIOCIOLINA on Mon, 10th Jan 2011 8:48 pm
 114. MAI Gigele si Bibi , sinteti doua cirpe,,,,,,,,,,,de sters la,,,,,,,,,> si pe deasupra , sinteti doi pupincuristi , mai mult sau mai putin.! tineti-va gura ,mai bine !

 115. luci on Sun, 23rd Jan 2011 1:17 pm
 116. vreau sa imi dau demisia de la kaufland dar fara preavizul de 15 zile …….poate sa ma oblige sa stau?………

 117. capsa on Tue, 25th Jan 2011 11:39 am
 118. luci : posibil. eu dupa 3 zile miam dat demisia, iam zis in faţa

 119. eu on Sun, 6th Feb 2011 1:20 am
 120. Inca lucrez la Kaufland sighet.dar ce se intimpla acolo e f naspa.si aici sefi fac ce vor,noi sintem doar sclavi.sa zimbeasca ei la clienti de pot.

 121. Florin on Tue, 15th Feb 2011 8:20 am
 122. Sincer credeam ca nu mai exista discutii pe tema aceasta……..
  Domnul Viman si alde Pana au idei bune in cap
  promovare prostilor si pupinceva
  reprezinta o moda in KLF
  Zice alde Viman ca nu ie legal sa chemi pe cineva la lucru din 2 in 1
  si pupinbaligile (ca doar atat pot) te programeaza asa
  iesi pe la 11 noaptea ca asa e programul
  nu se pune ca ai familie sau 1 – 2 copii si ca mai stai si in capatul alalalt al orasului
  si nu prea mai ai cu ce ajunge acasa
  Si te cheama de la 6 ,implicit trebuie sa te trezesti dupa aproximativ 3 sau 4 ore
  si sa mai si corespunzi dtpdv adica sa fii apt de munca.
  Asta este o forma ieftina de cine nu se incadreaza in sistem sa plece
  ………….
  Caricaturi de sefi ,care pe langa faptul ca sunt analfabeti si varza si nescoliti cu tot traning-ul lor de toata jena,incompetenta si prostie la limita paroxismului idiocretinismului fenilperuvic ,asta este imaginea unui sef de toata jena din KFL
  Scuze celor care isi fac treaba corect,si totodata bravo lor
  ei sunt cei care trebuie sa sesizeze rahaturile celorlalti din aceiasi oala…..
  Si mai un rahat ieftin la KFL:
  De la noi nu este dat afara nimeni
  dar daca ii tratezi pe cei de pe spinarea carora mananci ca pe negrii sa ia ei si pleaca dupa plantatie
  Respecta careva contractul de munca in KFL Romania
  o filiala macar
  NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  De ce?
  ca isi permit rahaturi si dau deoparte oamenii compenti sau cu aptitudini
  promovarea idiotilor fenil peruvici este mult mai importanta
  bataia de joc pana si masochicti ar cere indurare
  Mult succes in cariera KFL unde e ieftin si prost si mult.
  Degeaba da Viman directive daca botele de le-a aprobat promovarea fac cum li se pune lor pe chelii,sau daca fata se culca cu cutarica ,sau mai inchide ochii pe la casa , sau nu vede colegii care ia marfa care nu ie in sistem
  Varza generala
  Dar totusi mai sunt si oameni buni competenti
  dar putini
  Atat
  Amin

 123. Florin on Tue, 15th Feb 2011 8:25 am
 124. si pt alde gigel si bibi
  no sa va mai rabde mult Dumnezeu rahateii si o sa vii inghiti in stilul vostru personal

 125. Florin on Tue, 15th Feb 2011 8:39 am
 126. Si daca vreunu din team-ul KFL
  citeste pe aici din cand in cand sa ia seama ca oricand
  protectia consumatorului stie sa respecte legea
  si ca mai ie si soricei
  si porumbei
  si vrabiute
  aka purtatori de virusi si agenti patogeni care poarta boli de le-ar sta mintea in loc
  si nu asa trebuie sa functioneze un magazin in mare parte alimentar
  Dovezile sunt simple
  dejectiile
  Ati citit ba sefisorilor de toata jena
  Raportati ca din aia mancati nu pentru ca ati pune osu la treaba

 127. soso on Mon, 21st Mar 2011 1:47 am
 128. la kaufland giurgiu este aceeasi situatie.nesimtire, multa munca peste program. 4-5 ore neplatite..nu 30 d eminute ramase peste prgram asa cum scria cineva mai sus.acum a mai aparut un angajat nou ce cateva luni, are vre 55 ani nea Florica i se spune.este bun sa imbarlige angajatii pe la spate si bunul sau simt lasa de dorit.cand sa deschis kauflandul dupa prima luna..un sfert dintr angajati au demisionat.au muncit f mult si au primit un salariu de cacat.

 129. gheorghiut on Tue, 22nd Mar 2011 3:18 pm
 130. Mda .. am lucrat 3 luni in Kaufland 1500 Baia Mare , si ce sa zic : pt. Bibi , pe mine nu m-a tinut mana sa beau un suc in timpul turei ca neah , 2 la mana nu stiu care camere is pe bune si care pe is pe najoa , WBL-isti(seffi de departaments a inteleaga tot roamanu) , o freaca la ei in birou , adica in fumoar si teoretic ar trebui sa lucreze cu tine … pupincurismu e la moda ca asa se promoveaza , mucea de 22 de ani , adj sef deparatament , acuma sef departament la Kaufland Sighet , de aia am auzit ca merge asa bine magazinu ala , zambetu profesional moare la intrarea in sut , exact ca in mina , e super fain sa iesi seara la 11 , sa intri dimineata la 6 , sa bagi 14-17 zile la rand ca migu , ca neah , daka nu , vorba romaneasca “sunt altii la poarta” , iar pt bibi , dupa 2 paleti de marfa lucrati hai sa te avd cum te descurci cu al3lea in 8 ore , atata noroc ca nu m-a oprit careva din pauza de WC , ca faceam pe el , sunt unii care isi iau pauza de tigara cat pauza de masa , da neah , asta nu se vede , directorii de magazin nu au stofa de conducere , bonuri de masa nu se dau in prima luna , ca neah asa e la Kaufland , si nici in ultima luna ca doara pleci , nu ai lucrat in luna aia , superiorii cer a nu se baga mai multa marfa decat intra pe raft , sefu de raion si sefu de departament iti zice sa inghesuiesti pana la refuz , ti se cere sa stai peste program , sa nu zic , mai ales cei de pe NON-FOOD ce distractie aua la skimbarea promotiilor , dar neah , rezista ca au familii si copii acasa ce sa faca , salariul in f-ctie de cate fiecare cojones sa-si negocieze … ar mai fii multe , asta este , tara in care m-am nascut :(

 131. Sorana on Thu, 24th Mar 2011 2:04 pm
 132. Eu vreau sa ma angajez la Kaufland pt k sunt studenta si nu-mi gasesc altceva din primul an si kauflandul este foarte aproape de casa in cazul in care o sa lucrez noaptea sau ceva de genul.As vrea si eu sa stiu cum ma angajez, unde depun CV ul si cam cate ore trebuie sa lucrez pe zi , care este programul ?

 133. Alin on Sun, 3rd Apr 2011 3:56 am
 134. pentru studenteii
  pai sunt joburi mai bine platite decat sa te gandesti ca e aproape de casa
  vine o analfabeta sau unu care is idioti fenil peruvici din nastere si te face sa iti dai seama ca alde PANA sau VIMAN nu-s cine stie ce oameni cu cap “ca doar ei le aproba promovarea…….. ?” ei zic multe si vad putine ,cu alte cuvinte e chiori rau
  la urma urmei si ei dau raportu’ in fata altora mai ciumegi ca ei si de pe afara
  deci sa lucrii la KFL e MISTO daca consideri ca mergi la sala 8 ore
  nu sa asculti sau sa respecti idiocretinisme
  Si in niciun caz ceea ce imseamna KaufLand pentru Nemzti
  95 Porcentaj moca dintre angajatii din Romania habar nu au ce inseamna
  Dar exista acel 5 diferenta care te ajuta sa treci peste multe fara pupinbasarei
  si daca iti place ceea ce faci e ok
  atat pt. tine cat si pt. ei
  90 procente ei si restul imparti tu si cu ceilalti care muncesc
  in rest ce pot sa spun este doar ca teoretic parca dau semne de reveneala
  adica sa nu va inchipuiti ca ve-ti fi tratat pentru ceeea ce faceti sau cum faceti
  se cheama oameni la lucru din 2 in 1 ,cu toate ca alde Viman o dat directiva sa nu se mai cheme oameni in batatie de joc
  nu te mai pipaie rahatii de la paza care traiesc ca niste scursori ,dar doar ca angajat, ca si client esti total desconsiderat
  legile si toata polologealea aia ieftina de la traning cum ca clientul are intotdeauna dreptate e bulshit ieftin ca sa justifice de ce anumiti idioti sau idioate manca o pita in KFL
  daca nu aveti ce face incerca-ti macar sa ii arde-ti unde ii doare, in lipsa de OAMENI COMPETENTI , adica le arata-ti ce puteti si cat de buni sunteti si dupa … le dati cu flit
  In rest totul e frumos si ok
  MENTIONEZ CA SUNT SI OAMENI CU CAP PRINTE EI ,si urarea mea este :
  SA DA-TI DE EI.
  Nu e rau ,dar suta la suta se poate putin mai bine
  Adica idiotii fenil peruvici sa isi vada de rahatelul lor ,si voi ca si oameni competenti sa fiti apreciati dtpdv {adica din toate punctele de vedere}
  Toata STIMA pentru cei competenti
  Aka aveti grija de oameni care merita {nu aia cu prosteala si vazi jigodia e om bun}
  Si daca sunteti nou angajat si va pune din 2 in 1 inseamna ca nu va incadrati in sistem {si idiotii fenil peruvici nu stiu cum sa va caute nod in papura}
  Si daca alde Viman si Pana care nu v-ar raspunde la anumite sesizari accepta rahaturi din astea ieftine e cazul sa se impuna cotrol psihologic la nivel inalt ca si “inaltime”

 135. Ajacied on Fri, 8th Apr 2011 3:06 pm
 136. Fratilor, kaufland nu apartine de stat, deci nu poti avea pretentii ca va fi un sindicat care sa ti apere interesele(bine nici acolo nu prea exista asa ceva) deci sti din timp la ce te inhami :)
  Si eu am fost la kaufland Resita si daca ti faceai treaba era ok.
  Salariul nu e mare, intradevar, insa in ziua de azi unde dracu iti gasesti de munca pe o leafa buna?

 137. geo_geo on Tue, 21st Jun 2011 5:14 pm
 138. buna, sunt angajata de 4 luni la minimax, prima luna am fost lucrator comercial dupa care am avansat la asistent magazin,,salariu cam 1000 ron+ bonuri de masa…am fost la un interviu pt sef departament food la kaufland..ce salariu as avea la kfl? La interviu mi s-a spus ca ar fi 2000+ ron..dar din ce am citit aici m-am cam ingrozit..si la noi se munceste mult..dar peste program se sta maxim 1 ora..se respecta zilele libere..

 139. totEu on Thu, 30th Jun 2011 1:11 am
 140. din Aprilie pana acum parca isi dau seama KFL -isti (de aia mari vorbeam), ca o sa ii ia mama cuiva si o sa fie nevoiti sa aduca handicapati(nu ca ar fi o idee rea ,ca ei doar executa) ca de uni cum trebuie n-ar avea nevoie , si daca ar fi asa ar fi OK
  La ce iti trebuie 2-3 interviuri ,ca daca esti scolit treci prin ele ca prin branza…….
  totEu asa am patit
  :)
  Am vazut ca se promoveaza dupa metoda PaDaLicilor si m-am simtit sa ma retrag
  :D
  Singurul lucrul pe care ei il stiu este sa aibe Gusa Plina si Fara Reclamatii
  :D
  si vine un client si ii atrage lu domn director atentia ca pe food gaseste marfa expirata si nu din aia ieftina din aia scumpa (de moft asa :D)
  dar ce e bine , e ca se sesizeza?:D
  in rest KFL e un loc de munca ca oricare altul
  pilosi cu pilosi
  si aia care muncesc cu cati or fi pe acolo :D
  TOT RESPECTUL PENTRU CEI CARE CHIAR ISI RESSPECTA COLEGI DE PE URMA CARORA MANANCA :d

 141. geo_geo on Thu, 30th Jun 2011 7:03 am
 142. am fost chemata si la al 2-lea interviu..ce pot sa zic , desi am fost chemata initial pt sef departament food..in timpul interviului aflu cu stupoare ca “sefii departament sunt pusi din interior, v-am chemat pt sef tura casa de marcat ‘ un alt prieten la primul interviu a vorbit despre sef raion iar la al doilea i se spune depre receptioner..m-am lamurit cu seriozitatea lor.

 143. anca on Fri, 8th Jul 2011 8:43 am
 144. Sincer chiar imi pare rau de tara asta in ca traim au construit-o altii si noi o daramam.Eu am lucrat la Peny si este acelasi regim ore multe nu tu masa nu tu wc bagi ca berila pe raioane si pe casa de numai poti iar daca ai ceva de spus nu-ti convine pa pa cam asa stau lucrurile munca munca pe bani putin.

 145. lori on Fri, 8th Jul 2011 8:45 am
 146. Sincer chiar imi pare rau de tara asta in ca traim au construit-o altii si noi o daramam.Eu am lucrat la Peny si este acelasi regim ore multe nu tu masa nu tu wc bagi ca berila pe raioane si pe casa de numai poti iar daca ai ceva de spus nu-ti convine pa pa cam asa stau lucrurile munca multa pe bani putin.

 147. Roșioru Daniel on Tue, 12th Jul 2011 9:31 pm
 148. Doresc sa va aduc la cunostinta ca Sindicatul Lucratorilor din Kaufland Romania , unde sunt lider se bate in continuare cu conducerea , mai precis cu dl. Viman , cel care nu respecta negocierile CCM-ului si aduce la cunostinta salariatilor criterii care nu s-au discutat la neg. CCM in legatura cu prima de vacanta. Pentru noi va fi o noua actiune in instanta si chiar anularea CCM .In urma actiunii in instanta pentru acordarea sporului de vechime , spor care nu am putut sa-l obtinem la negocierea CCM , deoarece in acel moment nu se stia cum va arata noul Cod al Muncii si Dialogul Social , iar factorul decisiv a fost esecul filierii sindicatului la Federatia de Comert a Confederatiei ALFA , care au avut intalniri nenumarate cu conducerea Kaufland , acest lucru nu-l stiam . Cei care au fost desemnati de dl. Hosu din partea Confederatiei sa ne ajute la negociere , in loc sa fie de partea sindicatului , au venit cu ex. de genul:„la alte societati am negociat si am obtinut toate revendicarile , dar la cateva luni firma a dat faliment.Era prea tarziu sa ne retragem din colaborarea cu ei , dar am facuto ulterior semnarii CCM .Problemele din Kaufland , sunt numeroase si diverse.Am adus la cunostinta dl. Viman in data de 08.04.2011 , doar abuzurile din Centrul Logistic , Filiala Ploiesti si Filiala Rm. Valcea , dar este clar ca aceleasi probleme sunt in toate filialele. La aceste probleme nu am vazut nici raspuns , nici rezolvare .De aceia va aduc la cunostinta nr. de tel. , adresa de e-mail , cat si a colegului meu Eparu , vicepresedinte. Campania noastra de recrutare a inceput , o sa ne vedeti prin filiale , deoarece nu suntem lasati sa vorbim cu colegii din filiala ca le este frica sa nu se inscrie ca la Rm. Valcea 94 de salariati numai in 4 zile , am ales un alt mod de a constitui pe fiecare filiala un nucleu sindical si in acel moment intocmirea actelor de numire a unui lider pe filiala , ales de cei ce doresc sa intre in sindicat si anularea functiei de reprezentant al salariatilor , care oricum nu-i mai reprezinta. Daca stati si asteptati ca problemele voastre sa se rezolve de la sine , este alegerea dvs. In scurt timp , pe langa actiunile in instanta vor venii si articole in ziare si aparitii la TV. FITI ALATURI DE NOI . UNDE-I UNUL NU-I PUTERE…!
  e-mail : rosioru.daniel@gmail.com , Tel. 0751110036 – Rosioru
  Tel, 0751110032 – Eparu C-tin

 149. Roșioru Daniel on Wed, 13th Jul 2011 8:36 pm
 150. SINDICATUL LUCRATORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS
  Vă aducem spre știință că acest sindicat a luat ființă în Centrul Logistic Ploiești la data de 25.06.2009 , în conformitate cu Legea nr. 54/2003 , la Judecătoria Ploiești care a dat sentința civilă nr. 7402 . Sindicatul se numea LEX CREDO , ulterior denumirea sindicatului s-a schimbat în SINDICATUL LUCRĂTORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS , la data de 07.12.2010 , cu sentința civilă nr. 12672 . Acest sindicat s-a constituit în urma neregulilor și abuzurilor din cadrul societății și are următoarele principale scopuri : - pentru a proteja și apăra drepturile și interesele membrilor de sindicat; -pentru negocierea Contractului de Muncă și obținerea unor drepturi ; -pentru ajutorarea membrilor de sindicat în momente grele;
  Nu ne confundați cu unele din marile confederații , care nu-și apără membrii de sindicat , dar îi momesc de sărbători cu o pungă de cadouri.
  În ciuda problemelor cu care s-a confruntat, sindicatul a reușit începerea negocierii Contractului Colectiv de Muncă pe societate. În urma negocierii s-au obținut unele drepturi pentru toți angajații Kaufland . Drepturi care până la acel moment nu existau în vechiul contract de muncă . Și astăzi avem probleme cu conducerea Kaufland în respectarea :
  * Contractului de Muncă (negociat de sindicat), prima de vacanta nu s-a acordat în luna Iunie, așa cum s-a stabilit la negocierea CCM ;
  * Regulamentului Intern (adus la cunoștință angajaților fără consultarea sindicatului și inaintea negocierii CCM , cind legal se face după negociere) ;
  * Fișa postului (mărirea antribuțiilor și a responsabilităților fără consultarea sindicatului) ;
  * Normele de Muncă ( mărirea normelor de lucru fără un temei legal , chiar și în urma solicitării făcută de sindicat de normare a muncii) ;
  * Sindicalizarea tuturor filialelor din țară ( de teama că vom intra în posesia informațiilor în legătură cu abuzurile și neregulile din filiale);
  * Lipsa dialogului social unde trebuie să se consulte cu sindicatul , care este partener social , în momentul când iau decizii care îi afectează pe angajați , sau au impact asupra angajaților , acest parteneriat nu există sau există numai la nivel declarativ din partea conducerii ;
  * Neacordarea sporului de vechime a determinat sindicatul de a înainta acțiuni în instanță în județele unde sunt membri de sindicat .
  „UNDE-I UNUL NU-I PUTERE … ! – este regula de bază a existenței unui sindicat . Numai uniți putem lupta pentru drepturile noastre . Nimeni nu ne va da vreun drept dacă nu luptăm noi înșine pentru el cu multă , multă răbdare și perseverență . Aveți încredere că noi , conducerea sindicatului , ne luptăm pentru interesele dumneavoastră , pentru respectarea CCM și a legilor din țară . Pentru orice problemă de serviciu și pentru înscrieri în sindicat apelați la Nr. de Tel.0751110036 Roșioru , sau 0751110032 Eparu .

  VENIȚI ALĂTURI DE NOI !
  SINDICATUL LUCRATORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS
  Vă aducem spre știință că acest sindicat a luat ființă în Centrul Logistic Ploiești la data de 25.06.2009 , în conformitate cu Legea nr. 54/2003 , la Judecătoria Ploiești care a dat sentința civilă nr. 7402 . Sindicatul se numea LEX CREDO , ulterior denumirea sindicatului s-a schimbat în SINDICATUL LUCRĂTORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS , la data de 07.12.2010 , cu sentința civilă nr. 12672 . Acest sindicat s-a constituit în urma neregulilor și abuzurilor din cadrul societății și are următoarele principale scopuri : - pentru a proteja și apăra drepturile și interesele membrilor de sindicat; -pentru negocierea Contractului de Muncă și obținerea unor drepturi ; -pentru ajutorarea membrilor de sindicat în momente grele;
  Nu ne confundați cu unele din marile confederații , care nu-și apără membrii de sindicat , dar îi momesc de sărbători cu o pungă de cadouri.
  În ciuda problemelor cu care s-a confruntat, sindicatul a reușit începerea negocierii Contractului Colectiv de Muncă pe societate. În urma negocierii s-au obținut unele drepturi pentru toți angajații Kaufland . Drepturi care până la acel moment nu existau în vechiul contract de muncă . Și astăzi avem probleme cu conducerea Kaufland în respectarea :
  * Contractului de Muncă (negociat de sindicat), prima de vacanta nu s-a acordat în luna Iunie, așa cum s-a stabilit la negocierea CCM ;
  * Regulamentului Intern (adus la cunoștință angajaților fără consultarea sindicatului și inaintea negocierii CCM , cind legal se face după negociere) ;
  * Fișa postului (mărirea antribuțiilor și a responsabilităților fără consultarea sindicatului) ;
  * Normele de Muncă ( mărirea normelor de lucru fără un temei legal , chiar și în urma solicitării făcută de sindicat de normare a muncii) ;
  * Sindicalizarea tuturor filialelor din țară ( de teama că vom intra în posesia informațiilor în legătură cu abuzurile și neregulile din filiale);
  * Lipsa dialogului social unde trebuie să se consulte cu sindicatul , care este partener social , în momentul când iau decizii care îi afectează pe angajați , sau au impact asupra angajaților , acest parteneriat nu există sau există numai la nivel declarativ din partea conducerii ;
  * Neacordarea sporului de vechime a determinat sindicatul de a înainta acțiuni în instanță în județele unde sunt membri de sindicat .
  „UNDE-I UNUL NU-I PUTERE … ! – este regula de bază a existenței unui sindicat . Numai uniți putem lupta pentru drepturile noastre . Nimeni nu ne va da vreun drept dacă nu luptăm noi înșine pentru el cu multă , multă răbdare și perseverență . Aveți încredere că noi , conducerea sindicatului , ne luptăm pentru interesele dumneavoastră , pentru respectarea CCM și a legilor din țară . Pentru orice problemă de serviciu și pentru înscrieri în sindicat apelați la Nr. de Tel.0751110036 Roșioru , sau 0751110032 Eparu .

  VENIȚI ALĂTURI DE NOI !
  SINDICATUL LUCRATORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS
  Vă aducem spre știință că acest sindicat a luat ființă în Centrul Logistic Ploiești la data de 25.06.2009 , în conformitate cu Legea nr. 54/2003 , la Judecătoria Ploiești care a dat sentința civilă nr. 7402 . Sindicatul se numea LEX CREDO , ulterior denumirea sindicatului s-a schimbat în SINDICATUL LUCRĂTORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS , la data de 07.12.2010 , cu sentința civilă nr. 12672 . Acest sindicat s-a constituit în urma neregulilor și abuzurilor din cadrul societății și are următoarele principale scopuri : - pentru a proteja și apăra drepturile și interesele membrilor de sindicat; -pentru negocierea Contractului de Muncă și obținerea unor drepturi ; -pentru ajutorarea membrilor de sindicat în momente grele;
  Nu ne confundați cu unele din marile confederații , care nu-și apără membrii de sindicat , dar îi momesc de sărbători cu o pungă de cadouri.
  În ciuda problemelor cu care s-a confruntat, sindicatul a reușit începerea negocierii Contractului Colectiv de Muncă pe societate. În urma negocierii s-au obținut unele drepturi pentru toți angajații Kaufland . Drepturi care până la acel moment nu existau în vechiul contract de muncă . Și astăzi avem probleme cu conducerea Kaufland în respectarea :
  * Contractului de Muncă (negociat de sindicat), prima de vacanta nu s-a acordat în luna Iunie, așa cum s-a stabilit la negocierea CCM ;
  * Regulamentului Intern (adus la cunoștință angajaților fără consultarea sindicatului și inaintea negocierii CCM , cind legal se face după negociere) ;
  * Fișa postului (mărirea antribuțiilor și a responsabilităților fără consultarea sindicatului) ;
  * Normele de Muncă ( mărirea normelor de lucru fără un temei legal , chiar și în urma solicitării făcută de sindicat de normare a muncii) ;
  * Sindicalizarea tuturor filialelor din țară ( de teama că vom intra în posesia informațiilor în legătură cu abuzurile și neregulile din filiale);
  * Lipsa dialogului social unde trebuie să se consulte cu sindicatul , care este partener social , în momentul când iau decizii care îi afectează pe angajați , sau au impact asupra angajaților , acest parteneriat nu există sau există numai la nivel declarativ din partea conducerii ;
  * Neacordarea sporului de vechime a determinat sindicatul de a înainta acțiuni în instanță în județele unde sunt membri de sindicat .
  „UNDE-I UNUL NU-I PUTERE … ! – este regula de bază a existenței unui sindicat . Numai uniți putem lupta pentru drepturile noastre . Nimeni nu ne va da vreun drept dacă nu luptăm noi înșine pentru el cu multă , multă răbdare și perseverență . Aveți încredere că noi , conducerea sindicatului , ne luptăm pentru interesele dumneavoastră , pentru respectarea CCM și a legilor din țară . Pentru orice problemă de serviciu și pentru înscrieri în sindicat apelați la Nr. de Tel.0751110036 Roșioru , sau 0751110032 Eparu .

  VENIȚI ALĂTURI DE NOI !
  SINDICATUL LUCRATORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS
  Vă aducem spre știință că acest sindicat a luat ființă în Centrul Logistic Ploiești la data de 25.06.2009 , în conformitate cu Legea nr. 54/2003 , la Judecătoria Ploiești care a dat sentința civilă nr. 7402 . Sindicatul se numea LEX CREDO , ulterior denumirea sindicatului s-a schimbat în SINDICATUL LUCRĂTORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS , la data de 07.12.2010 , cu sentința civilă nr. 12672 . Acest sindicat s-a constituit în urma neregulilor și abuzurilor din cadrul societății și are următoarele principale scopuri : - pentru a proteja și apăra drepturile și interesele membrilor de sindicat; -pentru negocierea Contractului de Muncă și obținerea unor drepturi ; -pentru ajutorarea membrilor de sindicat în momente grele;
  Nu ne confundați cu unele din marile confederații , care nu-și apără membrii de sindicat , dar îi momesc de sărbători cu o pungă de cadouri.
  În ciuda problemelor cu care s-a confruntat, sindicatul a reușit începerea negocierii Contractului Colectiv de Muncă pe societate. În urma negocierii s-au obținut unele drepturi pentru toți angajații Kaufland . Drepturi care până la acel moment nu existau în vechiul contract de muncă . Și astăzi avem probleme cu conducerea Kaufland în respectarea :
  * Contractului de Muncă (negociat de sindicat), prima de vacanta nu s-a acordat în luna Iunie, așa cum s-a stabilit la negocierea CCM ;
  * Regulamentului Intern (adus la cunoștință angajaților fără consultarea sindicatului și inaintea negocierii CCM , cind legal se face după negociere) ;
  * Fișa postului (mărirea antribuțiilor și a responsabilităților fără consultarea sindicatului) ;
  * Normele de Muncă ( mărirea normelor de lucru fără un temei legal , chiar și în urma solicitării făcută de sindicat de normare a muncii) ;
  * Sindicalizarea tuturor filialelor din țară ( de teama că vom intra în posesia informațiilor în legătură cu abuzurile și neregulile din filiale);
  * Lipsa dialogului social unde trebuie să se consulte cu sindicatul , care este partener social , în momentul când iau decizii care îi afectează pe angajați , sau au impact asupra angajaților , acest parteneriat nu există sau există numai la nivel declarativ din partea conducerii ;
  * Neacordarea sporului de vechime a determinat sindicatul de a înainta acțiuni în instanță în județele unde sunt membri de sindicat .
  „UNDE-I UNUL NU-I PUTERE … ! – este regula de bază a existenței unui sindicat . Numai uniți putem lupta pentru drepturile noastre . Nimeni nu ne va da vreun drept dacă nu luptăm noi înșine pentru el cu multă , multă răbdare și perseverență . Aveți încredere că noi , conducerea sindicatului , ne luptăm pentru interesele dumneavoastră , pentru respectarea CCM și a legilor din țară . Pentru orice problemă de serviciu și pentru înscrieri în sindicat apelați la Nr. de Tel.0751110036 Roșioru , sau 0751110032 Eparu .

  VENIȚI ALĂTURI DE NOI !
  SINDICATUL LUCRATORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS
  Vă aducem spre știință că acest sindicat a luat ființă în Centrul Logistic Ploiești la data de 25.06.2009 , în conformitate cu Legea nr. 54/2003 , la Judecătoria Ploiești care a dat sentința civilă nr. 7402 . Sindicatul se numea LEX CREDO , ulterior denumirea sindicatului s-a schimbat în SINDICATUL LUCRĂTORILOR DIN KAUFLAND – ROMÂNIA SCS , la data de 07.12.2010 , cu sentința civilă nr. 12672 . Acest sindicat s-a constituit în urma neregulilor și abuzurilor din cadrul societății și are următoarele principale scopuri : - pentru a proteja și apăra drepturile și interesele membrilor de sindicat; -pentru negocierea Contractului de Muncă și obținerea unor drepturi ; -pentru ajutorarea membrilor de sindicat în momente grele;
  Nu ne confundați cu unele din marile confederații , care nu-și apără membrii de sindicat , dar îi momesc de sărbători cu o pungă de cadouri.
  În ciuda problemelor cu care s-a confruntat, sindicatul a reușit începerea negocierii Contractului Colectiv de Muncă pe societate. În urma negocierii s-au obținut unele drepturi pentru toți angajații Kaufland . Drepturi care până la acel moment nu existau în vechiul contract de muncă . Și astăzi avem probleme cu conducerea Kaufland în respectarea :
  * Contractului de Muncă (negociat de sindicat), prima de vacanta nu s-a acordat în luna Iunie, așa cum s-a stabilit la negocierea CCM ;
  * Regulamentului Intern (adus la cunoștință angajaților fără consultarea sindicatului și inaintea negocierii CCM , cind legal se face după negociere) ;
  * Fișa postului (mărirea antribuțiilor și a responsabilităților fără consultarea sindicatului) ;
  * Normele de Muncă ( mărirea normelor de lucru fără un temei legal , chiar și în urma solicitării făcută de sindicat de normare a muncii) ;
  * Sindicalizarea tuturor filialelor din țară ( de teama că vom intra în posesia informațiilor în legătură cu abuzurile și neregulile din filiale);
  * Lipsa dialogului social unde trebuie să se consulte cu sindicatul , care este partener social , în momentul când iau decizii care îi afectează pe angajați , sau au impact asupra angajaților , acest parteneriat nu există sau există numai la nivel declarativ din partea conducerii ;
  * Neacordarea sporului de vechime a determinat sindicatul de a înainta acțiuni în instanță în județele unde sunt membri de sindicat .
  „UNDE-I UNUL NU-I PUTERE … ! – este regula de bază a existenței unui sindicat . Numai uniți putem lupta pentru drepturile noastre . Nimeni nu ne va da vreun drept dacă nu luptăm noi înșine pentru el cu multă , multă răbdare și perseverență . Aveți încredere că noi , conducerea sindicatului , ne luptăm pentru interesele dumneavoastră , pentru respectarea CCM și a legilor din țară . Pentru orice problemă de serviciu și pentru înscrieri în sindicat apelați la Nr. de Tel.0751110036 Roșioru , sau 0751110032 Eparu .

  VENIȚI ALĂTURI DE NOI !

 151. AndOree on Sun, 21st Aug 2011 1:48 pm
 152. adevarul cam acesta este:se munceste mult in ultimul timp de cand s-a modificat codul muncii nu se mai platesc orele de duminica orele suplimentare…avem doar responsabilitati dar nu si drepturi…si ca o butaforie trebuie sa intrebam clientul daca A FOST TOTUL IN REGULA IN MAGAZIN??in conditiile in care eu ca si angajat kaufland pot sa spun ca nu domnule Director nu este nimic in regula in magazin si pot sa exemplific pas cu pas dar nu sunte intrebati si pot sa incep de la primul lucru care il vede orice client care sta la case::datorita faptului ca magazinul la care lucrez are vanzare peste targhet sigur,si este f aglomerat la case nu are cine sa se ocupe de retur si stau gramezi de produse aruncate la case aici sunt pierderile dv domnilor pt ca nu v-ati pierdut niciodata 1 minut sa vedeti cum se sparg cum se deterioreaza produsele acelea de la case ca sa nu mai vorbesc de produsele proaspete care nu sunt de acord sa stau cu ele langa mine dar nimeni nu are timp sa vina nu are cine…am multe exemple dar poate ca o sa ne dati voie sa vorbim in sedinta viitoare si nu ne inchideti gura cu productivitatea sau cu stornarile)(eu sunt totusi un casier cu productivitate buna )si chiar nu-mi place sa fim tratati la comun….

 153. alina on Wed, 31st Aug 2011 10:12 pm
 154. ….fratilor, habar nu aveti ce atributiii are un LC in kaufland buzau….dimineata, totii angajatii food la legume ….apoi in parcare la adunat hirtii….marfa la raft pina se aglomereaza , apoi se aude in difuzoare:totii angajatiifood la trezor!!!…nu mai zic de cite ori esti chemat la info, in anumite zone ale raionului pt ca te chiama clientiiprin statie ….sau la case ca nu intra un cod ….si asta in masura in care am ramas cite 2-3 angajati pe raion…incepind de azi ,fiecare raion are un angajat mai putin…dar avem webwlista ALINA …..care ia salariu cit toti angajatii food la un loc ,si ce face? sau ce stie sa faca? ABSOLUT NIMIC…..

 155. aodje on Wed, 14th Sep 2011 10:26 pm
 156. Parerea mea e ca ar trebui sa-i intrebi pe cei care sustii ca ai cunosti din acel magazin. Cred ca ei sunt cei mai in masura sa-ti dea un raspuns concludent. Eu fac parte din aceasta companie, am avut parte de o scolarizare de cateva saptamani in magazinul Kaufland Brasov si pot sa spun ca am intalnit o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Am invatat atat de multe de la aceasta echipa, lucruri care sivacum ma ajuta enorm in activitatea de zi cu zi. Nu cred ca istoricul si experienta catorva persoane intr-un astfel de magazin pot sa ajunga a fi considerate “eticheta” unei companii. Acele persoane pe care le cunosti nu ti-au povestit niciodata de faptul ca seri la rand colegii din magazin aleg sa-si petreaca timpul liber tot in acelasi format, ba mai mult insotiti de familii, la o pizza si o bere la o terasa? Ciudat. . . pentru ca se intampla destul de des. Si poate si acesta e unul din motivele de care spuneai ca nu le intelegi cu privire la faptul ca oamenii din acel magazin sunt inca “acolo”. Nu intodeauna banii si datoriile te pot lega de un loc demunca

 157. aodje on Wed, 14th Sep 2011 10:28 pm
 158. Parerea mea e ca ar trebui sa-i intrebi pe cei care sustii ca ai cunosti din acel magazin. Cred ca ei sunt cei mai in masura sa-ti dea un raspuns concludent. Eu fac parte din aceasta companie, am avut parte de o scolarizare de cateva saptamani in magazinul Kaufland Brasov si pot sa spun ca am intalnit o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Am invatat atat de multe de la aceasta echipa, lucruri care
  si acum ma ajuta enorm in activitatea de zi cu zi. Nu cred ca istoricul si experienta catorva persoane intr-un astfel de magazin pot sa ajunga a fi considerate “eticheta” unei companii. Acele persoane pe care le cunosti nu ti-au povestit niciodata de faptul ca seri la rand colegii din magazin aleg sa-si petreaca timpul liber tot in acelasi format, ba mai mult insotiti de familii, la o pizza si o bere la o terasa? Ciudat. . . pentru ca se intampla destul de des. Si poate si acesta e unul din motivele de care spuneai ca nu le intelegi cu privire la faptul ca oamenii din acel magazin sunt inca “acolo”. Nu intodeauna banii si datoriile te pot lega de un loc de munca. Dar pana la urma e o simpla parere personala postata aici nu in calitate de replica la cele prezentate de tine si nici cu scopul de a-ti schimba parerea despre Kaufland

 159. aodje on Wed, 14th Sep 2011 10:34 pm
 160. Parerea mea e ca ar trebui sa-i intrebi pe cei care sustii ca ai cunosti din acel magazin. Cred ca ei sunt cei mai in masura sa-ti dea un raspuns concludent. Eu fac parte din aceasta companie, am avut parte de o scolarizare de cateva saptamani in magazinul Kaufland Brasov si pot sa spun ca am intalnit o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Am invatat atat de multe de la aceasta echipa, lucruri care
  si acum ma ajuta enorm in activitatea de zi cu zi. Nu cred ca istoricul si experienta catorva persoane intr-un astfel de magazin pot sa ajunga a fi considerate “eticheta” unei companii. Acele persoane pe care le cunosti nu ti-au povestit niciodata de faptul ca seri la rand colegii din magazin aleg sa-si petreaca timpul liber tot in acelasi format, ba mai mult insotiti de familii, la o pizza si o bere la o terasa? Ciudat. . . pentru ca se intampla destul de des. Si poate si acesta e unul din motivele de care spuneai ca nu le intelegi cu privire la faptul ca oamenii din acel magazin sunt inca “acolo”. Nu intodeauna banii si datoriile te pot lega de un loc de munca. Dar pana la urma e o simpla parere personala postata aici nu in calitate de replica la cele prezentate de tine si nici cu scopul de a-ti schimba parerea despre Kaufland. Am doar o simpla intrebare. In conditiile in care din iulie Kaufland Romania in opinia celor de la Capital, au trecut pe primul loc in piata de retail din Romania din punct de vedere al suprafetei de vanzare si profitului obtinut, crezi ca si-ar permite ca cadrele de conducere care tin fraiele unei astfel de afaceri, sa fie persoane cu cunostinte si calitati profesionale indoielnice? Sunt sigur ca sunt si pareri pro insa stain natura noastra a romanilor sa punem pe tapet totul intr-o nuanta de “gri”. Pacat. . . . .

 161. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:05 am
 162. ok :) ?
  nu ie rasisim decat prin timisoara :)
  adica intr-o anume chestie o gagica (vai de steaua ei si a celor car inca o sustin ……………. pai ea fura si imparte cu fetele de la case si bineinteles cu ala de ii pica sefuletz de zi ) apropo o cheama ceva de genul LENKE si ARSIULESCU cu una AGHI si mai una DANA isi iau dreptu si tac si vezi doamne trebuie sa frece pe cineva :)
  hoata aia de Lenke a furat ani buni in KFL si nu-si poate lua bacul la Romana (deci ideea este ca unguroaicele sunt mai bune in ROMANIA ) ca vezi doamne daca ARSIULESCU si vacile promovate ad-hoc cred ca aia ie ideea de a promova imaginea KFL in Romania deci :
  prin TM un k a k at ca si Arsiulescu si o vacutza ca Aghi sau Dana si mai o fi idioate pe lista plus capritza Lenke (nem tudo romano)(care si vinde marfa fara sa o prajeasca sau sa o coaca sau ce trbe sa fcai acolo) fac legea in Romania
  :) daca asta nu e discriminare rasiala in ROMANIA atunci nu mai exista lege
  :)
  Io va stiu mai bine ca voi va datzi ciumegi cu cine nu trebuie :)

 163. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:14 am
 164. Arsiulecu si Lenke + Aghi fura din KFL TIMISOARA la greu
  :)
  fara suparare :)
  dar chia sunt jeguri :)
  cica de aia au vechime :)
  fu capa cu c inainte ANTIRASISM in ROMANIA :)
  daca alde Borcea sta si analizeaza si el si ma rog si altzi in paranteza :)
  aka Pana sau Viman daca or mai fi pe acolo ca teoretic si ei ie Romani si ar trebuii sa dispara :)
  dar ce miroase e chestie de bani

 165. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:19 am
 166. si pentru Mu**Tzi care latra , ca nu gasesc alt termen , ca vezi doamne s-a terminat sclavagismul in KFL Romania :) le transmit sa o ia in limba lor materna(materne suna mai bine ) ,…….. doar sa o ia asa cum merita ca toti suntem oameni
  TRAIASCA promavarea hotilor de nationalitate maghiara nascuti in Romania…
  :)
  :)
  :)

 167. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:27 am
 168. si pentru alina

  si ma rog poate or mai ceva angajati care nu sunt pe legume si fructe :0
  nu vi se poate impune coform fisei postului sa mergeti sa-i ajutati
  bineinteles ca alde Pana si oricare altu de va da note sau calificative :)
  nu o sa vi-le dea ca le meritati sau pentru ca ati fi platiti sau de nationalitate romana :)

 169. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:29 am
 170. ARSIULESCU + AGHI + OM DE FACE BANI IN KFL TM lenke = furt in dauna si restul sa caute patronul KFL ca el stie mai bine

 171. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:31 am
 172. apropo Lenke cum o sa iasa la inventar k a ka tule de Arsiulescu :) ?

 173. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:34 am
 174. fara masaje sau un vinulet :)
  vai steaua voastra Lenke +Arsiulescu din TM fura CA IE UNGUURI si teoretic iii apara PDL
  :)
  tzeapa :)
  ca suntetzi pe funduletzul vostu de k a cat :)

 175. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:39 am
 176. apropo :) vacutza aia de LENKE are voie sa vanda si marfa nefacuta
  :)
  adica cu acordul individului Arsiulescu (ungur sef de departament ) + Aghi (subalterna unguroaica )
  ia da marfa pe sub masa :)
  si poate isi iau si ei dreptul :)

 177. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:42 am
 178. poate nu toate stiu ce este ala un curs LIN dar un k a cat ca ARSIULESCU si o vaca ca AGHI din TM ar trebuii sa si le faca ca nu vor sa afle sau sa inteleaga ca nu ie bine sa te iei de oameni marunti de pe spinarea carora mananca

 179. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:44 am
 180. imi cer scuze respectuos pentru cei care fac treaba acolo sa mearga
  Multa bafta in continuare

 181. totEu on Sat, 17th Sep 2011 12:47 am
 182. AGHI din TM e o vacutza proasta dar nu ie vina ei
  :)
  Asa s-a nascut ,asa o sa traiasca ,(cu parere de rau ) asa o sa moara
  Asta ie viata :) nu e corecta cu cine merita ci cu cine ie in fatza

 183. mosfet on Mon, 26th Sep 2011 11:44 am
 184. majoritatea firmelor din romania dupa ce ati citesc cv depus la resurse umane trebuie sa reiese portretu robot altfel nu prea ai sanse .daca minti ca esti robot si an fond esti om nu stai mult timp . asta este adevarul crud .resurse umane nici vorba ar trebui sa construim o fabrica de roboti .

 185. angajat 2900- slatina on Thu, 29th Sep 2011 6:02 pm
 186. dragi colegi din buzau ati avut un wbl food de moare lumea nici nu stie pe ce lume e ( Stancu Nicoleta) mare……………………….. nu stim cum ati suportat-o frate dar de ce dracu ati trimi-o la slatina

 187. Ramona on Tue, 4th Oct 2011 1:03 pm
 188. ma pregateam sa duc un cv sa ma angajez….am aflat de la o prietena ca ar fi un post de casier. Dupa ce am citit toate postarile voastre, pt care sincer va multumesc, mai bine stau eu la caldurica si nu ma duc sa devin sclava numanui….

 189. eu on Thu, 20th Oct 2011 7:10 pm
 190. e cumplit ce se intampla acolo.eu am ajuns la medic pt o gastrita cronica deocamdata, am niste cosmaruri ingrozitoare….si nu numai eu.toata echipa de romani care a fost “plasata” la scolarizare la odorheiu secuiesc. e o nimicnicie crasa ce se intampla acolo!!!oameni buni, filmati din interior si mergeti la opc si la mass-media!

 191. DCP-6100 on Mon, 7th Nov 2011 6:42 pm
 192. Si cu sindicat si fara,tot fac ceea ce vor !!!!

 193. Roșioru Daniel on Thu, 17th Nov 2011 1:32 pm
 194. IN MOMENTUL CAND VOM AJUNGE LA 50% +1 DIN TOTALUL SALARIAȚILOR KAUFLAND(CONFORM NOII LEGI A DIALOGULUI SOCIAL),SE VOR SCHIMBA RADICAL DATELE PROBLEMEI.
  NU CUNOAȘTEM PROBLEMELE SALARIAȚILOR DIN FILIALE , DEOARECE NU SUNTEM LĂSAȚI SĂ STĂM DE VORBĂ CU EI.DE CE?PENTRU SIMPLUL FAPT CĂ LA RM. VÂLCEA AM FOST LĂSAȚI ȘI ÎN 2 ZILE S-AU ÎNSCRIS 74 DE SALARIAȚI , IAR LA 2 ZILE DUPĂ CE AM PLECAT DE LA RM. VÂLCEA , S-AU MAI ÎNSCRIS 20 DE SALARIAȚI.DIRECTORII ZONALI AU REUȘIT PTR. MOMENT SĂ-L CONVINGĂ PE DL.VIMAN CĂ SINDICATUL ÎI ȚINE DIN PROGRAM PE SALARIAȚI,O MINCIUNĂ , PTR. CĂ AM DISCUTAT DUPĂ PROGRAMUL DE LUCRU, ÎN SALA DE MESE.
  FAPTUL CĂ AFLĂM DE NEREGULILE DIN FILIALĂ ȘI LE RECLAMĂM MAI DEPARTE CHIAR ÎN GERMANIA,CEA CE S-A ȘI ÎNTÂMPLAT,AM REZOLVAT DOAR PROBLEMELE RECLAMATE DE SALARIAȚII DIN CENTRUL LOGISTIC PLOIEȘTI , FILIALA PLOIEȘTI ȘI RM. VÂLCEA.
  CE ESTE IMPORTANT , FAPTUL CĂ ACESTE RECLAMAȚII FĂCUTE ÎN GERMANIA AU AVUT ȘI REZOLVARE.
  DACĂ FIECARE SALARIAT DOREȘTE SĂ-ȘI APERE DREPTUL LA O MUNCĂ FĂRĂ STRES ȘI SĂ NU MAI PERMITĂ AVANSĂRI PE CRITERII DE PRIETENIE S-AU RUDENIE , AR TREBUI PE FIECARE FILIALĂ SĂ SE CONSTITUIE UN NUCLEU CARE SĂ CENTRALIZEZE ACESTE ABUZURI ȘI SĂ LE TRANSMITĂ SINDICATULUI.
  DACĂ AȘTEPTĂM TOȚI SĂ NE FIE REZOLVATE PROBLEMELE DE CĂTRE ALȚII,FĂRĂ CA NICI UNUL DINTRE NOI SĂ CONTRIBUIE LA ACEST LUCRU,ESTE MAI GREU S-AU IMPOSIBIL DE REZOLVAT.
  SINDICATUL NU RENUNȚĂ LA ACEASTĂ LUPTĂ CU CONDUCEREA,POATE LA ANUL VOM AVEA ALTĂ CONDUCERE(DUPĂ ALEGERI) ȘI SE VA REVENII LA VECHIUL COD AL MUNCII SI LEGEA SINDICATELOR,ATUNCI DATELE PROBLEMEI SE VOR SCHIMBA RADICAL.
  UNDE SUNTEM PREZENȚI NU-ȘI MAI PERMIT SĂ FACĂ CE VOR.

 195. DCP-6100 on Sat, 19th Nov 2011 2:20 pm
 196. din moment ce sindicatul s-a infiintat in depozitul ploiesti,de ce in continuare se avanseaza numai pe baza de prietenii??
  de ce numai ” pilele” sunt tot aia “vazuti bine”?
  ati facut un calcul cati din sefi sunt neamuri cu cei mai de sus???

 197. andreea on Mon, 21st Nov 2011 1:38 pm
 198. sincer imi pare rau pt toti cei care gandesc asa…in fond nu sunteti obligati sa munciti in kfl

 199. Radu on Tue, 22nd Nov 2011 2:39 pm
 200. Fostul meu coleg de camera pe timpul facultatii lucra la Kaufland in Iasi – lucra pe raion si seful lui freca menta (abia venea la munca statea 2 ore si pleca) – si-l punea pe colegul meu sa-i faca treaba (pe langa ce el insusi trebuia sa faca).
  De la 8 ore cat trebuia in mod normal sa lucreze pe zi muncea in mod normal 12 ore sau mai mult. Tipul avea 20 de ani, abia avea timp de facultate, de o iesire sau macar sa-si gateasca o mancare sanatoasa (din cauza jobului manca numai tampenii de la fast food si asa mai departe – isi cumpara mici de la fast-food-ul kaufland-ului in pauza de masa -____-); deasemeni isi daduse sanatatea complet peste cap si ajunsese sa aiba probleme cu inima datorita mancarii nesanatoase, stresului constant de la munca si lipsa de odihna.
  Cand avea ajungea acasa manca ceva in repezeala si se prabusea in pat ca a doua zi trebuia sa fie de dimineata la serviciu…. cand isi lua zile libere statea si dormea cate 12 ore pe zi ca in mod normal nu putea sa se odihneasca deloc.
  Intr-un final i-au facut sefii de la Kaufland o faza de cacat care l-a determinat sa-si dea demisia. A facut cineva o boacana care a dus la deteriorarea la sute de kg de marfa congelata si marlanii lui de sefi au dat vina pe el .
  Faza tare este ca el e genul de persoana atenta la detalii, pana la punctul de a fi nazist cu detaliile, adica nu-si permite sa greseasca nimic. Si lucra la postul ala de cativa ani, deci avea habar ce facea … si alta faza belea care mi-a spus-o el insusi : Daca incerci sa-ti dai demisia si sefii tai au pica pe tine, te pot concedia pe motiv de indisciplina si nu mai pupi tu job cat de curand. Ceva de genu – ai semnat contractul cu ei il respecti – si lucrezi la ei indiferent de ce-ti fac ei.

  Bibi esti genul de persoana care se asteapta numai la rau din partea celor din jurul tau – e normal sa gasesti ceea ce cauti.

  Ps Ati observat vreodata diferenta dintre angajatii Kaufland si cei de la Carrefour? Serios marea majoritate a celor de la Kaufland is parca anemici, lipsiti de viata, posomorati, lipsiti de energie si de buna dispozitie – pe de alta parte la Carrefour te intampina cu un zambet pe bune si se vede ca nu e fals. A sa nu uit am o matusa care lucreaza la Kaufland in oras la mine , e la pamant femeia cu moralul…

  Pss E adevarat ca nimeni nu e obligat sa munceasca in Kaufland.
  Vorbim totusi de niste drepturi fundamentale ale omului. – drepturi pe care nimeni nu ar trebui sa le incalce indiferent de circumstante.
  Drepturi incalcate in mod repetat in kaufland:
  “Toate fiintele umane se nasc libere si egale în demnitate si în drepturi. ” (accentul pe demnitate aici)
  “Nimeni nu va fi supus la torturi, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degrandante.”

  Orice persoana are dreptul la munca, la libera alegere a muncii sale, la conditii echitabile si satisfacatoare de munca, precum si la ocrotirea împotriva somajului.
  Toti oamenii, fara nici o discriminare, au dreptul la salariu egal pentru munca egala.
  Orice om care munceste are dreptul la o retribuire echitabila si satisfacatoare care sa-i asigure atât lui, cât si familiei sale, o existenta conforma cu demnitatea umana si completata, la nevoie, prin alte mijloace de protectie sociala.
  Orice persoana are dreptul de a întemeia sindicate si de a se afilia la sindicate pentru apararea intereselor sale.

  Orice persoana are dreptul la odihna si recreatie, inclusiv la o limitare rezonabila a zilei de munca si la concedii periodice platite.

  Orice om are dreptul la un nivel de trai care sa-i asigure sanatatea si bunastarea lui si a familiei sale, cuprinzând hrana, îmbracamintea, locuinta, îngrijirea medicala, precum si serviciile sociale necesare; el are dreptul la asigurare în caz de somaj, boala, invaliditate, vaduvie, batrânete sau în celelalte cazuri de pierdere a mijloacelor de subzistenta, în urma unor împrejurari independente de vointa sa.

  Sursa :

  http://www.onuinfo.ro/documente_fundamentale/declaratia_drepturilor_omului/

 201. DCP-6100 on Tue, 22nd Nov 2011 9:52 pm
 202. andreea de aceea ne f—-e toti patroni si de la presedintele romaniei pana jos din cauza unora k tine k x si y dar cel mai rau e k ne meritam soarta ce au facut uni in 89 pt noi acum ne batem joc de ei

 203. Roșioru Daniel on Thu, 24th Nov 2011 2:39 pm
 204. Ma repet,in filialele unde suntem prezenti aceste avansari nu se mai fac.Unde sunt asemenea probleme , adunativa 20-30 de salariati , anuntatine si vom veni acolo unde va fi nevoie sa numim pe cel care la-ti ales ca lider de filiala,il numim in functie pe baza semnaturilor dvs. si va reprezinta pe filiala respectiva.Va asigur ca din acel moment situatia din filiala se va schimba.

 205. Patrascioiu Mihaela on Mon, 5th Dec 2011 11:09 pm
 206. wow…ce de lume!
  Hai acum sa comentez si eu, ca doar de…eu sunt unul dintre angajatii Kauflandului..care a avut tupeu sa-i si dea in judecata, insa…surpriza…mi-au cumparat avocata. Tot sa te lupti…cu morile de vant. Si nu va zic de ce ma judec cu ei…m-au concediat..si dc credeti?k am anuntat ca sefa mea, Luiza Dinu, FURA!!!!asta se intampla in Centrul Logistik.Fiecare e liber..insa daca aveti alternative..fugiti de Kaufland…;)

 207. totEu on Thu, 8th Dec 2011 5:37 pm
 208. Anunut bomba :
  O tanara de pe case a facut infart in kfl …
  Sa indrazneasca un caKat de din ala de pe functie sau ce mama dracu crede el ca e ,sa zica ca vezi doamne se fac promovarile pe merit ….
  Pai fatuca aia avea vreo 31 de ani … cine o omorat-o ? Raspuns : zdreanta aia de pe Case cum drac le-o spune .De ce ? Raspuns : ca asa a fost cand o fost fatata de masa ,asa este si asa o sa moara :)
  si la faza cu stabilitul unei norme la lucru :) : ce sa zic mult succes ;ca nu e posibil :)
  dar sefii si stabii aia mari de unde sa stie ?

  Daca te angajezi in KFL ,trebuie sa ceri protectie speciala dpdv al asigurarilor ca cine are dreptul dupa tine sa beneficieze de ceva bani ,ca doar iti risti sanatatea si viata (e mai rau ca in politie sau armata)

  cum cred uni cretini de sefi ca pot sa te omoare (aka genocid ceea ce fac din cauza ca-s idioti fenil peruvici :) ) te programeaza 10 zile la rand ca pentru CRETINII DRACU CE SUNT saptamana incepe Lunea si nu conteaza ca d-abia iti dau un Sambata si Duminica impreuna pe o luna lucratoare
  de ce profita caKanari :) :
  ca oamenii simpli ,de pe spinarea si sudoarea carora mananca ,is analfabeti si nu cunosc legea :) : aka in contractul ala individual de munca se stipuleaza ca dupa 5 (cinci ) zile lucratoare (aka 40 de ore) trebuie sa ai 2 zile libere ;dar idotii si in principiu idioatele fenil peruvice fac programarea in asa fel incat sa fie siguri ca te omoara
  Deci la puscarie cu toti aia care gandesc asa:)?
  no sa traim noi astia tineri sa vedem asa ceva ,dar trebuie sa recunosc ca mai sunt si oameni printre ei
  Dar zdrentele care stau doar la cafele si tigarele sau vezi doamne asea le-o fatat mamicutza lor (si asta nu inseamna ca le-a fatat in team-ul KFL) sa fie condamnate la moarte pentru cum isi bat joc de pe spinarea celor care muncesc ca ei sa aibe un JOB bine platit
  inca odata scuze pentru cei care fac treaba sa mearga ,
  pentru decesul unei casiere la locul de munca ar trebuii sa plateasca atat Viman ,Pana si altzi din Romania si cine ii dirijeaza pe ei de pe afara ( ca doar ei sunt cei care au semnat si promovat caKtii in functii)

 209. totEu on Thu, 8th Dec 2011 5:50 pm
 210. Pentru ala care latra cu sindicatul :
  ba ticule tu ce mama dracu lucri in KFL sau esti lasat sa latri pe bani munciti de alti :)
  adica aveti un caKat de sindicat si nu-i protejati pe aia care chipurile va sustin
  hai sa-ti spun eu om simplu:
  visezi si asta e din cauza la etnobotanice :)
  si cand o sa mori tot in aceeasi stare o sa fii …
  sa te apere Domnul Dumnezeu sa dai peste unu ca mine ,ca n-o sa ai cum sa te ascunzi :)

 211. Furatul on Tue, 13th Dec 2011 5:16 pm
 212. Am cumparat de la Kaufland File de cod Alaska Vita Star (max 5% glazura) si dupa dezghetare am ramas din 1000g cu 700g.

 213. Dcp-6100 on Wed, 21st Dec 2011 5:09 pm
 214. dar hai sa facem o petitie pe baza semnaturilor a mai multor angajati sa vedem ceea ce spun organele abilitate despre acest lucru ??? ce spuneti incercam

  Catre Rosioru Daniel

  si apropo despre sindicat ? …………………………………….
  si cati mai sunt in sindicat ? …………………………………….
  si de ce au plecat ? ………………………………………………….
  ce a facut sindicatu la ploiesti ? ………………………………..
  de ce mai sunt firme inermediare si pe angajatii proprii ii trimet acasa ?
  de ce ai lasat pe altu sa negocieze CCM de maunca cand stii ce e acolo k ai fost TL( sef de tura) si dupa aceea AL(sef departament ) de ce ????

 215. Dcp-6100 on Wed, 21st Dec 2011 5:12 pm
 216. Imi cer scuze ca am mancat unele litere .si nu am scris corect

 217. Dcp-6100 on Wed, 21st Dec 2011 5:18 pm
 218. dar hai sa facem o petitie pe baza semnaturilor a mai multor angajati KFL sa vedem ceea ce spun organele abilitate despre acest lucru ??? ce spuneti incercam

  Catre Rosioru Daniel si apropo despre sindicat ? …………………………………….
  si cati mai sunt in sindicat ?
  …………………………………….
  si de ce au plecat ?
  ………………………………………………….
  ce a facut sindicatu la ploiesti ?
  ………………………………..
  de ce mai sunt firme intermediare si pe angajatii proprii ii trimet acasa ?
  ……………………………………………….
  de ce ai lasat pe altu sa negocieze CCM de munca cand stii ce e acolo k ai fost TL( sef de tura) si dupa aceea AL(sef departament ) de ce ????
  ………………………………………………….
  Are sindicatu bani la buget sa faca demersuri? Eu cred k nu.

  Astept raspuns Domnule Rosioru Daniel

 219. CETATEAN INDIGNAT DE ACEST MAGAZIN on Wed, 21st Dec 2011 11:25 pm
 220. KAUFLAND DIN SLOBOZIA IALOMITA E CEL MAI IMPUTIT SI MAI JEGOS MAGAZIN LASA CA ANGAJATII DE ACOLO SUNT CEI MAI IMPUTITI SI NU STIU SA RESPECTE CLIENTII. NISTE JAVRE

 221. CETATEAN INDIGNAT DE ACEST MAGAZIN on Wed, 21st Dec 2011 11:26 pm
 222. KAUFLAND DIN SLOBOZIA IALOMITA E CEL MAI IMPUTIT SI MAI JEGOS MAGAZIN JOS PUTORILE NESIMTITE DE ANGAJATE SI DE SEFI PROSTI

 223. CETATEAN INDIGNAT DE ACEST MAGAZIN on Wed, 21st Dec 2011 11:26 pm
 224. KAUFLAND DIN SLOBOZIA IALOMITA E CEL MAI IMPUTIT SI MAI JEGOS MAGAZIN

 225. anonim on Sun, 25th Dec 2011 6:09 pm
 226. ….. Kfl resita ….. plantatie de negri aviz amatorilor : daca , doamne fereste “Doamna ” Ina va suna sa va cheme la interviu fugiti cat va tin picioarele ca aici , Kfl = iadu pe pamant. Munca cat cuprinde , multumire p….a. Toata lumea aici e sefa, toti de cred buricu pamantului, ei le stiu pe toate dar defapt sunt niste pupincuristi ….. WBL-ei de conjunctura. Singuri oameni demni de respect care mai tineau cu angajatii sau dus “intr-un loc mai bun”.
  PS: PENTRU NIMIC IN LUME NU VENITI LA KAUFLAND!!!!!!
  In pragul craciunului un lucru le doresc sa se duca cu totii, inclusiv Dusidus la DRACU!!!!!

 227. Mara on Tue, 10th Jan 2012 3:00 pm
 228. Mi-am dat lichidarea de curand.Amavut contract pe o perioada determinata in care sa dovedesc ca sunt buna de ceva.Nu am putut demonstra asta,cel putin asa zice “doamna” directoare Florentina Baciu de la Kaufland Turda.Dupa ce ca am lucrat numai de dupa-masa,iar sefele numai de dimineata,si am slabit intr-o luna 4 kilograme,zice nu stiu nimic.Am lucrat acolo 4 luni,mi-am dat interesul,dar nu mi-a mai prelungit contractul,in plina iarna,cu doi copii de intretinut.Directoarea zice ca de mila nu tine pe nimeni acolo.Am fost umilita de fata cu toti colegii,dat drept un exemplu negativ fata de colegi.Aproape ca nu era zi in care sa nu tipe lamine si sa ma dea cu numele la sedinte.Daca un sef de raion gresea ceva,el nu era certat,in schimb daca un lucrator comercial facea aceeasi greseala,era facut “carpa de sters pe jos”.Se zice ca daca lucrezi si-ti vezi de treaba nu te da nimeni afara,dar nu e asa.Nu exista dreptate nicaieri.Asa e la Kaufland.Pacat ca nu am filmat soarecii care umbla pe acolo,si marfa roasa de ei.Majoritatea”sefilor”sunt cu nasul pe sus,si vorbesc cu lucratorii comerciali de parca ei ar fi pus coada la cireasa,cum se zice.Acolo angajatii sunt ca sclavii(unii dintre ei).Cu toate astea,regret ca nu am mai fost acceptata in “echipa Kaufland”,pentru ca nu mai gasesc de lucru nicaieri.Or sa angajeze alti lucratori pe perioada Pastilor care sigur ca nu vor sta mai mult pe acolo.Rusine !!!!!!!!!!!!

 229. radu on Thu, 26th Jan 2012 8:24 pm
 230. buna,
  lucrez si eu (inca) in KFL ..am intrat doar sa va spun doar ca, citind in mare postarile de aici am ramas “placut“ surprins sa vad ca problemele cu care ma confrunt eu in firma asta de rahat sunt oglindite perfect de catre voi..cei de pe forum…adevarul este ca in KFL se doreste o adunatura de inculti, prost crescuti, inganfati, neprofesionisti si daca se poate fara scoala..fara o facultate.este un sclavagism modern ceea ce se petrece in KFL.
  cu stima.

 231. hatiman irina on Sun, 5th Feb 2012 7:51 pm
 232. UN AMANUNT NU L-A SPUS NIMENI. UNII DIRECTORI DE MAGAZIN SE COMBINA CU CINE VOR EI DINTRE SUBALTERNE. INTREBATI-L PE IONEL DRUGA DE LA RM VALCEA? CU CINE A FOST COMBINAT ACUM 4 ANI, A ANGAJATA DE LA SAP. MENTIONEZ CA ESTE INSURAT SI ERA INSURAT SI PE ATUNCI. IAR ANGAJATELOR DE ACOLO LI SE ADRESA CU ” VACILOR”. intrebati-l, dle PANA!

 233. Nico on Fri, 10th Feb 2012 7:01 pm
 234. In legatura cu concediile de odihna ni li dau cum vor .la Kaufland nu se tine cont de cererea angajatului si te obliga sa-ti iei concediu cum vor .Dupa ce lucrezi un an de zile nu mai in stres nici macar cand vrei sa-ti iei concediu sa placi undeva cu familia in vacanta NU AI CUM……….!!!!!!!!!!!! :(
  Concediul til programeaza ei si nu se tin cont de dorintele angajatilor angajati

 235. cucurigu on Thu, 16th Feb 2012 12:28 am
 236. Am intrat fara sa vreau pe aici si raman uimit de ce vad,uimit in sensul ca nu ma asteptam la asa ceva si de la kaufland.am lucrat la penny 2 ani de zile si va jur ca daca nu as mai avea ce sa mananc si ar fi ultimu loc de munca din lume nu m-as mai duce.peste tot e la fel dar alta e problema : noi muncim ca fraierii si ne plangem dar nimeni nu se sesizeaza,ba mai mult cand uni din sefi afla de aceste emsaje incep sa puna si mai multa presiune.apropo la penny se lucra cam cate 5 ore peste program pana cand cineva le.a facut reclamatie la majoritatea peny-urile din tara si toate au fost amendate asa ca baietilor nu le mai trebuie sa tina personalul peste program,cel putin in tura de seara.mergeti cu incredere la opc

 237. totEu on Sat, 18th Feb 2012 6:41 am
 238. pana se lanseaza chestia aia cu ACTA , mai bag si eu ceva :
  se promoveaza in KaufLand doar pe pupinBasismeleMameiLor
  aka , Galca Iosif de prin TM care manca printre rafturi si portretele robot ale analfabetilor de la Gheorgiu Dej ;
  mai ie si unu Sofronie Patric (pupiNbasarel plus parca ie in sistem)
  stie vre unu MARE cat consuma Galca Iosif (si mai ie si habarnist la ce face ) va spun eu ca ie moldovean d-al meu :):):) mai mult decat produce ;si ce cakt de scuze vomita “pai.la fel ai proceda si tu dupa ce ti-ar zice sa bagi DubluPaleti Mixati in timp util”
  Am un prieten (cam sado-maso dupa analiza mea) la care daca ar folosi 1 % din ce stie ca se poate face s-ar putea face un test(o statie pilot cum ar zice el -ca doar a terminat chimia la UPT ) s-ar sesiza diferenta intre caKatzi de analfabetzi (model Ghe.Dej

 239. caKtKFL on Sat, 18th Feb 2012 7:01 am
 240. faza cu din 2 in 1 de toata jena
  sau poate asta sunt uni care cred ca pot crea tipare :)
  pai tiparele nu se creeaza -ele exista
  clientzi caKatzi test (vai steaua lor ,in legatura cu injuratul de mama sau mortzi ai familiei)
  cretinisme ieftine,multe si foarte proaste….
  dar acum bate vantul schimbarii : cretinismele IFP sunt pentru mine
  si cine te sperie tare ie cakta de la personal ca PaDaLici o dat lege ca nu vei mai putea lucra daca iti desface contractul cu nu stiui ce rahat de cod sau litera
  muie la caKatzzi ,pe care trebuie sa o scuipi intre ochi ca doar mananca de pe munca ta ,atat ea cat si restul caKanarilor cu cerinte:):):)
  Pai ba idiotzi Draku mutati voi marfa de pe un palet pe altul la vreo 4 sau 5 metri in receptie si asa va faceti un caKat de habar cam cat va ia (fara clientul are dreptate ,stitzi voi chestii de alea de toata jena de la tranning)

 241. caKtKFL on Sat, 18th Feb 2012 7:08 am
 242. la faza de cu 2 in 1 :)
  pai ,unu ca mine poate ,dar sa si fiu platit
  si nu cum vezi doamne ie caKata de lege
  sunt poate printre putzini care chiar pot lucra 24 din 24 cu vreo 2 ore cumulate ca si pauza fara program de somn si asta 6 bzile din 7 ca sa nu uit pentru ce este facut patul:):):) pentru sistemul KFL

 243. ion_ion on Mon, 20th Feb 2012 10:50 am
 244. Dintre toate care le stiti ca ati lucrat sau lucrati in continuare cati ati facut parte din filiale pe verde la inventar si “muncitorii” isi iau prime iar SCLAVII sunt frecati in continuare si acuzati ca sunt hoti si puturosi…. unde ssm-ul si tehnicianul o freaca aiurea dar isi permit sa spuna unui lucrator comercial ce are de facut …. unde acei lucratori care isi pun sanatatea in joc muncind de tanar pentru o avansare si vine unul si ii ia locul pentru ca este adus de nu stiu ce revizion, vkl, director, wbl …. ?!?!?!!?!?!? treburile astea nu se pot lasa asa … SE VOR REZOLVA INTR`UN FEL SAU ALTUL …….

 245. anonim on Fri, 24th Feb 2012 6:58 pm
 246. stati linistiti k la toate kfl-urile din tara este asa ei se preocupa sa deschida cat mai multe magazine in loc sa se preocupe ca le pleaca angajatii in filiala in care lucrez eu(sunt de 7 luni angajata) pana acum am schimbat 3 directori doar pentru ca ei tineau cu angajatii si acum a venit un idiot care crede ca le stie pe toate si a reusit sa distruga o filiala buna in doar 1 luna, a dat toti oamenii vechi si buni la parcare ca sa scape de ei si acum a ramas cu oameni noi care nici macar nu stiu pe ce lume traiesc. cum poti u sa iei un om bun si sa il alungi k sa aduci unu prost care nici macar un scanner de marfa nu stie sa tina in mana dar barem sa mai faca si o comanda de marfa. Am o intrebare pentru voi Sunteti multumiti de salariul care il da kauflandu?

 247. anonima on Sun, 4th Mar 2012 10:32 pm
 248. totul e adevarat,la kaufland nimic nu e corect,iti fac contract pe 2 luni apoi te alunga afara,raman doar pupincuristii!

 249. anonim Oradea on Mon, 5th Mar 2012 7:03 pm
 250. Da asa este ,Kauflandul mai bine ar disparea de pe glob. Eu lucrez in Oradea la Kaufland de cateva luni si regret amarnic acea zi in care m am angajat la ei!Cei care isi cauta de lucru as vrea sa le dau un sfat ca de la om la om nu va angajati la ei pt ca se comporta inuman cu angajatii.S au sa va pregatiti fizic si psihic inainte de a va angaja !Groaznic in primul rand lucrati pana la epuizare,programul nu l stii pt ca se modifica vesnic ,concediu iti da cand vor ei si de multe ori si salariile scad de la o luna la alta.Feriti va de Kaufland

 251. alina on Wed, 21st Mar 2012 8:46 pm
 252. Care imi poate spune si mie cum este la kaufland in Deva? M-au chemat p un post de caserita

 253. ANDREI on Thu, 5th Apr 2012 9:19 am
 254. stimabili colegi sau fosti colegi(kaufland) am citit fiecare ce ati scris in parte cu interes confruntandu ma cu aceleasi situatii in latrina asta sociala numita kflnd.abuzurile sunt intinse la max,nervii si rabdarea precum si sanatatea lor la fel.ce putem face cu aceste aberatii ale societatii ca altfel nu le pot defini,sa ti iei referat scris pt o panarama de placat,intr o zi infernala,pe unul din cele mai dificile raioane momente cand se intampla sa nu mai stii cum te cheama cu buletinul in mana,un om sa tina in spate juma de magazin si sa nu aiba timp nici makar sa respire,rupt de munca si sa mai suporte mizeriile si dejectiile superiorilor mi se pare monstruos.astra patesc eu zi de zi in nenorocitul asta de magazin eu si colegii mei.respect pt toti cei de aici

 255. liliana on Mon, 30th Apr 2012 9:22 am
 256. eu atat pot sa spun cei din kaufland sunt niste hoti te fura pe fatasi culmea nici nu poti sa le faci nimic

 257. liliana on Mon, 30th Apr 2012 9:26 am
 258. cumperi un produs si il platesti de 10 ori cind ajungi la casa ,dar nu va spun cate produse sunt expirate.eu am fost de doua ori in kaufland si m-am lamurit sunt niste jigodi oameni de nimic

 259. MIU DRAGOS on Mon, 30th Apr 2012 8:27 pm
 260. MA NUMESC MIU DRAGOS, IAR DE IERI SUNT SOMER PE MOTIV CA AM MANCAT O BABANA DIN MARFA CARE SE ARUNCA LA GHENA DE GUNOI.
  IMI ESTE RUSINE DE CE SE INTAMPLA AICI CU ANGAJATII. AM FOST NEVOIT SA STAU 15 ORE LA SERVIC. LUNA APRILIE 2012 AM 25 DE ZILE DE MUNCA. CARE NU MI SE RECUNOSC. CUI SA MA ADRESEZ? DOMNULUI WIMAN, PANTIRU?
  TOATE ACESTE POSTARI DATE DE VOI PE ACEST SITE VOR FI IN CARUCIOARELE CUMPARATORILOR KAUFLAND CRAIOVA

 261. camelia on Wed, 9th May 2012 11:59 am
 262. spuneti asta la televiziune…. si la radio….la ziare de scandal…

 263. K Sibiu on Wed, 9th May 2012 7:26 pm
 264. Am citit multe mesaje si cu faza ca sefii sunt niste nesimtiti sunt total de acord!Lucrez la kaufland Sibiu pe raion carne in departamentul frische si sa stiti ca fata de alte magazine (Carefour,Real,XXL) se plateste mai bine!La noi problema este ca sunt incepand cu sefi adjuncti pana la sefii cei mai mari sunt cu sutele si acolo stau banii de salariu care ni se cuvine.Un exemplu concret ar fi D-na Blaga Daniela VKL care ia un salariu de 7000 euro si doar pt ca da ordine si niste note iar noi angajatii lucram pe 200 euro de ne sar capacele!In privinta orelor state in plus la mine cel putin nu se intampla ci doar cand se face inventar lunar!Iti faci treaba e totul ok dar doar cand exista sefi care se gandesc caq si ei ar fi in locul nostru!

 265. Anonim on Wed, 9th May 2012 7:50 pm
 266. Kaufland Sibiu: cel mai jegos magazin si mediu in care am lucrat. Am lucrat acolo timp de 2 ani si ceva dar asa ceva nu am vazut in viata mea,atata minciuna,hotie si prosti adunati la un loc. Acolo cei cu studii superioare sunt obligati sa isi dea demisia si sunt tratati ca ultimii oamenii indiferent ca isi dau silinta pe functia care o au iar cei cu 2 clase ca avionul sunt Wbl-ei,si nici corect gramatical nu stiu sa vorbeasca (ex concret Albu Crina care a ajuns wbl prin faptul ca a parat non-stop si a furat si mancat cat a putut din magazin). Ne acuzau pe noi angajatii ca furam cand de fapt fura firma de paza (marius mihalache si cu angajatii lui). Si credeti-ma…..incerci sa dechizi gura ca sa le spui superiorilor ceea ce se intampla acolo chiar sub ochii lor,si ei in loc sa ia masuri mai bine te constrange pe tine sa iti dai demisia. Ce concluzionati de aici? Eu personal am tras concluzia ca cei de sus fura mana in mana cu paza si noi angajatii suntem doar niste mici soldatei care daca ies din rand suntem executati. Asta e crudul adevarat oameni buni,fugiti de Kaufland cat vedeti cu ochii.

 267. kauschitz on Mon, 4th Jun 2012 1:37 am
 268. Eu lucrez la depozitul, pardon LAGARUL din Ploiesti. Pe scurt ??? 1) Cinstea si onestitatea fata angajati nu trebuie sa existe ( citat dintr-un mail din interior ) ; 2) Salarii inegale pe functii ; 3) Ai decat obligatii si NU drepturi ;4) Plata vechimi in munca nu se acorda ; 5) Esti obligat sa intri in concediu de odihna forta cand PRIMESTI TELEFON de la sef ; 6) Firme de recrutare DOSAM si RASSMUSEN care platesc cu doua state de plate (0.58 lei/carton pus pe palet), unu ramane , altul se rupe si asa zisul FLUTURAS NU EXISTA + ca bani din contractul din minim pe economie NU SE INCASEAZA DE CATRE ANGAJAT , primeste decat munca depusa FIZIC si banii aia DIN MANA cum am spus mai sus … Mai continui ??? Poate o sa va plictisesc dar cu astfel de exemple poate ajunt la punctul 1000… . Ca angajat al SC.Kaufland.S.C.S, ma simt ca un SCLAV PE PLANTATIE. Mie dor sa muncesc cu drag

 269. anonim on Tue, 12th Jun 2012 9:29 pm
 270. La Tg-Mures se lucreaza sub teroarea antalista. Avem sefi cu 7 clase, care habar nu au cat face 2 cu 2. Directoare striga,urla,face crize si spume si nu stim cum sa scapam de ea. Singura solutie ar fi sa ne dam demisia toti si o sa se trezeasca intr-o dimineata ca nici un angajat nu va mai vrea sa intre pe raioane. Este un “Levi” care plimba o foaie si se face ca vorbeste la telefon doar pentru a-l vedea lumea ca e mare sef. Sper ca domnul Porutiu si domnul Salat sa vada si sa ia masuri si sa le ceara angajatiolor pareri despre conducere !

 271. lucan costin on Thu, 21st Jun 2012 8:41 pm
 272. Da am citit nemultumirile voastre mi se par drepte, dar intrebarea mea pentru voi de ce nu va plangeti direct directorului regional care vine lunea sa verifice promotia, credetima ca dansul nu va tine cu voi sau cu ignoranti de wbl ci cu dreptatea , veti fi chemati in comisia de disciplina sa dati socoteala iar acolo puteti spune adevarul, daca colegi vostri stiu cea ce se intampla in filiala lor si tac din gura de frica pierderi jobului atunci sunt niste prosti, apropo kaufland nu este singura companie pe piata asa ca suces

  CO. BAUTURI BARBU VACARESCU

 273. euuu on Sun, 1st Jul 2012 1:36 am
 274. eu lucrez de 2 luni la kaufland si credetima k m-ai bine lucrezii cu ziua..eu lucrez la adb si crdetima k nus cum sa plek m-ai repede de la munca ……….si cu ce spunea cineva m-ai sus …..poti sa te inbolnavesti pt k numai noi stim cum se face curatenie acoloo…eu nai minca de la kaufland nici o data..

 275. mitica on Sun, 8th Jul 2012 7:59 pm
 276. buna ziua!

 277. g.o.d. on Sat, 21st Jul 2012 9:03 pm
 278. Salut! nu sunt genul care sa piarda timpul cu comentariile pe forumuri dar kfl este un subiect vulnerabil pt mine si am simtit nevoia sa scriu. Am lucrat 4 ani in kfl, nu pot sa spun ca a fost cea mai ingrozitoare experienta dar nici nu am avut vreo satisfactie. Dar daca mai stateam mult probabil ca ma plafonam si ajungeam la aceeasi stare de spirit cu voi toti. In acesti 4 ani am muncit pe branci, in speranta ca poate cu timpul voi avansa….Bineinteles ca lucrul asta nu s-a intamplat din mai multe motive.Primul a fost ca am refuzat sa pup in cur sefii, adica mai bine zis pe directoare. Seful de departament era foarte ok dar din cauza ca si el muncea cot la cot cu noi nu era bagat in seama si nu avea nici un cuvant de spus mai sus. In fine, am refuzat sa stau peste program daca eu nu am vrut, bineinteles cand era multa treaba stateam din bun simt pt ceilalti colegi si nu pt ca ma obliga cineva. Sunt ofticata pe kfl pt ca promoveaza pupincuristii dar sunt ofticata si pe natia romana ca accepta lucrurile astea. Pt ca romanii asteapta sa li se dea fara sa ceara si asteapta sa lupte altii pt ei. pe deoparte inteleg lucrul asta din cauza educatiei ceausiste si din cauza ca is apasati de griji, nevoi si datorii si le este frica sa iasa in fata si sa isi ceara dreptul dar pe de alta parte ii bsi acuz de lasitate.Si mai este o problema unii desi se plang nu au curajul sa zica din cauza ca se simt cu musca pe caciula ca nu si-au facut treaba de la locul de munca asa cum ar fi trebuit, sa fim cinstiti! cati imi dau dreptate? nu stiu…ideea este ca ar trebui sa ne cunoastem si sa ne cerem drepturile dar in acelasi timp sa ne indeplinim si atributiile. Bineinteles ca nu ii acuz pe toti ca fura sau ca trag timpul in piept dar sunt destul de multi acestia si deobicei ei sunt primii care tipa ca nu ai mai multe drepturi. Oricum vreau sa punctez faptul ca pana cand romanii de buna credinta nu vor capata mai mult curaj nimic nu se va schimba. Eu imi doresc sa pot face ceva mai mult pt angajatii kfl cand voi reveni pe meleaguri romanesti dar mai mult imi doresc ca romanul de rand sa aiba mai mult tupeu si sa faca mai mult decat sa se planga pe forumuri. Cum era o vorba PROSTI DAR MULTI am putea face multe lucruri bune pt tara asta…dar ne trbuie c..aie…..Multe bafta!!!!

 279. tommy on Wed, 25th Jul 2012 3:38 pm
 280. Care sunt salariile in Kaufland ( de la lucrator la sef de raion) ? Multumesc anticipat

 281. Kf sucks on Sat, 28th Jul 2012 4:20 pm
 282. Angajati-va la Resita la Kaufland sa vedeti ce adorabil este! Sunt casier la acest jeg de firma, insa in curand va veni si demisia. M-am certat cu toata lumea, degeaba , ii doare-n basca! Te tin peste program de iti vine greata, se poarta jegos cu tine ca si cum ai fi o sluga pentru societate, insa nu am putut sa tac si nici nu voi tace intrucat nu am ce pierde, nu am copii de crescut, job-ul era un extra ca sa zic asa! Insa imi pare rau pentru cei care sunt nevoiti sa inghita intrucat locurile de munca nu prea is si ratele multe! Se baga minusuri la casieri constant pentru a-i demoraliza, si totodata pentru a da note explicative pe la directori , unde te face cu ou si cu otet! Intr-o zi am rotunjit multe sume la clienti , la final avand un minus de peste 30 lei oricum , surpriza a doua zi eu eram pe plus 3 lei, iar plusul de la clienti lasandu-l pe masa si cerand de la unii clienti mai putini bani pentru a ma descotorosi de ei! Concluzie este bataie de joc, nu stii cati bani ai in sertar nu ai nicio certitudine ca tu ai 3 mil acolo , trebe sa-i crezi pe cuvant pe trezori , ca ei is roboti nu oameni!
  Nu as sfatui pe nimeni sa-si propuna vreodata sa vina aici pe orice post!
  Fetele noi in loc sa le ajute , sa le incurajeze, suprele le raspund flegmatic : “auzi fetita vezi ca ma scoti din sarite!” , le mai tine si peste program jumatate de ora , 1h, au fost seri cand au stat si 2 ore saracele, iar apoi venea si le auzeai : Vaiiiiiiii tu ai fost pana la 10 , si ceasu era 11 jumate -> dute acasa! Ora asta jumate era munca in folosul comunitatii !

  Kaufland e un jeg de firma ! Cel putin in Resita treaba e imputita rau !
  La legume fructe este un miros irespirabil , fructe stricate , cartofi mucegaiti, ne vin clientii la case si ne zic : vedeti ca aveti nu stiu cate conserve expirate , sau nu stiu ce produce expirate , deci clientii din bun simt! Harababura totala!

 283. nomatter on Sun, 29th Jul 2012 2:54 am
 284. mai fratilor,eu am contactat salmonella de la minunatul kaufland,am avut concediu 2 saptamani si m-au furat ca in codru la salariu,plus ca lucrez intr-un oras unde angajatii se presupune ca trebuie sa fie bilingvi,din cauza ca avem minoritati…bla bla,romanii ii numeri pe degetele de la maini.culmea nesimtirii a fost ca am avut sedinta care culmea s-a tinut in alta limba ,nu romana evident,iar eu nu am inteles nimic!feriti-va de kaufland

 285. Oana on Wed, 1st Aug 2012 7:55 pm
 286. haideti sa va spun una si mai tare …astazi am fost la K si am cumparat de la raionul de rechizite sabloane din plastic, pentru desene copii… la raion o punga desfacuta … ma uit la ea de fapt am pus mana pe prima care era la raft…desfacuta….ma uit mai atent la punga o las jos si iau alta punga sigilata…merg sa platesc la casa si acolo un “agent” imi arata punga desfacuta si ma acuza ca eu am desfacut-o …nu va spun ce a urmat…bineinteles ca directorul a spus ca nu pot vedea filmarea si ca ce plangere sa fac?!!!! si ca asta e….eu am cumparat produsul desfacut…(de ce?) sunt foarte scmecheri …fac asta cand esti la casa cu o coada dupa tine…cand te mai nimereste sa te si grabesti…oricum mi-a lasat un gust atat de amar…oricum am sa merg de acum in colo la k si promit sa mananc cate o ciocolata desi tin cura….oare o vor vedea in burta?!!!!!

 287. Oana on Wed, 1st Aug 2012 7:57 pm
 288. Am uitat sa va spun ca este vorba de K din BAIA MARE ….. pacat ca nu au si un telefon de reclamatii …li se inroseu firele

 289. anonim3007 on Sun, 5th Aug 2012 1:14 am
 290. vb :) doar de KFL 1 TM : :):):)
  cand m-am angajat a fost OK :)
  parca totusi pt.mine era o schimbare fatza de ce alta experientza am avut :)
  si dupa perioada de acomodare :
  apare un ceva nou (dar prea vechi si care nu prea mai pusca cu sistemul ( ca deh :) sistemul isi face update-urile si mai aduce si o caricatura -gen redemis-ul aka samantar (adica manca semintze la coltzul strazii),aka PaDaLic (din cauza gradului de IFP corespunzator si daca vede sa inteleaga ca daca ii zic IFP inseamna scurt pe doi IdiotFenilPeruvic) aka sperii o FeMeie aka vai steau lui ;ca cine l-a angajat nu prea a facut o miscare buna
  cum l-o chema oare pe KaKanar :) Florin Toma de prin Resitza :)
  de aia a venit si el la oras sa se dea ca stie sa pronuntze : “Itzi rup fasul …”; io ii raspund doar ca :”ii sparg muia” daca nu isi vede de KaKata lui de treaba ca doar din munca mea si a altora traieste :):):);deci jegul sa intzeleaga ca ie pe un sistem care nu are nici o legatura cu internetul spiritual vorbind :)
  a fost ales prin PupinBasarismeDinAleaGrase aka la vedere ca daca era chiar grozav ramanea prin Reshitza lui alaturi de oameni pe care i-ar fi cunoscut mai bine :)
  dar ,nah …asta ie sistemul (tb.perpetuat )
  NU UPDATAT :)
  :) tb sa te schimbi tu? NU ! ca io imi vad de treaba :)…
  deci ,daca se ia de vreo femeie — poate poate imi aduc aminte cum ma comportam prin tineretze ca un cavaler ,ca deh io citeam Jules Verne si d-alea cu Cei trei muschetari :) nu aveam o KaKata de tableta ca si telefon si nici macar nu prindeam Bulgarii prea des (sau poate ne pacalea mami si tai :) )

 291. anonim3007 on Sun, 5th Aug 2012 1:26 am
 292. kakatul de FLORIN TOMA sa intzeleaga ca daca coteleste prin gentzile la femei si isi inchipuie ca are tangentza cu ce inseamna KAUFLAND ,si ca la unshpe shi cincishpe minute seara si in weekend cand nu prea mai ai cu ce ajunge acasa (Doar nu levelul asta de cretinism a atins KAUFLAND ROMANIA) se deschide usha ca totzi in weekend sa mearga pe jos ,ca deh bani de taxi doar dupa ora 00:00 :) :daca jegul IFP se considera stapan pe plantatie trebuie foarte mult reeducat :)
  inteleg PaDaLici profil OK restul ne pipi pe ei :)

 293. anonim3007 on Sun, 5th Aug 2012 1:27 am
 294. imi cer scuze pt.poturile anterioare ,chiar nu credeam ca la resitza ie mai rau ca la Tzara:):):)

 295. anonim3007 on Sun, 5th Aug 2012 1:34 am
 296. apropo pt. KaKatul de FLORIN TOMA KFL 1 TM ;
  5 pentru mine inseamna nota de trecere ca asa era in timpul facultatzii :) ; pentru tine inseamna ca visezi aka nu mai am nevoie de nimic ca sa te cunosc :):):)

 297. Kf sucks on Wed, 8th Aug 2012 2:08 pm
 298. La Resita nu este mai rau ca si la tara, e muuuuult mai rau ! Magazin condusi de inapti care stau isi tabacesc fundul pe scaune dand ordine si prostii executandu-le!

 299. mady on Thu, 9th Aug 2012 6:03 pm
 300. nu va mai plangeti atat,nu e corectitudine niciunde,de ce nu a ramas in alte tari pe unde a fost cel ce povestea,nici la carfour nu e bine deloc,tot asa de nasol si sefii la fel,sefi peste sefi.atata timp cat te duci la servici si iti faci treaba si nu te bagi in seama cu nimeni e bine,programul e aiurea ca stai peste dar cum am spus asa e si la alte market-uri.este simplu CUI NU II CONVINE SA PLECE ACASA CA PARCA E MAI BINE CAND ITI DA MAMA CU TATAnu? bravo florin,te admir si multa forta in continuare.cei cu facultati am auzit ca sunt posturi de directori la orice pas,pt voi e viata usoara acum pt ca sunteti necopti,generalizez nu ma refer la toti ca sunt si oameni cu ghinion.oameni buni nu mai pirdeti timpul sa va plingeti,capul sus ca asa sunt timpurile,puneti osul la bataie si sunt si oameni fara pile care reusesc,depinde de voi.noroc in continuare

 301. miral23 on Fri, 10th Aug 2012 2:28 pm
 302. Stie cineva care sunt salariile, incepand de la un simplu angajat pana la un director de magazin la Kaufland?

 303. miral23 on Fri, 10th Aug 2012 2:29 pm
 304. Stie cineva care sunt salariile, incepand de la un simplu angajat pana la un director de magazin la Kaufland?

 305. harry on Tue, 28th Aug 2012 11:20 am
 306. da asa este eu acuma vreau sa ma intorc in firma si ei nu stiu cum cum sa ma dea afara mai repede cana daca am fost operat la picior pe genunchi la ei inseamna ca esti handicapat ceea ce pe mine unu ma deranjat destul de mult

 307. popescu monica on Mon, 3rd Sep 2012 4:34 pm
 308. la KFL oradea exista o parodie de WBL food muista monica popescu care este de o ignoranta crasa in meseria pe care incearca sa o faca dar in schimb compenseaza prin prostie pe deplin.fato uitate in oglinda si recunoaste-ti limitele,cauta un dentist ca ti-ai pierdut dintii de la atata sex oral pe care il faci pentru a ramane pe functie.NU UITA ROATA SE INVARTE.

 309. yo mann on Wed, 5th Sep 2012 12:42 pm
 310. salut, am lucrat la dep. ploiesti kfl bineinteles,au cel mai prost sistem de receptie a marfii din toata europa, cei mai prosti sefi, pentru soferi daca vin si ei cu o persoana in cabina , chiar daca omul e din alta tara trebuie sa lase acea persoana la poarta pentru chiar s a intimplat si 12 ore cat a durat receptia. la toaleta daca vrei sa te duci trebuie sa iesi iarasi afara la poarta ptr ca pe cele din interior le au incuiat. la cantina nu au grup sanitar… si as continua asa toata ziua f…tui in gat dar mi e scarba sa mai vorbesc despre ei … hotilor prostilor si comunistilor !!!!!

 311. anonim3007 on Sat, 8th Sep 2012 2:50 am
 312. io , unu, nu prea mai am ce sa comentez :):):) :
  KFL ,atat teoretic cat si practic trebuie sa fie un ceva :)
  nu ca jegurile Penale si umflate ,aka “Fam.Dragoi ca doar is doi”
  io, pt.jeguri de genul as trece in fisa postului ceva in legatura cu clisa ,aka sa dea randament in functie de stratul de grasime(si nici in visele cele mai bune nu l-as aplauda pe un kakat k Tomeatza )
  cine zice ca s-a realizat in KFL ( shi ma refer la alde aia caree ii ia la putza pe asa zisi 170 -aka directorasi – ) ; cred ca se uita intr-o anume oglinda si stie ca trebuie sa se certe cumva pentru ceva :):):) )

 313. anonim3007 on Sat, 8th Sep 2012 2:54 am
 314. pt . cei care indraznesc sa incerce sa faca vreo reclamatie :):):) :
  exista o gramada mare de prod KFL care chiar sunt OK;
  daca vre-tzi ceva in legatura cu protectia muncii (nici macar nishte kakatzi de plasturi nu-si permit anumite exemple —poate maine va fi mai bine )

 315. anonim3007 on Sat, 8th Sep 2012 3:05 am
 316. Mady in leg.cu ce a zis Florin (pai pe ala il doare in paishpe ,ca se referea la unu dus cu pluta —-nu facea nici o comparatie :):):)
  pt.totzi Alin = Florin on thue sau io ;si sincer mai am si alte pseudonime
  DECI muitza lu KaKatul de Florin Toma si lu jegul IFP(aka idiot fenil peruvic ) dragoi dan si lu fratesu iii da ALIN muie cat timp ie in KFL:)

 317. ela on Fri, 14th Sep 2012 1:14 pm
 318. Buna!stii cineva daca se mai pot face transferuri la kaufland dintr.o localitate in alta?ms mult

 319. Kf sucks on Fri, 14th Sep 2012 5:52 pm
 320. Sa ma pish pe el de magazin ! Deja imi provoaca greata, sila, voma ! Care e mandru ca lucreaza in compania asta e retard !

 321. Alin - Fagaras Jud. Brasov. on Tue, 18th Sep 2012 5:29 pm
 322. Asa e peste tot fratilor, asta e romania,,,,,,,,nu doar in kaufland, peste tot e asa, e bataie de joc in romania, gasesti ceva de munca si esti tratat ca un sclav, cu un salariu de nimic, sa iti ajunga de pe o zi pe alta, vreau sa zic ca am fost in italia 2 ani de zile, acolo munca se plateste, am facut 700 de euro in 6 zile de munca de la 7 dimineata pana la 9 seara, munca frate, dar 700 de euro sunt ceva banii, mai ales in italia, unde faceam piata cu 60 de euro imi ajungea 1 luna de zile. Pe de o parte in Romania e bataie de joc cu salarile, si munca peste program si prost platita, poti sa ai si 2 facultatii tot salariu de “rahat” ai, scuza-ti expresia.

  Alin – Fagaras

 323. un angajat on Tue, 2nd Oct 2012 11:15 am
 324. Este foarte adevarat, sunt agreati incultii !!!! Ore suplimentare neplatite … sau eventual … vorba directorului … va dau o cafea. Dar respectul pentru oameni???
  Sefiilor de sectie le lipseste biciul din mana… pentru sclavii putini care exista. Directorii sunt incompetenti … nici nu cunosc conditiile inumane. Oare ITM-ul de ce nu face controale??? Se lucreaza nopti … fara a fii platite, multi dintre sclavi a doua zi se intorc din nou la lucru. Dar pe unii directori ii intereseaza doar sa isi ia salariul si salariile pentru bunele merite care le au …. pe munca slavilor. Treziti-va !!!!!

 325. Kf sucks on Tue, 2nd Oct 2012 11:40 pm
 326. Nu mai stati pe ganduri si trimiteti un mail la sefii de la Bucuresti ca de astia Regionali is satui toti, sunt mana-n mana cu directorii de magazin. Spuneti-va off-ul printr-un mail la Bucuresti si imposibil sa nu se lase cu un control din partea lor !

 327. UnTip on Sat, 6th Oct 2012 8:02 pm
 328. Rahatul Farcas Gheorghe Ioan , concedieaza oamenii pe motive rasiste ,extremiste ,religioase si ca nu vor sa inghita incalcarile flagrante atat ale drepturilor omului cat si cele din contractul colectiv de munca .
  Jegul dracu nici macar nu citeste ce semneaza .(108.08.20121 tampitul dreaku se poate iterpreta ca fiind 90 de zile dupa de data de 18.08.2012 care a mai si picat sambata cu 2 zile inainte de a-si primi concediul de odihna si a-ti amenintat-o ca sa semneze din data de 17 – - – sa-i dau la bot lu mata si tuturor celor care te sustin :):):) )
  Asta in Kaufland 2 Timisoara .
  La fel si in cazul Kaufland 1 Timisoara unde la indicatiile lui Suto Andrasz si ale unui Florin Toma ,acompaniati de unu Campean aceleasi :):):)
  Dar se rezolva pentru ei ,ca-i muta prin alte localitati pe unde nu-si mai pot da atat in petec :):):)
  si tot ei sunt cei OK :):):)

 329. rastoaca mihaela on Sat, 6th Oct 2012 9:48 pm
 330. o porcarie kaufland

 331. Kf sucks on Sun, 7th Oct 2012 5:24 pm
 332. Colegii de la TM luati-va inima-n dinti si trimiteti niste mail-uri la salat sau la oricine vreti voi de la Buc. La Resita s-a intamplat acest lucru si de 1 sapt se iau toate pauzele nu mai stau casierii peste program, momentan este OK. Sa vedem cat tine !

 333. one client on Sun, 7th Oct 2012 8:27 pm
 334. cersetori la intrare in K.= bagati inco bancnota=este rusinea sec. copii mici cu kk. la fund in carucioare unde punem alimente, rusine capitalistilor din vest,clienti care se ghiftuiesc in interior din fel de fel de alimente nimeni nu vede dar nici masuri nu se aplica ,sunt ceva indivizi in negru cu niste semne dubioase care se uita dupa grupuri de etnici stim noi care,oricum nu le face nimic, ca nu au ce in curind se va elibera si altii care vor manca de pe buzunarul nostru,micile scumpiri la anumite produse vor scoate pagubele de la cei needucati,rusine k.si oamenilor care se dedau la asemenea meschinarii,nu mai sunt clientul vostru.

 335. uimitul on Mon, 8th Oct 2012 1:05 pm
 336. tocmai ce urmeaza sa incep munca la kaufland . daca astea sunt conditiile nu ma va obliga nimeni sa stau o secunda . dincolo de toata mizeria care se gaseste peste tot in tara asta de vina suntem si noi pentru ca ne-am pierdut demnitatea si acceptam asemenea umilinte.

 337. alex on Mon, 15th Oct 2012 1:05 pm
 338. stie cineva ce salariu are un sef de raion la kaufland? …..nu vreau sa fac o alegere proasta. multumesc

 339. !!!!!!! on Mon, 22nd Oct 2012 6:53 pm
 340. auzi,, gravatar,,!in ce limba vorbesti asta fara nume nu va e rusine sa va bateti joc de limba romana,daca vrei sa folosesi o asa zisa amestecatura dute frate undeva aiurea in Bengal si ciorovaieste acolo pana te va prinde canibali si te termina!

 341. UnTip on Wed, 24th Oct 2012 6:52 pm
 342. Kaufland 2 TM
  :) Rahatul ala de farcas ghe si ionica isi face coalitia de padalici si otevici dand la o parte oamenii care munceau si care isi vedeau de treaba
  in coalitia sinistra a acestuia intra si o cretina dana nou promovata pe le carne
  care trebuie sa-l pupe in cur si sa-i confirme cakatele de minciuni si abuzuri pe care acesta le comite
  Intrebare : Oare chiar nu se mai poate traii in tara asta din cauza rahaturilor politice :) ?
  Daca te-ai duce afara si sa presupunem ca ai nimeri sa lucrezi tot intr-un Kaufland
  cretinii respectivi ar zice ca ai avut noroc ,nu ca vezi doamne chiar iti faci treaba nemteste
  Apropo :
  Cum ar putea Kaufland Romania sa reduca cheltuielile ?
  simplu concediind jegurile cu salari mari si care nu fac decat sa frece Matza si sa goneasca oamenii care muncesc si nu-s platitzi la cat muncesc:)
  In rest sefii care apar trebuie sa aibe un profil anume si in nici un caz sa nu comenteze de la fostul loc de munca :)
  daca ai plecat din Kaufland sau Lidl oriunde in domeniu si pe meserie
  te vei bucura de succes
  daca vii din alta firma la Kaufland sau Lidl atunci sa stii ca acolo ti se incheie cariera in comert pentru ca daca ai ajuns la aceste companii ai ajuns exact pe ultimul loc din tot clasamentul si mai jos de atat nu se poate :)
  multa bafta in cariere si muie la jegurile sociale cat si antisociale din cadrul plantatiei
  :)
  Kaufland Plantatie
  unde ca si sclav contezi
  sefii te omoara
  daca nu vrei sa cedezi
  :)
  asta ar trebuii sa fie imnul Kaufland
  care se baga la 8 fara 10 si la 20 fara 10
  :)

 343. cristina on Tue, 6th Nov 2012 10:37 am
 344. daca citeste cineva din exterior spune ca este un forum plin de angajati frustrati si vesnic nemultumiti, dar asta este purul adevar.
  m-am angajat acum 2 luni la k. Tulcea. m-au intrebat daca accept pentru inceput postul de lucrator comercial si ca o sa ma bage in acelasi timp in scolarizare pentru postul de sef raion, ca de fapt asta au nevoie. am spus da. eu sunt inginer in industria alimentara si depusesem cv pentru post de sef raion.
  am inceput munca. nici vorba de scolarizare. munca de 10- 12 ore pe zi, cateodata fara pauza ca nu era timp.
  trebuia sa vin de la 5 dimineata si sa stau cel putin pana la 16 ca sa imi termin treaba dar am tras ca asta este, ma gandeam ca asa e la inceput, trebuie sa tragi.
  ieri m-au chemat in birou si mi-au spus ca nu o sa devin niciodata sef raion, ca asa mi-au spus la interviu pentru ca asa li s-a spus si lor sa promita posturi ca sa vina oamenii.
  m-au intrebat daca vreau sa raman lucrator comercial si daca nu vreau am doua variante: demisie sau concediere cu litera i. mi-au spus in fata ca imi vor baga in poseta un salam si ma scot hoata. imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa ii inregistrez.
  sefa de raion de pe sb are trecut pe fb faptul ca a terminat facultatea in Guaranda (Ecuador). eu o cunosc personal: are 12 clase.
  Eu am terminat in Galati, nu in Guaranda. avantaj ea.
  concluzie: azi semnez demisia
  directorul vorbeste foarte urat cu angajatii (o singura data mi-a vb cu dumneavoastra si nu stiam ce a patit pana nu l-am vazut pe Pana in spatele lui).
  pe mopro un angajat trebuie sa descarce 6 paleti si daca nu ii termina in 8 ore, se considera ca nu a terminat norma si sta la munca pana ii termina.
  pe frishe, angajatii sunt obligati sa cumpere produsele expirate ca sa nu aibe departamentul pierderi
  garantia calitatii o platesc angajatii din buzunar in conditiile unui salariu de 600 roni, pentru ca se considera neglijenta faptul ca un client a gasit un produs expirat
  mie mi s-a facut de doua ori rau in timpul programului din cauza volumului de munca si mi s-a spus ca ma alint
  exista o stare de tensiune si de stres permanent din cauza felului in care se comporta sefii: vorbesc despre angajat, ca si cand acesta nu ar fi de fata sau ar obiect, nu persoana (adica exact ideea de sclavie)
  nu exista nici un semnal de alarma de tras: sunt mult prea puternici ca sa putem noi face ceva

 345. Kf sucks on Fri, 9th Nov 2012 7:15 pm
 346. Nu cred ca exista in Romania asta un K. in care lumea sa fie cat de cat multumita si nestresata. La Resita spre exemplu este un haos general. Directorul si-a dat demisia , iar acum muistul de Dusa Cornel e mai boss decat bosii. Asta este Romanica frate, nu cred sa fie vreunde bine in astfel de magazine ! Nu trebuie insa sa fim calcati in picioare de jeguri de astea !

 347. gfds on Sat, 10th Nov 2012 3:08 pm
 348. Am citit cateva comentarii si chiar ma socheaza…eu lucrez la Kaufland Zalau ca si casier da e totul foarte ok…zilele libere sunt zile libere,pauzele sunt pauze…directorul e ok,la fel si fetele de la supra…

 349. Kf sucks on Sun, 11th Nov 2012 6:45 pm
 350. Mutati-va la Resita toti din Zalau :)) Va asteptam cu bratele deschise daca e asa de bine acolo !

 351. wwv on Tue, 13th Nov 2012 9:52 pm
 352. Toate aceste relatri de mai sus par “Pistol cu apa” pe langa cea ce se petrece in filiala in care lucrez .
  De cca. 2 ani de zile angajata de la personal fura cu nesimtire bonurile de masa ale angajatilor noi mintindu-i ca nu se dau bonuri doar dupa 6 luni lucrate semnand tabelul in locul acestora aceasta dovedind ca firma Kaufland nu verifica niciodata aceste acte si nu are nici-un fel de control inpotriva acestor persoane.
  Pana acum aceasta incasa bonurile de la cca.10-12 angajati lunar pentru ca uni vin alti pleaca aceasta fiind politica Kaufland,se pare ca avea mai multi complici in magazin deoarece au marturisit si cateva casiere ca ii mai schimabu adesea bonurile in sume de bani.
  Toate acestea se intamplau cand uni ereau dati afara pentru simplul motiv ca au gustat o banana ,au furat o guma ,au uitat sa eticheteze un produs sau au cumparat ceva la reducere lucruri care prin politica Kaufland sunt interzise.
  Ma intreb unde ereau toti WBL si HL care striga “Hotii” si in special WBL case si sefele de tura cand se facea toate aceste tranzactii sub ochii vigilenti ai lor.
  Pana in acest moment nu s-a luat nici-o masura in privinta invinuitei ci doar probe si declaratii de la angajatii in cauza care inca mai lucreaza in magazin,cei care au plecat au ramas cu paguba,deoarece DM a asigurat verbal ca o sa despagubeasca pe toata lumea.
  Invinuita se gaseste acum in concediu de odihna si probabil o fie presata sa i-si dea demisia in cel mai rau caz cand o sa vina musamalizandu-se totul.
  Aceste aspecte se intampla deoarece unora angajati li se dau nas ajungand mai directori decat directorii,colega personalista beneficiind de cafea de pe protocol,mici atentii de la angajati (pachete de Kent),pauze min.10 de cafea si tigare toate astea in timp ce angajatii pe care-i prostea incercau sa se integreze prin sudoare sa prinda si luna 6 sa ia bonuri de masa si salariul de min. pe economie de cca 600 de RON.

  Poate v-am surprins cu acest mesaj dar asta este adevarul pe care am trait sa-l vad,nu ma mai mira nimik.

 353. NU CONTEAZA on Thu, 22nd Nov 2012 6:24 pm
 354. LIDERUL DE SINDICAT KAUFLAND PE NUME ROSIORU DANIEL ESTE CE-L MAI MARE HOT,NE-A PROMIS VERZI SI USCATE SA NE BAGAM LA EL IN SINDICAT SI ACUM ISI BATE JOC DE NOI IL CAUTAM SA NE RETRAGEM DIN SINDICAT SI NU MAI ESTE DE GASIT .. SA ITI FIE RUSINE DOMNULE ROSIORU DANIEL DIN PLOIESTI!!!!!!!!!!!

 355. NU CONTEAZA on Thu, 22nd Nov 2012 6:25 pm
 356. ROSIORU DANIEL NESIMTIT SI HOT

 357. anonim on Mon, 10th Dec 2012 10:02 am
 358. Nu va convine , cautati in alta parte. Eu am o parere c alocuri de munca sunt si prin multa sudoare ve-ti ajunge sus , nu prin a plange . Eu lucrez la o fabrica de cherestea austriaca si va rog sa nu va mai plangeti . Voi nu stiti ce inseamna sa ti se taie din bani , voi nu stiti ce inseamna munca . Cum se lucreaza in Hyper si Supermarket-uri am vazut. Sunteti niste putori care daca muncesc putin se plang deci va rog frumos munciti si dupa sa vorbiti . Cand o sa invatati ca intai sa va faceti treaba si dupa sa va ganditi ca sefii au ceva cu voi , dupa sa vorbiti . Nu are importanta salariul cuiva , avem noi o mentalitate de om bolnav , daca-s bani putini nu muncesc , eu castig 3000+ ron si am liceul ca sef sector si sunt altii cu facultate care-i am in subordine , deci va rog frumos . Asa e regimul peste tot , nu va convine puteti pleca , dar noi ca popor Roman stim doar sa ne plangem si atat. Eu am tras fara pile si fara cunostinte 2 ani jumatate si am doar 22 de ani . Cand o sa aveti in subordine la o varsta ca a mea 18 oameni vom discuta , pana atunci toti cu facultate … ingineri si ce mai sunteti voi … eu va arat ca eu fac de 10 ori mai bine ca voi ceea ce faceti voi la kaufland cel putin sau in orice domeniu ce tine de productie .

 359. Mihaitza on Wed, 12th Dec 2012 4:00 am
 360. Buna, lucru la kaufland Arad de cateva luni… pe post de LC … si din cate am citit aici … aici in arad nu ii chiar asa de grav … in afara de orele suplimentare care le stai si nu is platite … totul e bine … sefii de departament lucreaza cu tine la olalta, uneori cand vine prea multa marfa vezi si pe directorul de magazin ca vine si lucra cot la cot cu tine … acuma stiu ca nu peste tot este la fel, unele magazine din tara ii mai bine altele mai prost …

 361. ANGEL on Thu, 20th Dec 2012 7:35 pm
 362. CARE DINTRE VOI A LUCRAT LA LIDL?CE PARERE AVETI DESPRE EL?

 363. Nicoleta on Wed, 26th Dec 2012 12:33 am
 364. deci………
  CAUT MAIL-UL D-LUI IOTE ,DIRECTOR REGIONAL,
  DE CE?
  PT. CA ……..
  SA INCEP CU INCEPUTUL……..
  SIMT CA MI SE FACE O NEDREPTATE
  AU PLECAT FETE DE LA IMBISS (GRILL) SI AVEAU NEVOIE DE PERSONAL, FIIND IN CRIZA PE PERSONAL, AU REFUZAT SA-MI SCHIMBE CONTRACTUL INTR-UNUL DE 8 ORE ,CA LUCREZ DOAR 4, PE MOTIV CA E LA MIJLOCUL LUNII, DAR IN SCHIMB EU SI CEALALTA FATA ANGAJATA, PANA SA PLECE CEA LA 8 ORE , LUCRAM LA SCHIMBURI(8 ORE), IAR CELELALTE FETE SUNT OBLIGATE SA LUCREZE SINGURE LA SCHIMBUL II ,CA SI NOI DE ALTFEL, CEEA CE MI SE PARE IMPOSIBIL, PT. CA CEI CARE AU FOST ACOLO STIU CA NU POTI SA INCHIZI LA 8 SI SA TERMINI CURATENIA LA 9 SA 10 SEARA, SI EU TRBUIA SA PLEC LA 8 SI AM PLECAT LA 11 DE MAI MULT DE 2 ORI, O DIFERENTA DE 3 ORE , DAR NU AI VOIE SA TECI ORE SUPLIMENTARE CA DACA TRECI ORE SUPLIMENTARE O SA ZICA CA NU ESTI IN STARE SA-TI TERMINI TREABA LA TIMP SI TE CONCEDIAZA, DAR NU A DURAT MULT…. DIN ALTE MOTIVE S-A INTAMPLAT, (CONCEDIEREA)
  UN CAZ CONCRET A FOST CAND AM INTRAT LA 16:00 SI LA 20:00 SE INCHIDEA GRILL-UL CAND MAI FACI CURAT? , INTRE TIMP,NU? DUPA PAREREA LOR…..
  SA REVIN….
  AVAND IN VEDERE CA EU SUNT LA 4 ORE SI AM INTRAT PE SCHIMBURI NU AM STIUT SA GESTIONEZ SITUATIA , O SINGURA DATA S-A INTAMPLAT , SI AM RAMAS FARA MARFA, PARATA LA INFO DE CATRE COLEGI, AM AVUT O DISCUTIE APRINSA CU UNA DIN COLEGE, SEFA PE UN RAION, DE CE NU AM MENIURI? INCERCAND SA-I EXPLIC SITUATIA, EA AGITATA, EU SI MAI SI (MAI SI M-A APUCAT PLANSUL DE FURIE)FIIND SINGURA PE TURA SI …… I-AM SPUS “MAI FEMEIE” CE NU INTELEGI? BINEINTELES CA AM FOST PARATA PT. ACEST APELATIV; ASTA E UNUL DIN MOTIVE
  AL DOILEA MOTIV……
  CAND S-A INTAMPLAT SA INTRU SA LUCREZ LA SCHIMBURI , FATA MI S-A IMBOLNAVIT GRAV SI AM INTRAT CU EA IN SPITAL, AM FACUT NAVETA DE LA SPITAL LA K SI VENEAM DE LA MUNK DORMEAM, DACA PUTEAM CU EA IN SPITAL , APOI LA 5 DIMI LUAM PRIMA MASINA SA AJUNG LA MUNCA, K SA NU MAI ZIC CA NU AVEAM CU CINE S-O LAS, GREU M-AM DESCURCAT CA NU CIRCULAU MASINI LA ORA AIA SI PANA AJUNGEA LA FETITA(2ANI JUMATE) CINEVA RISCAM SA INTARZII, DAR NU S-A INTAMPLAT, A FOST UN COSMAR PT. MINE, SOTUL, DOAR CE AFLASEM CA I-AU DAT IN SOMAJ DE LA MUNK, DAR AM MUNCIT IN CONTINUARE, SI NU I-AM LASAT BALTA CAND ERAU IN CRIZA DE PERSONAL, CA ERAM CONSTIENTA K NU AVEAU PE CINE SA ADUCA,
  ERAM IN CONCEDIU SI DOMNUL DIRECTOR NU A FOST DE ACORD SA VIN DIN CONCEDIU PT. CA O DOMNISOARA A PLECAT SI NU MAI AVEA CUM SA ANGAJEZE PE CINEVA IN ACEEASI ZI, LA IMBISS NEFIIND SUFICIENT PERSONAL.
  CUM SPUNEAM…… ERAM LIBERA DUPA 3 ZILE DE COSMAR SI AM INTRAT IN MAGAZIN ,SEARA SA CUMPAR NISTE BANANE PT. CEA MICA ,PROASPAT IESITA DIN SPITAL; O CLIENTA A ALES TOATE BANANELE FRUMOASE SI AU RAMAS DOAR CIURUCUIRI , SI PE DEASUPRA LA PRET INTREG , PT. CA CUCOANA S-A PLIMBAT PE ACOLO TIMP DE 55 MINUTE CU BANANELE NEETICHETATE PT. CA NU AU FACUT REDUCEREA DIN CAUZA EI SI A MAI MULTOR CLIENTI HAPSANI, SI IN LOC DE UN 1 LEU DADEAI 5, 5 LEI ATUNCI MI-AM CONTINUAT CUMPARATURILE SI AM ASTEPTAT, CA DOAR NU ERA SA CUMPAR STRICACIUNILE CU 5,5LEI SI PT. UN COPIL INTOXICAN , INCA NU STIU DE LA CE……
  M-AM ADRESAT DOAMNEI ” ASTA SE INTAMPLA DIN CAUZA OAMENILOR CA D-VOASTRA” (INTARZIEREA REDUCERII) (CA SE PERINDEAU PE LA LEGUME FRUCTE CU ELE NEETICHETATE), CUCOANA INDRAZNEATA , M-A SPUS COLEGEI DE LA INFO…….
  SI IATA CE A REZULTAT, CONCEDIEREA MEA FARA NICI UN AVERTISMENT, FARA ABSOLUT , NIMIC, DIRECT, NU MI-A VENIT SA CRED , AM SUFERIT O MIGRENA SI AM INTRAT INTR-O DEPRESIE CUMPLITA PT. NISTE PROSTI, MI-A CRESCUT TENSIUNEA LA 15 CU 8 SI AM INTELES CA SE FACE SI ATAC CEREBRAL……. SUNT DE NECONSOLAT, MA POATE AJUTA CINEVA? PUTEAU SA-MI DEA O AVERTIZARE, NU SA IMI ZICA DIRECT IN DATA DE 22 DEC. FARA BANI IN BUZUNAR, SOTUL IN SOMAJ , COPILUL SUB MEDICAMENTATIE, CA ” RUPEM COLABORAREA CU TINE, CA …..”
  MI-AM CUMPARAT PRODUSE APROAPE DE EXPIRARE, DIN K ,DIN BANI DE PE CARDUL DE CUMPARATURI AL SOTULUI , CARE DECISEM SA NU MAI IL FOLOSIM, ACELE PRODUSE ,APROAPE DE EXPIRARE MI-AM PERMIS SA MI LE CUMPAR DE CRACIUN, PE DEASUPRA M-A DA AFARA FARA NICI O AVERTIZARE, AJUTATI-MA VA ROG AM NEVOIE DE UN LOC DE MUNCA FIE EL SI LA 4 ORE,
  CA O PARANTEZA, MI S-AU PROPUS 2 LOCURI DE MUNCA SI AMBELE LE-AM REFUZAT ,DIN PROSTIE, LA 8 ORE , DOAR CA SA FIU AICI LA K , APROAPE DE CASA.

 365. Kf sucks on Thu, 27th Dec 2012 11:27 pm
 366. Adreseaza-te domnului Viman sau Salat. Scrie un mail in care sa explici situatia exact cum s-a intamplat si imposibil sa nu se gaseasca o rezolvare !

 367. Anonim on Sun, 30th Dec 2012 9:08 pm
 368. Salut tututor colegilor! Eu m-am angajat la Kaufland de circa 2 luni in Iasi la Kaufland Nicolina si vreau sa spun ca pana acum sefii mi se par destul de ok! Intradevar se mai tipa dar pe buna dreptate uneori, cat despre program, este respectat cu strictete, aici ma refer la faptul ca intre ture se tine cont de cele 12 ore obligatorii libere, nu se fac ore suplimentare decat daca este nevoie si atunci treci pe condica, liberul e liber si pana acum nu am auzit sa se plateasca nimic din buzunar! Directorul este de nota 10 daca se poate spune, niciodata nu a vb fata de un angajat reproșându-i ceva, doar da sfaturi si asta e de apreciat pentru ca intelegi ce ai de facut! Intradevat este mult de munca, eu sunt pe mopro de exemplu, si e foarte multa fugareala, dar daca nu pierzi timpul pe la tigari sau altele reusesti cat de cat sa iti faci treaba! Imi pare rau sa vad cate nedreptati se intampla in celelalte filiale! Respect…

 369. mona on Mon, 14th Jan 2013 9:20 pm
 370. Buna ziua.Lucrez la kaufland CT de 6 ani si totul e ok.,daca i-ti faci treaba asa cum trebuie nimeni nu i-ti spune nimic.Sunt un simplu LC,si multumita de echipa din care fac parte.E bine sa vezi partea frumoasa,toti gresim,nimeni nu este perfect.Multumesc Kaufland.am un loc de munca sigur.

 371. Nicoleta on Thu, 17th Jan 2013 9:43 pm
 372. da, mona,dar cand sunt subalterni care ii deranjeaza ca vb tu direct cu directorul……..sau cu directorul regional……… in fine nu mai conteaza, k am suferit un soc, in 25 ani nu m-am suparat asa tare incat sa imi creasca tensiunea sa plang din orice , sa cad in depresie, sa fiu data afara fara nici o explicatie, cum ramane cu increderea in angajat? de ce nu m-au intrebat ce s-a intamplat, de ce nu m-au dat la alt departament, de ce? ai mei nu ma mai suporta , din orice imi sar draci si ma iau la cearta , mi-a fost afectat sistemul nervos si inima, in pragul sarbatorilor ,sambata seara si luni era ajunul craciunului, nu mai pot, nu mai pot , nu mai pot sa scriu ca deja a inceput sa-mi creasca tensiunea si plang cand scriu aceste randuri si ma inteapa inima, felicitari Mona pt. increderea care o ai in Kaufland, eu nu am nimic cu intreprinderea in sine, doar cu cel care a considerat ca nu sunt buna de munca ,fara sa am dreptul sa ma apar

 373. lessy junior on Thu, 24th Jan 2013 7:43 pm
 374. PARERE FOARTE PROASTA SI SEFI NECIOPLITI,CARE NU AU INVATAT SA COMUNICE INTR-O MANIERA POZITIVA!

  Am fost angajata impreuna cu inca o prietena in perioada AGLOMERATA IN LUNA DECEMBRIE, cand erau disperati dupa forta de munca si angajau in masa CASIERE si nu numai!
  FARA A FII SCOLARIZATE ASA CUM NI S-A SPUS LA ANGAJARE minim 5 zile lucratoare, timp in care am scanat asistate de o casiera care se afla in timpul ei de lucru,astfel incat era foarte stresata pentru productivitatea ei ,deci nu m-a prea lasat sa invat si nici prea mult interes n-am primit nici din partea superiorilor! A 2-A ZI DE LUCRU mi-am dat testul pe calculator( ca de altfel ei asta au considerat SCOLARIZARE!).,in urma acestui test deja se grabeau cu mare disperare sa-mi bage pe gat un sertar, sa incep activitatea de carier scolarizat si profesionist din punctul lor de vedere.Din a doua zi.Inchipuiti-va ce greu mi-a fost nelucrand niciodata pe postul de casier intr-un supermarket kaufland si nu numai.Dupa trecerea sarbatorilor cand sefa casierelor doamna Elena UCA din Sighisoara m-a chemat telefonic sa ma prezint la punctul de lucru Kaufland Sighisoara,eu si prietena mea si chiar si alte persoane noi angajate din luna decembrie apaream pe vizierul cu programare suspendate in aer numai apaream nici cu program dar nici libere,! SI DE AICI AM SI CONCLUZIONAT CA NUMAI AU NEVOIE DE NOI ,FAPT IMPLINIT CA DE FAPT ACESTA ERA MOTIVUL PENTRU CARE AM FOST APELATE IN DATA DE 04.01.13.,CICA SA NE SEMNAM DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA PE MOTIV CA AM FOST ANGAJATE PE O LUNA DE ZILE,CEEA CE CONTRACTUL NOSTRU PE PERIOADA NEDETERMINATA IL DEZMINTE.In acest caz ar fi trebuit sa respecte legea in vigoare si sa ne fi comunicat de la bun inceput intentia lor si sa ne incheie contract pe o perioada determinata EXACT CUM PREVEDE LEGEA si nu sa ne incurce cu angajarea lor in masa pe perioada extrem de aglomerata in care au profitat deplin de noi,apoi ne-au aruncat in drum pentru ca trecuse valul cel mare ,in care au si avut un profit imens si cu toate astea ne-au invocat motivul ca ei nu-si atinsesera targetul de vanzari asteptat. HAHAHA CE MINCIUNA GOGONATA! Deci acesta fiind si motivul pentru care au facut restructurari de personal ,fiindca NU-SI PUTEAU PERMITE SA-I PLATEASCA! RUSINE SA VA FIE PENTRU ATITUDINEA NEGATIVA SI MINCINOASA! Doamna aceasta ElenA uCA NE-A SI MINTIT CHIAR IN ZIUA IN CARE NE-A SUNAT SA NE PREZENTAM LA LUCRU,SPUNAND CA DORESTE SA MERGEM MAI REPEDE LA LUCRU, PENTRU A AVEA TIMP SA PURTAM SI O DISCUTIE INAINTE SA INCEPEM PROGRAMUL NOSTRU DE LUCRU! In concluzie eu consider ca ar fi trebuit sa aibe aceasta femeie CARACTER PENTRU A SPUNE LUCRURILOR PE NUME SI NU SA SE FACA DE RAS MINTINDU-NE! Care cica este pe un post de sefa AL CASIERELOR,dar exempul pe care il lasa nu-i face cinste deloc. din pacate.! Am scris acest articol datorita faptului ca ei au abuzat de noi cu nesimtire si in cunostinta de ce intentionau sa faca! In final dupa ce am citit mesajele deloc satisfacatoare al altor angajati Kaufland din mai multe localitati se pare ca aceasta reputatie extrem de negativa este oglinda Kauflandului Romania,care este generata de angajati incompetenti pe posturi de conducere! In final rusine sa va fie si s-ar putea sa ne facem si noi dreptate in instanta pentru abuz in serviciu si asupra persoanelor.

 375. Anonim on Thu, 24th Jan 2013 8:54 pm
 376. Imi pare rau sa aud toate aceste plangeri din anumite filiale din tara! Ce e drept in luna decembrie se fac angajari datorita sarbatorilor si aglomeratiei, dar se anunta respectivul angajat ca este pentru o singura luna! De exemplu la mine in filiala nu s-au facut angajari dar au trecut personalul de la 4 la 8 ore, ceea ce mi se pare mai corect! Stima

 377. Kf sucks on Thu, 24th Jan 2013 9:51 pm
 378. Magazinul asta este o rusine ! Nu sunt mandru deloc ca lucrez in rahatu asta !

 379. bruno on Sat, 2nd Feb 2013 10:01 pm
 380. Aceleasi lucruri se intampla si aici la Kaufland Calarasi. Presiuni psihice , violente verbale precum si angajati dati afara chiar daca au avut contracte de munca pe perioada nedeterminata. Oare chiar se poate incalca legea in asa fel. Haideti oameni buni sa facem ceva sa nu ne mai lasam calcati in picioare de niste analfabeti, care au ajuns pe posturi de conducere. Haideti sa ne unim fortele sa vorbim sa nu ne mai fie frica si sa-i dam jos daca nu stiu sa ne respecte. Datorita noua mananca o paine , dar daca nu au creier sa gandeasca cum sa ne mai si respecte. RUSINE KAUFLAND!

 381. Anonim on Sat, 2nd Feb 2013 10:23 pm
 382. Buna seara tuturor,imi pare rau sa aud ca in alte filiale kaufland nu se respecta angajati,programul,in filiala din Pascani totul este ok se respecta angajati,programul de lucru,multi din cei ce au facut comentari aici habar’nau ce inseamna comertul au impresia ca se duc la magazin si marfa se aseaza singura pe raft multi nici nu stiu ce inseamna FIFO sau HACCP si ca sa ajungi sef trebuie sa dovedesti ca esti capabil

 383. anonim on Thu, 7th Feb 2013 1:19 pm
 384. Buna zioa tot ce se spune despre kaufland este f adevarat credeti-ma pe cuvintul meu.Eu lucrez deaproape 7ani stiu pas cu pas totul,pentru faptul ca doream dreptate si le spuneam mereu ca vb urit ca nu sunt corecti ca te umilesc te amenita ca nu exista intelegere.Sunt lucruri f grave care se acopera,,de frica sa nu fie dati afara nu vb.AU FOST TRIMISE NENUMARATE SESIZARI ANONIME si au inceput sefii filialei suceava sa faca cercetari ptr a putea descoperi cine a trimis sesizarea din loc sa se ia masuri de mai sus .Fratilor cine scrie inseamna ca vrea pe viitor sa se faca dreptate sa nu mai fie teama si frica de a ti spune punctul de vedere. Daca vad ca tu vrei sa spui punctul de vedere se unesc sefii si te fac de nu ti mai trebuie sa traiesti. as vrea sa vb cu un sef mare de mai sus poate ne asculta si pe noi cei de jos ce se intimpla si ne da si noua cit de putina incredere si dreptate.E jalnic sa i ti faci treba si totusi ei sa vrea sa scape de tine cind vad ca tu i ti ceri dreptul de angajat ca tu stii prea multe despre ,,corectitudinea lor,,I ti doresti sa mergi sa lucrezi cu placere dar asta nu va fii in kaufland atita timp cit va exista nedreptate umilinta amenintare MAI RAU CA PE COMUNISM.Pacat ca pleaca acei oameni buni si ramine cei care se cred stapani peste toate ,si aici vb de sefii care trebuiesc schimbati macar o data la 2 ani ptr a nu se creea aceste lucruri ,prieteni si chear un lant mafiot ptr ca asa sa ajune,o sa distrugeti kauflandul daca nu luati masuri

 385. anonim on Thu, 7th Feb 2013 1:29 pm
 386. IN SUCEAVA E JALE ,cei de mai sus nu va puneti nici un semn de intrebare.UNA DIN COLEGELE NOASTRE A AJUNS LA SPITAL DIN CAUZA UMILINTEI , Stati de vb cu ea

 387. anonim on Thu, 7th Feb 2013 8:31 pm
 388. eu am lucrat la Kaufland ca si practicant, dar nu am vazut lucruri rele cum sunt descrise mai sus. toti angajatii glumeau intre ei, se ajutau reciproc si sefii erau corecti. nu am auzit pe nimeni sa se planga. spuneau ca-si iau salariile la timp, tichete de masa si ca au avut o surpriza de sarbatori cand au primit tichete cadou.
  Ce mi s-a parut interesant ca nu le era frica de sefi si faceau din respect tot ce li se cerea. Au fost atenti cu mine si m-au invatat multe lucruri. In fiecare zi am fost prin alt departament si aceeasi atmosfera am intalinit-o peste tot. Nu am fost pe partea de proaspete ca nu aveam voie. Poate in unele magazine sunt probleme, dar aici in acest magazin nu. dnul Petria Alex este un domn si a avut rabdare cu noi si clientii erau multumiti asta am vazut cand am fost la case si la info.

 389. bella on Tue, 12th Feb 2013 12:32 am
 390. Dragi colegi, haideti sa ne “spalam rufele in famili” daca aveti probleme si sunt reale cautati rezolvarea la superiorul superiorului dvs sau mai departe la dl. Salat si dl.Pana. Stiu sigur ca la Kaufland nu se doresc astfel de practici care sa trateze angajatii altfel decat asa cum se spune la angajare. Problema este ca atunci cand avem o problema ne place sa punem paie pe foc si poate alti colegi ne “incurajeaza” si fac ca situatia sa fie mult mai neagra si se bucura de situatie. Iar noi vedem in acele clipe ca totul este negru si uitam cat de corecta este compania cu noi. Lucram la patron si nu a fost niciodata o intarziere la salariu sau la tichete. Zilele de concediu sunt respectate cat si alte drepturi pe care le avem : doua libere legate, un weekend pe luna, daca ai nevoie pentru examen te ajuta cu liber atunci.Avem o sala de mese, vestiare, uniforme si mai beneficiem si de alte lucruri. Ce sa faca sefii sa ne mangaie toata ziua? Daca am sta sa ne gandim am spart vreo sticla de vin? am taiat din greseala o punga de detergent? am dat cu liza peste un raft? noi nu facem nimic rau? am uitat sa facem fifo? am avut pierderi? credeti ca noi suntem perfecti?Aveti dreptate poate nu totdeauna suntem tratati corect dar cat de grav este ? ce avm face noi in locul lor? daca am fi noi patroni ce am face?am astepta un profit mare. Ma repet haideti sa ne rezolvam problemele in familia Kaufland nu pe forum, noi lucram pentru clienti in primul rand si ei cumpara de la noi deci ne platesc salariile. Eu urasc sa-mi vb cineva de rau compania la care lucrez, ce la ei nu sunt probleme, ne tine cineva legati, eu daca vad ca nu mai sunt fericita aici o sa plec in alta parte, dar aici momentan am siguranta, nu te da nimeni afara daca esti corect si iti faci treaba.Va doresc mai multa rabdare cu voi insiva si apoi cu sefii dvs. Succes.

 391. anonim on Tue, 12th Feb 2013 6:43 pm
 392. Sa comentez pe cel de mai sus daca nu se supara,da este f adevarat ne dau salariile la timp ne dau libere ne dau tichete dar asta nu inseamna ca comportamentul lor fata de angajati este ok Si aici vb de sf de tura de supraveghere case care nu fac dreptate si chear daca-ti faci treaba,SI aici voi da doar un ex O colega de a noastra a cerut eplicatie pe rind celor ce raspund de noi de ce o anume colega nu sta pe casa decit 2 ore pe zi alte ori de loc siasa trecea luna si ia daca statea15 ore pe luna e mult.si aici vb ca se poate si verifica in sistem.Insa razbunarea a venit intr-o zi colega noastra si a terminat treaba spre sf programului a plecat mai repede sa prinda ultimul autobuz ,imedeat a fost dusa la director umilita batjocorita si in ciuda faptului ca nu era singura care plecase i sa dat o lectie si la urma sefa de tura ia spus ,,sa tii minte eu decid cine sta pe case si cine nu daca vreau eu o pun sa se plimbe 8 ore pe zi si tu sa stai pe case daca nu ti convine da ti demisia .Acelasi lucru o sa fac cu toate care mai comenteaza ,le am dat o lectie prin tine SI asa ,a facut si a dat demisia ,eu doar am relatat ce am vazut si ce mi a spus.si se mai pt da zeci de ex de umilinta,asa ca cine vrea sa lucreze la kaufland .trebuie sa taci sa inghiti si sa i placa de fata ta ca alt fel……..

 393. andrei iulian on Mon, 18th Feb 2013 10:08 pm
 394. frate nush unde lucrati voi mai exact dar eu lucrez in kaufland la depozitul din ploiesti de 2 ani….si nu am absolut nimik de comentat! singurul impediment este k nu am stat la aceeasi firma…mai exact am schimbat vreo 4 dar stiti si voi ati fi facut in locul meu la fel adik lucrati in acelasi loc dar la alta firma (externa) si luati mai multyi bani…in ziua de azi si 10 lei in plus conteaza nu?

 395. aurelia on Fri, 1st Mar 2013 3:13 am
 396. lucrez la kaufland tulcea de 2 ani de zile si sunt foarte multumita,daca iti vezi de treaba ta,totul este OK.SARBATORILE legale sunt platite dublu,liberele sunt chiar mai multe(11-12)PELUNA.NU STIU IN CELELALTE FILIALE DAR LA NOI LA TULCEA TOTUL ESTE PERFECT.CONTEAZA SI CE DIRECTOR ESTE.LA NOI JOS PALARIA IN FATA DIRECTORULUI(IONUT ZAHARIA)

  Unquestionably imagine that that you stated. Your favorite justification appeared to be at the web the easiest thing to take into account of. I say to you, I certainly get annoyed whilst folks consider worries that they plainly do not realize about. You managed to hit the nail upon the top as smartly as outlined out the entire thing without having side effect , other people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 397. gabita2010 on Fri, 8th Mar 2013 11:28 am
 398. buna,ar putea sa-mi spuna si mie cineva ce e cu productivitatea aia la case si cum poti face sa fie cat mai mare? va multumesc frumos.

 399. angela on Sun, 10th Mar 2013 7:18 pm
 400. da timi si mie adresa d mn viman daca se poate si eu lucrez la un kauf in timisoara

 401. angela on Sun, 10th Mar 2013 7:25 pm
 402. da si eu am avut o parere f buna despre kauf pana acum 2zile lucru de 2 ani sunt adj adb am facut treaba sefului de raion ptr ca sefu de raion avea 2 raioane si prima de inventar cine credeti ca a luato normal sefu de raion

 403. Ly2 on Mon, 11th Mar 2013 7:27 pm
 404. Am citit cu stupoare cele relatate de colega noastra casiera in filiala Suceava.Cele spuse aduc o pata neagra colectivului in care lucram.Nu negam ca exista mici probleme ca peste tot dar nu de asemenea amploare incat sa ne stie o tara intreaga.Colega noastra trebuia sa isi rezolve singura problemele personale nu sa le faca publice.Este adevarat ca am sustinut-o ,dar am facut-o doar pentru ca are o problema de sanatate;oricum a beneficiat de multa intelegere atat din partea sefilor cat si din partea noastra,a colegelor.Dorim ca pe viitor cine scrie asemenea lucruri grave sa le sustina si sa nu vorbeasca in numele colectivului pe care noi il respectam si suntem mandre ca facem parte din aceasta echipa a Kauflandului!

 405. Alexandra on Tue, 12th Mar 2013 12:40 am
 406. Buna.Imi poate spune cineva daca in fisa postului sau in contractul colectiv de munca este specificat ca un casier trebuie sa mearga la imbiss , daca i se cere asta? Este obligatoriu?

 407. aurelia on Tue, 12th Mar 2013 1:56 am
 408. poate sa-mi spuna si mie cineva?Se da premiera de la inventar?

 409. Anonim on Tue, 12th Mar 2013 12:06 pm
 410. Poate prema. nu premiera! Si da, se da, dar doar la sefi, nu si la lucratorii comerciali, sume foarte mari chiar!

 411. gabita2010 on Wed, 13th Mar 2013 9:38 pm
 412. buna,puteti sa-mi spuneti si mie ce salariu are o casiera la 8 ore?

 413. gen eu on Mon, 18th Mar 2013 1:33 pm
 414. 600 RON case si 700 pe raion

 415. gabita2010 on Wed, 20th Mar 2013 6:06 pm
 416. 600 ron se dau la 6 ore

 417. gabita2010 on Wed, 20th Mar 2013 6:07 pm
 418. eu auzisem ca la 8 ore e vorba de circa 1100

 419. alin on Mon, 25th Mar 2013 7:02 pm
 420. ce spune despre kaufland este f f f f f f adevarat.sefii…toti…nu ma refer la dr de magazin .ma refer la wbl la sr toata ziua sta la cafele,la tigari sau eventual se fac k au treaba la vre-un calculator…si iau o gramada de bani.sa mai zic de inventare ca se platesc si cu o groaza de bani si n au fost in stare sa dea si la angajati cate un pachet de cafea ….ca si qm nu toata lumea ar fi participat pt inventarul ala.mai ales la casele de marcat ca se spune k acolo este baza inventarului…casele s receptie marfa.nush qm etse gandit acest sistem al kauflandului ca pur s simplu esti umilit…daca ai ghinionul sa lucrezi pe case sau la biroul de informatii mai ales la biroul de informatii unde toate se sparg in capul celor de acolo poti sa spui ca esti o persoana puternica.clientii…prost crescuti…t umilesc s t considera un sclav

 421. mihai on Tue, 26th Mar 2013 2:38 pm
 422. Am văzut și am avut parte de multe nedreptăți ce mi s-au făcut dea lungul anilor de către patroni.Vreau sa înființez un sindicat prin care sa apar drepturile oamenilor simpli care sunt neîndreptățiți de patroni și ale căror drepturi sunt călcate în picioare. Am avut ocazia sa vad sindicate corupte sau subordonate cu slugărnicie patronului care nu fac nimic sa apere angajații și drepturile lor , condiții de munca inumane la care sunt supuși , lipsa echipamentului de protecție , accidentele de munca pe care le suferă angajații în timpul programului de munca aceștia fiind forțați sa declare ca le-au suferit în timpul liber. Concediile medicale pe care le iau pentru ca s-au îmbolnăvit din cauza condițiilor de munca la întoarcerea din medical sunt dați afara sau suferă umilințe. Nu în ultimul rand salariile mizerabile pe care le primesc și din care nu pot sa își întrețină familia sa dea de mâncare la copii sa își plătească chiria. Am văzut oameni care suferă de foame au haine vechi , patronii uita sa le plătească salariul sunt penalizați sau furați din mizeria de bani pe care ii primesc . Eu și câțiva prieteni am luat hotărârea sa infirmam un sindicat cu ajutorul căruia sa apăram drepturile celor multi care suferă de nedreptăți și care au nevoie de o protecție sindicala adevărata cu ajutorul căreia sa nu mai fie mințiți , jicniți cu toate ca fac o munca corecta. Sunt curios dacă vreți sa faceți parte dintr-un sindicat care sa va apere drepturile. Aștept părerile voastre: mihai12968@yahoo.com/ Cu stima MIHAI

 423. BALCANIC kaufland fur RRomania on Wed, 27th Mar 2013 9:05 pm
 424. Am muncit in Germania si mi-am facut cumparaturile din Kaufland stil DE si este in Europa fata de kaufl RRo. Majoritatea muncitorilor au dreptate: Salarii de mizerie adica salariu minim dupa un an vechime, sclavie sau si mai rau. Politica firmei facuta mai rau decit Balcanic adica zimbestei clientului in timp ce esti obligat sa-l faci hot, daca i-si cumpara 10 baxuri de apa toate trebuie sa le puna pe banda, productivitate la caserie chiar daca ai clienti de 80 de ani care pina platesc adormi ETC. De salariu sa nu vorbim doar mincarea pt.3 copii pt. 1 saptamina. HUUUU Kaufland Balcan de RROmania.

 425. enigma on Thu, 28th Mar 2013 5:56 pm
 426. lucrez de aproape 5 ani in KFL, ca si casiera…si pot spune ca in tot acest timp, situatia la kasse s-a schimbat in rau, pe zi ce trecea tot mai nasol se facea, si cine stie, poate chiar si mai. adica, in loc sa ne usureze munca ( pt ca lucram cu bani, si trebuie sa suportam toate fitele clientilor ), ei nu stiu ce sa mai nascoceasca pt a o complica. cand m-am angajat, lucram pe tastatura din acea veche, cu un fel de caietel cu listele PLU langa fiecare casa, trebuia sa invatam acele coduri pt a putea scana mai repede, sa nu tinem clientii prea mult la coada. acuma, de vreo 2 ani daca tin bine minte, au fost schimbate acele tastaturi cu touchscreen-uri. ok, sunt moderne, arata bine, dar, dupa parerea mea e o investitie tare proasta, ne obliga sa “ne stergem” ca sa zic asa codurile PLu invatate din cap, si sa lucram folosind listele PLU din acele monitoare superbe…sistemul lucreaza greu, pana caut un produs in lista ca sa-l incazez, pot sa bat 2-3 coduri din cap…atunci iti mai cer sa fi rapida, ca nu plateasca acei 5 lei pt rapiditate, sa faci productivitate de 33 media, oameni buni, folosind acele liste, nu se face 33!!!. si am o intrebare, in cate filiale din tara, exista 1 sau 2 angajate, care vin si stau in spatele casierelor, si noteaza orice greseala mica pe care o fac??? si dau cu ciocul la superiori?? habar nu am cum se cheama functia pe care aceste 2 colege ” superbe ” ale mele o au, dar credeti-ma, parca am fi la puscarie!!!! cand sti ca e in spatele tau si iti urmareste fiecare pas, parca numai poti lucra cu calm, si nici macar nu ne ajuta cu nimica, mai ales cand vin angrosistii, cu foarte multa marfa, sa ne ajute la numarat sa o incasam cu ori pt a nu ii face omului un bon de 1 km, ele stau si se uita, abia asteapta sa faci o greseala. si se mai ocupa si cu clientul test, asta e cea mai mare prostie din KFL…sa stai cu stres la fiecare client, cu gandul daca e clientul test si am gresit ceva??? ma da afara…si sa fim seriosi, nu sunt cantar ca sa pot simti fiecare 100 de gram in +/-

 427. Daniel on Sun, 7th Apr 2013 11:34 am
 428. Ca raspuns la postarea D nei Lauric, ce atata ,,stupoare” ? parca nu ai sti ca asta e adevarul. de ce se vorbeste in numele angajatelor ,,mandre” care lucreaza in Kaufland atata timp cat nu se cere parerea? stii bine cum se simt angajatele/tii din Kaufland, asa cum au sugerat mai sus colegii, scavi pe platatie. PATA de care se pomesteste e adusa ,,de comun acord”, voi cei de la conducere ptr ca umiliti si abuzati psihic subalternii..si noi cei mici care am permis sa fim tratati asa. Nu stiu care e motivul vostru, dar stiu care e al nostru..lipsa de a putea alege un post decent si obligatiile familiare pe care le avem, asta ne face sa devenim asa cum nu ne imaginam. a te lasa umilit si injosit public nu e usor, a nu ti se respecta minimul de drepturi morale, umane..ca sa nu mai spun ccm ul, nu e usor. daca s-ar face un sondaj se poate constata ca majoritatea angajatilor ce au mai mult de 1 an in Kaufland sunt bolnavi, de boli dobandite in timpul muncii in urma oboselii si a stresului.
  ”.Este adevarat ca am sustinut-o ,dar am facut-o DOAR pentru ca are o problema de sanatate ” :)))));) adica, daca o persoana cu prb de sanatate a avut asa o ,,sustinere” de a ajuns cu targa la spital, ma intreb cum sunt tratati ceilalti angasjati care sunt ,,sanatosi. :))))) gura pacatosului adevar vorbeste. normal ca esti mandra si tu si inca 3 ca tine care au un salariu nemeritat. normal ca esti mandra cu un salariu de director, dar te-ai intrebat de ce altii nu pot fi mandri? de ce unii vin la servici stresati, ca nu stiu ce alte umilinte le vor aduce ziua respectiva. PAI MAMI, fata asta dorea sa sustina o cauza, un fapt, dar se pare ca unele persoane mai au de baut ceva laptic pana a pricepe.ca un fapt ,, sustinut” vin eu si intreb cu ce drept apar acum dupa inchiderea unui an de munca, zile in minus lucrate, cand se stie destul de bine ca se fac ore suplimentare nesemnate in condica, ptr a nu crea probleme..si ptr a putea pastra angajatul locul de munca. intrebarea simpla cu un simplu raspuns sper: cum este posibil ca dupa un an de munca sa vezi ca ai lucrat in minus, nici macar ca ai lucrat normal, asa cum ar prevedea o condica normala. cum este posibil ca dupa ce se face o planificare de 3 persoane de la case, verificata de personalista si de cei de la sediu, sa li se spuna ca mai au de muncit nu stiu cate ore? acu, Duamna sa nu te apuci sa le tai capul la betele fete, cauta-ma pe mine :D iti stau la dispozitie, mandru si ferm, imi ,,sustin pozitia” ca sa te citez pe tine, cu lucruri reale, faptice. si asta e doar un inceput.

 429. Daniel on Sun, 7th Apr 2013 11:39 am
 430. PS. doresc sa stiu daca mai sunt locatii unde angajatii K isi pot sustine casuza, unde se poate vorbi liber, unde se pot da exemple concrete?

 431. Daniel on Sun, 7th Apr 2013 11:44 am
 432. PS la PS…:D mai sus am postat comentariul ptr COLECTIVUL MANDRU DIN Suceava, ptr cele care se simt ,,mandre”.( doua, trei maxim! ca in reclama aia sase cai sau doi..doi sau sau sase! sase cai frumosi :))))) ) Va pupa DANI!

 433. anonim on Sat, 20th Apr 2013 10:25 am
 434. degeaba scrieti nu va ia nimeni in considerare se crede ca aici scriu doar cei care vor sa se razbune.nu va mai obositi ,a fost luat cineva in serios care a scris ,sa mi dea si mie cineva care a scris ca a primit un semn din partea celor carora te adresezi,adevarul e ca noi scriem si cu asta ramanem,

 435. Ana Maria on Mon, 13th May 2013 11:46 am
 436. Si eu lucrez la kaufland in Tm…si nu este diferit nimic de ceea ce spui tu si multi alti….pe langa faptul ca angajatii corecti si care isi fac treaba nu sunt agreatii fara sa se gandeasca ca pestele de la cap se impute…si faptul ca unele cresteri in “grad” se fac prin aliante si prietenii iar cei mai buni si placuti de angajati sunt nevoiti sa plece fie ca vor fie ca nu vor dar asta este o alta poveste….iar salariile sunt minim pe econimie iar orele suplimentare care nu sunt semnate de superior intr’un carnetel pierdut poate pe undeva nu sunt platite….dar suntem in Romania si fie ca vrem sau nu pentru un timp cand putem realiza ceva mai bun trebuie sa ne “adaptam”…

 437. costi on Wed, 15th May 2013 12:07 pm
 438. lucrez in kaufland craiova si ce este aici, este o mafie.Si-a adus directorul toate NEAMURILE, CUNOSTINTELE,NEAMURILE CUNOSTINTELOR,CUNOSTINTELE CUNOSTINTELOR.Este o bataie de joc in toata regula.O discriminare teribila ,hooror.

 439. Florin on Wed, 15th May 2013 7:23 pm
 440. Buna Seara,

  Tocmai ce am fost recrutat de cei de la Kaufland pentru o pozitie de, director magazin. Are cineva pe acest forum experienta cu cei de la Kaufland pe aceasta pozitie?

  Momentan ma aflu tot intr-o pozitie de “people manager”, citind acest forum, nu pot concepe ca in 2013, sa ma exista asemenea forme de abuzuri!

 441. costi on Sat, 18th May 2013 1:35 am
 442. Abuzuri vor fi in continuare in Kaufland, atata timp cat unii dintre directori sunt veniti pe pile in kaufland, marea majoritate.Iar la randul lor isi angajeaza, ca wbl-ei pile si cunostinte de-ale lor, niste oamenii incompetenti si ingamfati, rai si derbedei.

 443. drag on Thu, 23rd May 2013 5:01 pm
 444. despre abuzuri sexuale din partea directorilor nu zice nimeni nimic?

 445. Florin on Fri, 24th May 2013 1:22 pm
 446. Pt drag:
  Exista si asa ceva in Kaufland?. A facut cineva sesizare?

 447. drag on Fri, 24th May 2013 2:16 pm
 448. Dupa cite se scriu aici ,crezi ca are cineva curaj sa zica ceva?Unde se angajeaza pe pile ,clar ca se angajeaza si pe alte criterii….
  Cind vrei sa fi promovata daca esti draguta imediat ti se face loc.

 449. drag on Fri, 24th May 2013 2:23 pm
 450. pt.Florin

  Cred ca trebuie sa i se ceara parerea lui Ana Maria din Timisoara.
  Ana Maria on Mon, 13th May 2013 11:46 am

  Si eu lucrez la kaufland in Tm…si nu este diferit nimic de ceea ce spui tu si multi alti….pe langa faptul ca angajatii corecti si care isi fac treaba nu sunt agreatii fara sa se gandeasca ca pestele de la cap se impute…si faptul ca unele cresteri in “grad” se fac prin aliante si prietenii iar cei mai buni si placuti de angajati sunt nevoiti sa plece fie ca vor fie ca nu vor dar asta este o alta poveste….iar salariile sunt minim pe econimie iar orele suplimentare care nu sunt semnate de superior intr’un carnetel pierdut poate pe undeva nu sunt platite….dar suntem in Romania si fie ca vrem sau nu pentru un timp cand putem realiza ceva mai bun trebuie sa ne “adaptam”…

  Cred ca ne referim la aceeasi persoana din conducerea Kaufland care are astfel de posibilitati(adica sa avanseze angajate sau sa le concedieze) pe criterii de aliante,prietenii sau alte criterii.

 451. Florin on Fri, 24th May 2013 2:39 pm
 452. Oameni buni, habar nu am daca se angajeaza sau nu pe pile, cert este ca eu am fost la un interviu, pentru pozitia de director,. Dupa cum spuneam intr-o alta postare, nu pot intelege cum nimeni nu este in stare sa faca o plangere impotriva abuzurilor. Va spun cu mana pe inima, primul lucru pe care o sal fac daca ajung sa lucrez la ei:o sa ma interesez daca cineva din BOM, stie de acest forum si daca s-au facut verificarii in ultimele lunii!.

  Pana la urma oamenii corecti si muncitori aduc profit unei companii si nu cei lenesi si incompetenti. Cred ca acolo unde se intampla astfel de abuzuri sub orice forma, trebuie demis directorul. D.p.m.d.v acesti “Shefi” nu au ce cauta la “carma” unei echipe. Datoria unui manager de calitate, este sa dezvolte oameni cu abilitati si competente, pentru a putea creste afacerea.

  Trist ca asa ceva se intampla intr-o multinationala de talia Kaufland!

 453. cosmina on Fri, 24th May 2013 2:43 pm
 454. stie cineva carei persoane de conducere din firma Kaufland i se mai zice si “DRAG”?
  Ii PLACE SA-SI ASOCIEZE NULELE CU SLOGANUL KAUFLAND….

 455. drag on Fri, 24th May 2013 3:01 pm
 456. Florin crezi ca tu poti face revolutie in Kaufland?
  Tu o sa fi primul incompetent si se va gasi altul care o sa se complaca.
  Despre promovari si concedieri nu ai tu putere de decizie ,ci directorul regional.
  Cine o sa fie directorul tau regional?

 457. Florin on Fri, 24th May 2013 3:22 pm
 458. Stai sa inteleg, adica pe magazinul de care raspund eu, ia altcineva decizia.

  Asta peste cadavrul meu. Niciodata in cei 7 ani de cand sunt la ” carma” unei echipe, Nimeni dar absolut NIMENI, nu a luat vreo decizie fara acordul meu.
  Si credema actuala companie in care lucrez, este la fel mare ca si Kaufland, de fapt este cea mai mare companie din industria FMCG.

  Inca nu am dat un raspuns catre cei de la Kaufland!. Trebuie sa mai pun in balanta cateva lucruri, pana voi accepta sau nu pozitia de director. Nu stiu cine se ocupa de Regiunea Nord Vest. (Timis, Caras, Bihor, Arad,etc).

  Si da , cred ca pot face o mica revolutie daca este nevoie, chiar daca voi muri cu dreptatea in mana, merita sa incerc:). Una dintre valorile dupa care ma ghidez este” Tell it like it is”, cred cu tarie in aceasta valoare, si da sunt un tip foarte pragmatic, care s-a dezvoltat prin multa munca si un nivel de iQ mediu, un tip care acum 8 ani, nu stia lega 2 vorbe, dar care astazi are cea mai buna echipa de vanzari din tara.

  Ps: Te rog nu o lua ca pe o lauda
  Multumesc!

 459. Maria on Fri, 24th May 2013 4:25 pm
 460. Buna,

  Despre Cristi Campean, stie cineva ceva, cum se comporta cu subalternii?

 461. drag on Fri, 24th May 2013 5:21 pm
 462. Florin ,dar in mod frecvent la interviul pentru director magazin participa directorul regional.El este care te alege.sa fi tu o exceptie?

 463. drag on Fri, 24th May 2013 5:23 pm
 464. la ce magazin ai fost “ales”?

 465. drag on Fri, 24th May 2013 5:24 pm
 466. felicitari in primul rind.te rog sa ma scuzi.

 467. drag on Fri, 24th May 2013 5:26 pm
 468. Iar directorul este cel de care intreaba Cosmina,daca selectam o parte din numele lui si il pronuntam in engleza.

 469. Florin on Fri, 24th May 2013 5:56 pm
 470. Pentru “drag”- eu am fost la interviu cu un anume domn Salat Lehel. nu mi s-a spus pentru ce magazin, mi s-a spun doar ca exista o perioada de 6 luni de scolarizare, dupa care voi primi un magazin- este posibil oriunde in tara!.

  PS 1: Vad ca, cunosti foarte multe despre tot ce se intampla prin Kaufland, poate resuim sa intram in contact, sa povestim mai multe- ce zici?

  PS 2: Inca nu am dat nici un raspuns daca voi accepta sau nu o pozitie la Kaufland- nu are rost sa ma feliciti inca:)

  Multumesc,

 471. Anonim on Fri, 24th May 2013 6:33 pm
 472. Deciziile in filiala pe care o conduci le iei tu, nu directorul regional, si aici ma refer de la lucrator comercial pana la sef de departament! Tu esti cel care lucreaza cu ei si esti in masura sa ii avansezi sau nu, sa ii muti sau nu, si aici tine foarte mult sa fii impartial, sa judeci doar prin fapte si nu prin gesturi de prietenie! De aceea se zice la interviu ca se preia o filiala pe proprie raspundere! Eu sunt doar un amarat le lucrator comercial dar inca sper sa ajung mai sus, ce-i drept mai am de mancat si sper sa nu se judece pe fapte de prietenie avansarile ci doar prin fapte si munca, asa mi se pare corect! Stima

 473. Maria on Fri, 24th May 2013 7:19 pm
 474. Directorii de magazin au masina de serviciu, stie cineva?

 475. Anonim on Fri, 24th May 2013 7:21 pm
 476. Si ce ti se pare asa de ciudat? Mie sincer mi se pare si normal! Daca te uiti pe site-ul Kaufland la sectiunea cariere scrie si acolo, ca dupa 6 luni in functie directorul de filiala primeste masina de serviciu!

 477. Maria on Fri, 24th May 2013 7:30 pm
 478. Domnule/Doamna Anonim, intrebam doar daca au masina, daca stie cineva? Doar intrebam, nu trebuie sa te superi

 479. drag on Fri, 24th May 2013 8:44 pm
 480. domnule “anonim” eu cred ca esti unul din sarmani de directori cu salaraiu de 5000 ron pe luna.

 481. drag on Fri, 24th May 2013 8:55 pm
 482. florin ,mai vb luni.
  daca te duci pentru bani este ok.
  altfel este un magazin de cartier uriasi cu marfa de calitate proasta si cu personal modest ca pregatire care accepta sa fie angajat si o jumatate de norma.ei cistiga in jur de 350 lei lunar.daca ar fi oameni pregatiti nu ar accepta.
  ei sunt cei sacrificati pentru a se putea angaja pilele,prieteni si amantele fara a depasi bugetul de salarii.
  mai vb.

 483. anonim on Sat, 25th May 2013 4:56 pm
 484. ok

 485. anonim on Sat, 25th May 2013 5:38 pm
 486. Domnule in viitor director daca vei accepta acest post vreau sa-ti spun si eu ca si colegul de mai sus ca te contrazic la faza ca tu vei decide te inseli tu vei luoa decizii insa nu vei trece de decizia celui de mai sus,daca el hotaraste ca n-ui place de cel care l-ai numit tu viitor sef crede ma nu va fi asa sau daca el directorul regional ti-a,adus un om ptr. sef de raion ,vrei nu vrei il vei accepta ca altfel vei fi plimbat prin toate filialele pina singur de buna voie si silit de imprejurari vei pleca.Iar daca totusi vei reusi ceea ce ti propui si vei ajunge si prin Suceava sa faci si aici un pic macar de dreptate.

 487. Maria on Sun, 26th May 2013 2:44 pm
 488. Doar 5000 lei ia un director la Kaufland!, rusine, sincer Florin pt bani astia eu nu m-as duce daca as fi i locul tau, mi se pare extrem de putini bani.

 489. cosmina on Sun, 26th May 2013 11:30 pm
 490. Despre Ionel Druga stie cineva ce caracter are?
  Este director regional.

  f

 491. anonim on Sun, 26th May 2013 11:31 pm
 492. pt. Maria….5000 lei net

 493. anonim on Sun, 26th May 2013 11:35 pm
 494. de obicei seful de raion pe care ti-l impune directorul regional este “sefa de raion” .Oare de ce?V spun eu pentru ca directorii nu sunt homosexuali….

 495. Maria on Mon, 27th May 2013 12:19 am
 496. Net, nenet , mi se pare extrem de putin, eu cunosc aici in Oradea un director de magazin la o retea locala de magazine care ia 7500 lei pe luna + bonusuri

 497. Maria on Mon, 27th May 2013 12:32 am
 498. Pt florin- vezi nu merita, poate te intrebi de ce insist atat pentru tine. Am senzatia ca te cunosc, citind cele scrise de tine, am impresia ca te cunosc, daca esti esti acel Florin pe care il banuiesc eu, cu siguranta vei rezista, dar nu stiu daca merita sa iti mananci sanatatea cu ei.Eu sunt Maria F (Oradea)- fosta ta agenta:)), si chiar daca m-ai facut sa plang de cateva ori, cat am invat de la tine in 9 luni si cat m-am dezvoltat, nu am reusit in 3 ani sa invat si sa ma dezvolt de cand am plecat de la voi. Apropo sa stii ca imi pare rau ca nu te-am ascultat cand mi-ai spus ” nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard”.

  La cat esti tu de “catolic” si profesionst, citind cele scrise pe acest forum, cu siguranta se vor gasi cativa care iti vor pune piedici, si vor incerca sa scape de tine, chiar daca nu stiu cu cine se pun.

 499. anonim on Mon, 27th May 2013 12:38 am
 500. Oameni buni, am fost si eu la un interviu in Oradea cu :Oana Dragan si Crsiti Campan. Citind cele scrise pe aici, am ajuns si eu la concluzia ca sunt niste neprofesionisti. Cred ca au tinut interviul asa doar de ochi lumii.

 501. cosmina on Mon, 27th May 2013 11:31 am
 502. Maria ,lucrezi la Kaufland?
  Daca da,ce parere ai chiar ca si director de magazin crezi ca ai sansa sa evoluezi profesional ,sa adaugi ceva la ceeace sti deja?
  Ca sef de raion faci pe lina ga munca unui simplu lucrator si pe cea de “birou” adica comenzi pontaje si observatii cind unul nu mai poate si vrea sa stea jos 5 minute,adevarat salariul este dublu,dar profesional este plafonare.
  Cred ca asta este politica Kaufland,de indobitocire a sefilor,adica sa faca toata ziua observatii,sa sanctioneze ,sa propuna desfacerea contractelor de munca,sa ameninte ,sa propuna sefele de raion dupa criterii de care vorbeam mai sus…prietenii,cunostinte si nu in ultimul rind “alte criterii”.
  Daca esti draguta nu obligatoriu la propriu imediat se ajunge la cocluzia ca nu esti bun sau este nevoie de un sef de raion la alt magazin si gata a ramas un post liber si esti promovata.
  Pacat ca criteriul profesional este luat in calcul ca ultim criteriu.

 503. Maria on Mon, 27th May 2013 12:42 pm
 504. Buna Cosmina,

  Nu , nu lucrez la Kufland, si nici nu cred ca o sa lucrez vreodata. Lucrez tot in vanzari, agenta de vanzari. Sincer si eu am un sef mai redus ca si intelect, dar imi este bine. Nu am ce invata de la el, dar nici nu ma streseaza. Si eu vreau sa plec din firma la care lucrez, dar nicidecum nu vreau sa merg la Kaufland, mai ales dupa ce am citit acest forum:)

 505. cosmina on Mon, 27th May 2013 2:15 pm
 506. buna Maria,
  Atunci este ok.
  Pacat ca nu putem sa spunem multe pe forum pentru ca ne-am injosi ca femei…
  o zi buna

 507. pt. florin on Tue, 28th May 2013 6:57 am
 508. Florine, daca ai vorbit deja cu Lehet si el nu ti-a spus inca la ce magazin vei merge la scolarizare sa stii ca nu este de bine! Sa nu ai surpriza sa nu te mai cheme, in general cand vb. cu Lehet el iti spune si macar orientativ zona sau chiar magazinul unde vei merge in prima faza. Sa nu cumva sa nu te mai angajeze! Ca atunci toate planurile tale revolutionare vor esua inainte de a incepe! :)

 509. Florin on Tue, 28th May 2013 1:14 pm
 510. Salutare,

  Deja s-au incheiat planurile mele revolutionare! M-au anuntat deja ca nu am fost selectat pentru pozitia de director!

  Va urez bafta in continuare

 511. cata lin 0745932170 @ yahoo . com on Tue, 28th May 2013 3:59 pm
 512. eu, ca client cateodata la kaufland botosani, sunt foarte satisfacut de 3 casiere anume FLORIA MIHAELA, HANGANU ANA si PAVAL RALUCA ELENA (stiu cum le cheama ca le-am citit numele pe ecuson). Au fost mereu dragutze cu mine. Multumesc.

 513. Maria on Tue, 28th May 2013 5:30 pm
 514. Te satisfac bine fetele:))

 515. Florin on Tue, 28th May 2013 5:39 pm
 516. Pt Maria- cred ca ma confunzi, eu nu sunt din Oradea sunt din Falticeni.

 517. pt. florin on Wed, 29th May 2013 9:44 pm
 518. Florine, nu te supara ca iti spun, dar la cat de gresit pui problema era logic sa nu te angajeze. Fa-ti firma ta, baga banii tai, i-ati imprumut din banca si acolo poti sa faci exact ceea ce vrei, poti sa faci “revolutia” dorita de tine. Dar nu poti avea pretentia sa o faci pe banii altora. Succes la munca de jos! :)

 519. Maria on Thu, 30th May 2013 6:11 am
 520. Oare televiziunile stiu de acest forum?.. Cred ca ar fi o stire interesanta, pt TV: angajati pe pile, sclavie, munca neplatita, incompetenti… Ce ziceti?

 521. Flroin on Thu, 30th May 2013 6:31 am
 522. Pt “pt. florin”- inteleg punctul tau de vedere si nu ma supar:)). Slava cerului ca asa cum pui tu problema este bine:(((. Trist. Nu imi doresc sa intru cu tine intr-o polemica fara sfarsit. Bafta in contiunare pe tron !

  PS: Presupun ca esti un “micut shef” pe undeva,(ma gandesc ca in Kaufland) si care habar nu are ce inseamna sa dezvolti un om, sa il iei de la zero, sa il cresti, sa ii dai aripi si sa te bucuri ca performeaza mai bine ca tine. Asta de fapt inseamna sa fii manager, nu sa dai toata ziua din gura, ca “aia nui bine, aia trebuie facuta asa,etc”

  Si apropo, companiile “daia” angajeaza, manageri directori, supervizori, pentru a lua cele mai bune decizii, nu pentru a trandavi! sau pun iar gresit problema?

  PS:Considera cest post ca o reflectie retorica:)

 523. costi on Fri, 31st May 2013 12:20 am
 524. in kaufland craiova lucratorii si sefii de raioane care nu sunt veniti pe pile , sunt desconsiderati intr-un mod grotesc. Sunt tocati psihic, pana isi dau demisia ,ori sunt trecuti pe alt raion, ca apoi sa aduca ”oameni placuti lor”.

 525. cosmina on Sat, 1st Jun 2013 10:39 pm
 526. pt.Costi…asa este si la drobeta tr.severin….cred ca este acelasi director regional…cine este la voi?

 527. cosmina on Sat, 1st Jun 2013 10:40 pm
 528. pile…pile…pi…de…p…e

 529. pt. florin on Wed, 5th Jun 2013 9:31 pm
 530. Ramai acelasi tip ingust la minte care este si frustrat pe deasupra! Te-a simtit bine Lehet, nu putea angaja un tip cu o mentalitate de mercenar pur sange, care merge la servici doar pt. bani si fara a face nimic pt. a merita acel salar. Repet: succes la munca de jos! Acolo ti-e locul, baiete!

 531. COSMINA on Wed, 5th Jun 2013 11:00 pm
 532. DL ANONIM ESTI CUMVA LEHET?SAU CUM MASA IL CHEAMA….
  BAI FRAIERE DAI P…DA TE PUNE SEFA ,NU DAI ITI SPUNE SA-TI DAI DEMISIA…

 533. Florin on Thu, 6th Jun 2013 7:57 am
 534. Pt “pt florin”- pentru a te dezvolta si mai mult- pe “domnul” il cheama Lehel si nu Lehet:). Dai un search pe google.

  Multumesc,

 535. daniel on Sat, 8th Jun 2013 12:58 pm
 536. in kaufland argumentele lucratorilor si sefilor de raion, care nu sunt agreati de directorii sau directorii regionali nu conteaza. Numai oameni ,,placuti de ei ” sunt vazuti bine.

 537. pt. Cosmina on Sat, 8th Jun 2013 1:35 pm
 538. Ai scris comentariul in timp ce erai sub influenta bauturilor alcoolice, vai de capul tau pitipoanco!

 539. daniel on Sat, 8th Jun 2013 11:14 pm
 540. In kaufland lucratorii si sefii se raion ,care nu sunt pile de-ale directorului sau directorului regional , sunt desconsiderati teribil.Numai oamenii lor sunt vazuti bine.

 541. cristina on Sun, 9th Jun 2013 5:30 pm
 542. Buna,imi zice si mie cineva care este salariul unui lucrator comercial la Kaufland?

 543. Florin on Sun, 9th Jun 2013 11:19 pm
 544. In concluzie la Kaufland este “naspa”:))

 545. Maria on Wed, 19th Jun 2013 6:44 pm
 546. Gata, s-au terminat porcariile in Kaufland, nu mai posteaza nimeni, nimic:)

 547. pt. florin on Sun, 23rd Jun 2013 12:50 am
 548. ce bine ca amatorul florin a disparut in ceata…. :) prostul credea ca poate fi director de magazin la kaufland…… vai de capul tau florine, looserii nu au ce cauta intr-o companie multinationala. sa nu uiti asta! :) spor la munca de jos, acolo ti-e locul.

 549. Anonim on Mon, 24th Jun 2013 2:23 pm
 550. foarte bine ca nu s-a dus la la voi!. pana si acel regional care credeam ca este mai de “doamne ajuta” si anume Cristi Campan, impune directorilor pe cine sa angajeze ca sefi de departamente, pile, cunostinte,..etc. vai de firma asta….rusine…..

 551. pt. anonim on Thu, 27th Jun 2013 10:16 pm
 552. Ai gresit formularea, corect este: Florin nu a avut valoare sa lucreze la Kaufland !!! Intelegeti oameni buni ca nu poate lucra intr-o multi-nationala orice “ciuri-buri” sau orice pacalici care abia stie tabla inmultirii. Kaufland este altceva, iar cine nu este capabil nu are loc in aceasta companie numarul 1 in Romania ! Stiu ca nu va convine, dar KAUFLAND ESTE NUMARUL 1 IN ROMANIA in domeniul ei de activitate.

 553. pt. Florin on Sat, 29th Jun 2013 8:52 pm
 554. Tinere, ce sa cauti tu in Kaufland cu o asemenea gandire? Esti “varza a la Cluj” desi stai in alt oras. Kaufland are nevoie pe pozitie de directori de profesionisti, nu de niste “terchea-berchea” care habar nu au pe ce lume traiesti. Bine ca domnul Lehel si-a dat seama ca esti penibil si nu te-a angajat ca director. Stai in banca ta si nu mai vb. prostii, ca ramai corigent la toate capitolele.

 555. Anca on Sun, 30th Jun 2013 10:26 pm
 556. Si la pasta de mici cu Salmonela tot numarul 1 este:)))

 557. Alex on Thu, 4th Jul 2013 11:15 am
 558. Multi din cei ce ati scris aici nu stiti ce vreti de la viata, nu stiti cu ce se mananca comertul,multi dintre voi au impresia ca daca te angajezi intr-un magazin mare,marfa se aseaza singura si altele si ca sa ajungi sus trebuie sa dovedesti ca esti capabil,sa dovedesti ca meriti sa avansezi nu neaparat pe pile,cel putin in filiala in care lucrez eu totul se respecta nimic de reprosat cel putin 90% din comentari numai nemultumiri fratilor nimeni nu va tine cu forta nu va convine “la revedere” orice job este greu dar trebuie sa sti sa treci peste toate indiferent de situatie trebuie sa te adaptezi.SUCCES tuturor in continuare

 559. anonim on Fri, 5th Jul 2013 11:16 am
 560. Sa comentez pe cel de mai sus:daca tie iti este bine asta nu inseamna ca tuturor le e bine,da e drept ,trebuie sa stii sa treci peste dar nu intotdeauna merita sa treci peste poate ca mai mult de90% au dreptate si mereu sunt clasificati ca…….nestiutori daca tu esti sustinut de cineva asta nu inseamna ca toata lumea e sustinuta insa nu merita sa_ti spui parerea ca nimeni nu te ea in considerare daca ai scris esti rau asa se interpreteaza nu ca de multe ori se spune si adevarul.Nu cred ca din cei care au scris nu au habar cum se pune marfa pe raft sau …..altele crezi ca esti singurul care stii sa faci cate ceva NU.Ai insa dreptate intr-un singur lucru “plecati daca nu va este bine “alt fel riscati sa va fie si mai rau ……….si cu asta spun totul.

 561. Alex on Fri, 5th Jul 2013 7:26 pm
 562. Pentru persoana de mai sus,1 nu sunt si nici nu am fost sustinut de nimeni daca am ajuns sus nu am ajuns pe pile sau altceva am aratat ca pot 2 eu stiu ca daca la un job nu e bine,nu se respecta contractul nu stau 6 luni sau un an pentru ca 80 % din cei ce au scris pe site au vechime banuiesc daca mie nu imi place undeva nu apuc sa stau o saptamana,oriunde sunt si zile bune si rele lucrez de 10 ani in domeniul de retail si stiu foarte bine cum e inainte sa vin la kaufland aveam zile cand state-am si cate 12-13 ore la magazin si nu a murit nu am stat sa ma plang ca alti.

 563. anonim on Sat, 6th Jul 2013 12:50 am
 564. Nu_ti doresc decat sa ajungi si tu ca”ALTI”si atunci probabil “ALTI”sa nu te ascultea ,acesta va fi ultimul meu raspuns ptr.tine.Crezi ce vrei,insa puctul meu de vedere ramane acelasi 90% dintre ei spun adevarul ptr.ca sa confruntat cu realitatea.K DE ASEMENEA OAMENI ARE NEVOIE ,CA TINE.Insa nu uita iti va veni si tie timpul sa te plangi.

 565. vasi on Fri, 26th Jul 2013 4:44 pm
 566. De ce si-a dat demisia Sabina de la Kaufland Severin ?

 567. adriana on Sat, 24th Aug 2013 12:59 pm
 568. am lucrat la Kaufland 6 luni sef de raion.Cele 6 luni lucrate acolo m-au imbatrinit cu 10 ani,mi-a cazut parul am slbit 10 kg si m-am inbolnavit si la rinichi. Kauflandul e ca o plaga care trebuie sa dispara

 569. Timisoara4400 on Sun, 25th Aug 2013 2:06 pm
 570. Pe Ionica Farcas, asa zisul director din acest magazin, cand il schimbati?, acest personaj isi vede doar interesul personala, nu ii pasa de noi.

 571. anonim on Sun, 25th Aug 2013 2:12 pm
 572. atata timp cat este sustinut de unul Campan, nu o sa il schimbe nimeni, iti spun eu, asa ca nu are rost sa te agiti. Apropo, saptamana trecuta a venit la noi un director nou in scolarizare, am stat de vorba cu el si mi se pare destul de ok, pare un tip destul de vertical. stiti careva ce magazin va prelua?

 573. KaufOradea on Sun, 25th Aug 2013 3:00 pm
 574. Salutare, iti spun eu, cred ca vorbesti de Gabi Indrie sau Indries (un tip mai slabut), este director in scolarizare la Oradea, si saptamana trecuta a fost la 4400 timisoara. Tipul este intradevar foarte vertical, vezi ca este perfectionist, ii place ca marfa sa arata la linie in raft, sa ai curatenie pe raion, si preturi. Am observat ca daca nu ai preturi la produse il deranjeaza acest lucru. Ce pot sa iti spun despre el, este ca ai ce invata de la el, este foarte deschis, stie sa asculte, si intodeuna vine cu propuneri de perfectionare. Deasemenea este foarte direct, si accepta la randul sau, ca si cei cu care vorbeste sa fie la fel de directi. Nu te ia pe ocolite ci spune lucrurilor pe nume. Este foarte tanar, din cate stiu are 27 ani, si vine de la Milka. Am vorbit cu cineva care lucreaza la Milka, si imi spunea ca, a fost cel mai tare la ei, avea cea mai buna echipa de vanzari din tara, si era foarte bine vazut in cadrul firmai, adica avea un cuvant de spus.

 575. vali on Mon, 26th Aug 2013 7:45 pm
 576. de Fodor ce stiti ?

 577. KaufOradea on Tue, 27th Aug 2013 8:34 pm
 578. Eu nu am auzit de Fodor la Oradea, nu stiu cine este!

 579. vali on Wed, 28th Aug 2013 12:49 pm
 580. Birtalan Fodor GBL in lui PANA pe zona de sud-centru

 581. iasmina on Sat, 31st Aug 2013 12:52 am
 582. Eu il cunosc pe domnul Fodor si este un om deosebit.

 583. iasmina on Sat, 31st Aug 2013 12:54 am
 584. Sabina a plecat de la Turnu Severin pentru ca a obtinut o oferta de doua ori mai buna in alta parte in Craiova

 585. andra ionescu on Wed, 4th Sep 2013 5:01 pm
 586. Salutare!Am citit si eu tot ce ati scris de-a lungul timpului,din 2010 pana in prezent sau cel putin pana pe data de 31 august 2013,cand a fost postat ultimul mesaj..tot ce pot sa va spun este ca am lucrat si eu la kaufland,la departamentul case..din fericire,nu am avut probleme cu nimeni..probabil ca am fost mai norocoasa..dar am vazut ce nedreptatiti sunt altii..si partea cea mai proasta e ca NU INTERESEAZA PE NIMENI PROBLEMELE ASTEA!NICIUN “MARE SEF” NU SE SINCHISESTE SA CITEASCA CE SCRIEM NOI AICI!EI SUNT MARI RAHATI..NU FAC ALTCEVA DECAT SA-SI PLIMBE FUNDULRILE IN MASINI SCUMPE,DATE DE NEMTI SI VIN PRIN MAGAZINE SA COMENTEZE SI SA-SI DEA SI EI CU PAREREA..SI DACA II IEI LA BANI MARUNTI,HABAR N-AU PE CE LUME TRAIESC..NU SUNT IN STARE NICI MACAR SA VORBEASCA CORECT DIN PUNCT DE VEDERE GRAMATICAL!NU ARE ROST SA VA SPUN IN CE FILIALA AM LUCRAT SI LA CINE,MAI EXACT MA REFER..AS PUTEA SA DAU FOARTE MULTE NUME SI FOARTE MULTE DETALII,DAR NU O FAC,PENTRU CA SITUATIA ORICUM E DESTUL DE TENSIONATA ACOLO SI S-AR INTELEGE CA TOCMAI PERSOANELE ALEA NEDREPTATITE DE CARE VA SPUNEAM MAI SUS AU SCRIS ACEST COMENTARIU..SI CHIAR NU AS VREA..NU CA AR CITI VREO “OFICIALITATE” DIN KAUFLAND ACESTE COMENTARII,DAR POATE SE MAI GASESTE VREUN CATEL CARE SA DEA RAPORTUL SI S-AR FACE IMEDIAT LEGATURA..DAR VOUA,CELOR CARE INCA MAI LUCRATI LA KAUFLAND,AS PUTEA SA VA DAU UN SFAT,DACA IMI PERMITETI:CA SA AVETI VIATA LUNGA IN KAUFLAND,TREBUIE SA VA DATI BINE PE LANGA SEFI..SI NU MA REFER AICI LA DIRECTORII DE MAGAZIN SAU LA WBL,CI MAI DEPARTE..DACA MAI OFERITI SI ANUMITE LUCRURI DE VALOARE FARA SA CERETI BANI PE ELE,ATUNCI E PERFECT..SI DACA MAI SI MANCATI RAHAT DESPRE COLEGI DE-AI VOSTRI CARE ISI FAC TREABA DE 100 DE ORI MAI BINE DECAT V-O FACETI VOI,ATUNCI VI SE VA GARANTA “VIATA VESNICA” IN MARELE RAHAT CARE SE NUMESTE KAUFLAND…CUM V-AM MAI SPUS,EU NU AM AVUT PROBLEME,IAR PLECAREA MEA A FOST DIN MOTIVE PERSONALE..DAR AM O PERSOANA DRAGA ACOLO,CARE SE CONFRUNTA CU MARI PROBLEME..DAR EXISTA UN DUMNEZEU CARE ARE GRIJA DE FIECARE..IAR MARII SEFI..RAHATII ASTIA DE SEFI,SA NU UITE CA AU FOST SI EI MICI..SI SA NU UITE CA NIMENI NU E BATUT IN CUIE..NICAIERI..SI POATE LE VA VENI SI LOR VREMEA SA ZBOARE CU TOT CU CATEII LOR..ASA CUM AU ZBURAT SI ALTII..CA MULTI S-AU MAI PERINDAT PRIN KAUFLAND SI AU OCUPAT “FUNCTII INALTE”..SI S-AU DESCOTOROSIT NEMTII DE EI CA DE NISTE CARPE..S-AU EVAPORAT SI NU S-A MAI AUZIT NIMIC DE EI..

 587. vali on Wed, 4th Sep 2013 11:31 pm
 588. O mai face domnul FODOR curatenie prin unele filiale ?

 589. anonim on Mon, 9th Sep 2013 11:10 pm
 590. Normal ca nu merg lucrurile asa cum trebuie in aceasta companie, atata timp cat asa zisi “shefi” dau cate 10000 de sarcini pe secunda. vezi ce face Cristi Campan-VKL- cand da o tura de magazin, iti da cate vreo 10000 de sarcini pe secunda, si nu mai stii de ce sa te apuci. Normal ca nu este creata o atmosfera propice lucrului. Normal ca atata timp cat WBL-ii dau toata ziua din gura fara sa faca nimic, lucrurile nu merg bine.si cate si mai cate. Oare cei care conduc acesat companie, ma refer la d-nul Viman si Salat chiar nu vad aceste lucruri???/.

 591. ANONIM on Mon, 9th Sep 2013 11:55 pm
 592. In ce zona este Cristi Campan VKL ?

 593. anonim on Tue, 10th Sep 2013 8:53 am
 594. in Timisoara, Arad, Oradea- si apropo, scriu sub “pseudonimul” anonim datorita frici de a nu imi pierde locul de munca. Sunt convins ca acest “mascarici”, ca manager nu il pot numi, m-ar da in secunda doi afara, daca as avea “tupeul” sa i spun ca stilul lui de conducere nu este demn de o companie nemteasca. Dar asta este pana la urma “shefii” nu ii putem alege noi:)

 595. unuldeprinKaufland on Tue, 10th Sep 2013 9:05 am
 596. Total de acord cu ce spune “anonim”- lucrez in Kaufland de foarte multi ani, sin sincer pana acuma nu am intalnit un VKL mai neprofesionist decat acest Campan. Intra in magazin si incepe sa imparta sarcini in stanga si in dreapta, de parca el ar fi inventat vanzarile, iar noi toti suntem niste simpli lucratori comerciali care trebuie sa il ascultam pe el. Sincer eu cred ca nu are decat un still de conducere, cel al datului cu pumnu in masa. El asa in sinea lui are impresia ca este foarte macho in cea ce face. AA si inca ceva de cele mai multe ori submineaza autoritatea directorului de fata cu toata lumea. El tine sedinte pe magazin cu toate ca directorul este prezent. Sincer habar nu am cum mama dracului a ajuns acest baiat pe o conducere asa de mare.Dar cititnd cele scrise pe acest forum , nu ma mai mira nimic. Sper sa vina si zile mai bune in aceasta companie.

 597. Eugen on Tue, 10th Sep 2013 9:50 am
 598. Buna ziua,

  Intamplator am ajuns si eu pe acest forum cautand pe net ceva date despre marii retaileri. Sincer m-am ingrozit citind acest forum, imi este foarte greu sa cred ca se mai pot intampla asemenea lucruri intr-o multinationala de talia Kaufland. Nu spun ca nu va cred,ca este asa, spun doar ca imi vine greu sa diger. Una peste alta am citit mai sus ca unul dintre fosti mei manageri Gabi, lucreaza in Kaufland. Nu stiu unde este director dar, ce va sfatuiesc este sa profitati de acest lucru. Este un profesionist desavarsit, puteti invata de la el si va puteti dezvolta foarte mult. Trebuie doar sa vreti sa va dezvoltati. Va spun asta, pentru ca eu in 2 ani cat am lucrat sub conducerea lui, am invatat cant nu am reusit sa invat in 8 ani de vanzari, atata experienta aveam cand a venit el la conducerea echipei. Si credetima, a reusit sa formeze cele mai puternice echipe de vanzari , atat in Caras, Arad, Bihor si Timis. De vreo 2 luni sau 3 a plecat la voi la Kaufland, si sincer toata zona regreta acest lucru. Cred ca maine daca ar vrea sa se intoarca, i s-ar pune covorul rosu:). Mare atentie nu ii place minciuna si indolenta. Daca te prinde cu minciuna, te zboara cu zambetul pe buze. Are un tact si o diplomatie pentru varsta lui, cum rar mai intalnesti. Ce sa zic sfatul meu este sa plecati de-acolo daca nu va place cea ce faceti.

 599. Maria on Tue, 10th Sep 2013 10:05 am
 600. ANONIM on Tue, 10th Sep 2013 5:08 pm
 601. Cand o face,,DOMNUL FODOR” curatenie,in zona lui Druga ??? ! ! !

 602. anonim on Mon, 16th Sep 2013 10:04 pm
 603. Fodor face in permanenta curatenia pe zona lui:))))

 604. anonim on Fri, 20th Sep 2013 1:33 pm
 605. De faptul ca toate vizitele facute de d-nul Salat in filiale, se pregatesc si se fac schimburi de noapte nu vorbeste nimeni. Stau sa ma intreb ce rost mai are vizita acestui domn in magazin, daca el anunta dinainte cand va veni. Cum sa se poata rezolva problemele unei organizatii daca ele nu exista:))???. Doar cand vine totul este frumos aranjat asa cum vrea el sa vada. In schimb daca ar merge in vizita fara sa anunte, ar putea sa vada adevartele probleme din magazin, si ar putea sa constate cu ochi lui ca un singur om pe schimb pe un intreg raion chiar nu face fata. Dar probabil ca nu intereseaza pe nimeni acest aspect.

 606. Oradea1270 on Fri, 20th Sep 2013 2:24 pm
 607. Da, asa a fost si este tot timpul, ni se spune ca vine in data de ….. in Vizita si trebuie sa facem magazinul frumos, Si atunci se schimba planificarea, sa vina cat mai multi angajati la lucru, sa facem sa fie bine pentru directoare. Ma gandeste ca asa se practica peste tot in Kaufland.

 608. ANONIM on Sat, 21st Sep 2013 11:44 am
 609. De ce se anunta vizitele ?, si nu se la sa sa se vada adevarata realitate !

 610. anonim on Sat, 21st Sep 2013 11:45 am
 611. pile ,relatii, cunostinte…

 612. anonim on Sun, 22nd Sep 2013 7:48 am
 613. Ne folosesc, si dupa aceea ne arunca ca niste carpe kauflandul .

 614. Oradea1270 on Sun, 22nd Sep 2013 10:50 pm
 615. Asta este realitatea, din pacate!

 616. Oradea1270 on Sun, 22nd Sep 2013 10:52 pm
 617. Sefi mari in frunte cu directorii de magazine nu vor sa vada realitate. Ei traiesc intr-o lume doar a lor!

 618. Oradea1270 on Sun, 22nd Sep 2013 10:55 pm
 619. Stau sa ma intreb, oare si in Germania este la fel?

 620. anonim on Mon, 23rd Sep 2013 12:16 am
 621. Cu 3,4,5 oameni pe raioane , vor sa faca din rahat bici ! Si daca din acesti oameni jumatate mai sunt, pile de-ale directorului de magazin,wbl-ilor, directorilor de zona, si ale nu ,,stiu cui” atunci vai de noi cei care isi fac treaba. Oare cat o-mi mai rezista ?? Cat ? ?

 622. Oradea1270 on Mon, 23rd Sep 2013 1:53 am
 623. ooo esti fericit daca ai 4,5 oameni pe raioane:)). Sunt magazine care de saptamani bune au un singur om pe schimb.

 624. Oradea1270 on Mon, 23rd Sep 2013 1:54 am
 625. si Da asa este in aceste magazine lucreaza doar rude: frati, surorim sot-sotie, unchi-matusi..etc…

 626. anonim on Mon, 23rd Sep 2013 7:31 am
 627. 3, 4, 5 oameni aici incluzand si seful de raion.

 628. anonim on Mon, 23rd Sep 2013 9:28 pm
 629. in cativa ani, o sa dea faliment asa ca nu va mai stresati:)

 630. anonim on Mon, 23rd Sep 2013 11:13 pm
 631. Nu dau astia . Se tine un magazin pe altul. Din 85 de magazine cate au, 15-20 ge magazine daca merg este suficient pentru ei.

 632. Oradea1270 on Tue, 24th Sep 2013 4:41 pm
 633. Da, din pacate asa este….

 634. anonim on Tue, 24th Sep 2013 11:24 pm
 635. Vor sa ajunga la 200 de magazine, ,,dai in masa’ . Ne trateaza ca niste sclavi pe plantatie. Stau la spatele nostru ca ,,pandarii ‘, ca sa nu cumva sa iti tragi si tu sufletul 30-40 de secunde .

 636. anonim on Thu, 26th Sep 2013 3:50 am
 637. si mai angajeaza si directori ..vai mama lor…

 638. OANA on Fri, 27th Sep 2013 1:53 pm
 639. DINTRE TOTI DL.DUSA E CEL MAI RAU

 640. anonim on Sat, 28th Sep 2013 10:18 pm
 641. Ce inseamna rau pentru tine?

 642. anonim on Tue, 1st Oct 2013 8:43 am
 643. unde este Dusa director ?

 644. anonim on Fri, 11th Oct 2013 5:57 pm
 645. oradea

 646. anonim on Fri, 11th Oct 2013 10:42 pm
 647. Pe naiba la Oradea. La Oradea este o femeie director.

 648. gaby on Tue, 15th Oct 2013 12:24 pm
 649. deci nu imi vine sa cred ….pur si simplu ma apuca plansul de ce am citit aici… si eu as vrea sa ma angajez al KF(in ploiesti sud) si nu ca imi place si imi doresc … ci ca nu gasesc in alta parte am o facultate si un master dar nimeni nu ma angajeaza …ghici de ce?…. nu am experienta :(…. deci nu mai am cuvinte ma apucat si durerille de cap……as mai vrea pareri de la voi desi mai sus sunt cate vrei dar….adresa mea de mail este…gaby_4u36@yahoo.com..

 650. anonim on Tue, 15th Oct 2013 11:56 pm
 651. care este durata unui director in kaufland ?

 652. anonim on Tue, 15th Oct 2013 11:57 pm
 653. in cazul in care el nu avanseaza ca vkl !

 654. anonim on Wed, 16th Oct 2013 7:08 am
 655. durata de viata:)) a unui director in Kaufland depinde, de performantele sale, poate fi 1 an, 2,3 4, 5,6,7… depinde:))

 656. tata titi on Wed, 16th Oct 2013 3:13 pm
 657. de borcea mai stie cineva ceva..

 658. anonim on Thu, 17th Oct 2013 1:37 pm
 659. este in Germania….d-nul Borcea

 660. anonim on Fri, 18th Oct 2013 3:45 pm
 661. Este din pacate o companie unde nu se pune accent pe inovatie si creativitate. Toata activitatea se deruleaza dupa anumite OHB-uri. Nu se pune accent pe dezvoltarea oamenilor ci mai degraba pe exploatarea lor.

 662. tata titi on Tue, 22nd Oct 2013 9:10 am
 663. D-nul Borcea ?. Se pare că cineva din conducerea KFL citeşte zilnic postările sau poate chiar cei amintiţi aici. Apropo, în Germania la îngrijit bătrîni, căci prea se pricepe la lucrul cu oamenii.

 664. anonim on Tue, 22nd Oct 2013 11:04 am
 665. la cata aroganta are in el, sunt foarte curios cum se pricepe la Germani?

 666. danut on Tue, 22nd Oct 2013 3:26 pm
 667. cat adevar pe acest sait!

 668. danut on Tue, 22nd Oct 2013 3:29 pm
 669. pacat ………nimeni nu tine cont de ce se spune,si stiti de ce,ptr ca ei considera ca aici scriu cei de jos si nu le pasa.

 670. anonim on Tue, 22nd Oct 2013 10:41 pm
 671. Va spun eu, ca daca aveti argumente serioase, si ii scieti d-nului Leman in Germania se vor lua masuri!

 672. anonim on Wed, 23rd Oct 2013 10:28 pm
 673. Cum mama naibi sa mearga compania inspre bine, cand pe pozitii de VKL sunt tot felul de “agarici”. Ati auzit de teposul- asa ii se spune lui Cristi Campan- VKL Kaufland. tipul saracutul nu are nici o treaba cu pozitia pe care este numit. In afara de a urla toata ziua, in rest nu prea stie nimic. Cred ca mai degraba s-ar descurca pe pozitie de sperietoare de oameni-nu de dezvoltarea lor. El angajeaza toate rudele angajatilor, pe tot felul de pozitii. Pe magazinele lui lucreaza numai sot-sotie, mama-fiu, verisori-verisoare..etc. Si in plus este un mincinos notoriu,-una zice alta face. Ori are probleme de memorie , ori ceva se intampla cu el. Una discuti cu el, iar cand ii aduci aminte ce ai discutat cu el, nu mai recunoaste nimic. DOMNULE SALAT LEHEL, AM AUZIT CA SUNTETI UN PROFESIONIST!. Acest baietas se pare ca va face pe degete. CRED CA VA MINTE DE INGHETA APELE. AA si inca ceva, tipul sufera de complexul inferioritati—-simte nevoia sa iti arate ce mare sef este el de fata cu toata lumea. DOAR CUM ZICE EL ESTE CORECT. Parerea celor din jur nu mai conteaza!.

 674. mama on Thu, 24th Oct 2013 1:04 pm
 675. daca eu tac, tu taci, el tace, urmasii nostrii se vor naste muti….

 676. danut on Thu, 24th Oct 2013 4:18 pm
 677. si daca nu taci si vb. te rezolva ei plecand cat mai repede ptr a nu mai ajunge la cei mari ,,,,mari cam asa:sunteti prea multi aici:”cutarica”daca vrei afara in parcare sau depinde de loc….te umilesc pana pleci de buna voie si silit de imprejurari

 678. dana on Thu, 24th Oct 2013 4:41 pm
 679. intrebati o pe d-na Baltaru mihaela din suceava la cati angajati le a gasit nod in papura ptr.a pleca…,ca sa-si aduca cunostintele si neamurile,cumnata care deja e in maternitate….alta care a avansato rapid dupa angajare ……etc chear nu se merita sa scrii pe sait ca ramanem doar cu asta nimeni nu ia masuri ……mentionez ca asta se stie de mult darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr……………………………….in final cuie nu=i convine pleaca.Tot doamna B .M sa-si aduca aminte cum o colega operata de cancer sa intors la servici dupa cateva luni saraca si i a spus:locuri mai avem numai ptr femee de servici……….poate saraca avea nevoie de bani ptr medicamente dar nimanui nu le pasa

 680. de prin Kaufland on Thu, 24th Oct 2013 8:20 pm
 681. Sustin intru totul cea ce ai scris despre ariciul (cristi campan- nu merita sa ii scriu numele cu litere mari).si eu cred ca omul are serioase probleme cu memoria, sau tulburari de inferioritate, provenite din copilarie. Dar stiti cum este, fiecare pasare pe limba ei moare!. Asa ca eu mai sper ca o sa vina cineva mai sanatos la cap si pe la noi pe zona! De cand a plecat d-nul Borcea. lucrurile arata groaznic. Noroc ca este zona de asa natura si sunt vanzari mari pe magazine, ca altfel..

 682. Tavi on Sat, 26th Oct 2013 12:11 am
 683. Sa ai o facultate, masterat probabil si licenta si sa ajungi sa pui produse pe raft la raion intr-un mare centru comercial sau mai mic, este ca si cu ai lucra ca, croitoreasa la APACA. pe banda,.este doar vinata.Noi astia cu bacul nu mai avem loc de voi cei licentiati.

 684. Ana-Maria on Fri, 8th Nov 2013 7:27 am
 685. Eu as dorii sa semnalez unele abuzuri care se fac catre cadrele de conducere din Kaufland care sunt obligati sa-si semneze condica de 8 ore si stau cate 12-14 ore zilnic la munca fara sa aiba nici o zi libera sau atunci cand au 1 zi libera jumatate si-o petrec tot in magazin.Daca stie cineva cui trebuie sa ne adresam pentru a inceta o astfel de practica va rugam sa ne ajutati nu este doar 1 persoana in aceasta situatie sunt 100 poate chiar mii ,asa face aceasta companie profit si multi bani prin munca neplatita si presiunea exercitata asupra oamenilor astfel incat sa nu ai timp ptr tine ,familie sau pentru orice alta activitate.
  Daca stie cineva un sindicat care poate ajuta de aici sau din Germania.
  Va multumesc………….

 686. Marius on Fri, 8th Nov 2013 7:34 am
 687. Apropo de Campan Cristian,este un om fara pic de caracter,sinfurul lucru acre il face este sa vina in magazin sa zbiere si sa urle ca un descreierat ,daca asta este nivelul unui director regional inseamna ca Kauflandul are o problema grava,cum este posibil sa aiba asemenea angajati in posturi de conducere.Va spun doar un singur lucru D-nule Salat…..ar trebui sa va uitati f atent la acest om si sa incercati sa vedeti si opinile celor 500 de angajati din magazinele din subordinea lui pentru ca este o rusine pentru companie.

  Sper ca cineva sa schimbe aceasta persoana insuportabila si nesimtita.

 688. de prin Kaufland on Fri, 8th Nov 2013 11:50 pm
 689. scrie si tu un mail d-nului Leman in Germania si cu siguranta vei primi un raspuns.
  Germani chiar pun accemt pe timpul de lucru.

 690. anonim on Sat, 9th Nov 2013 1:00 am
 691. S-or mai lua niste masuri cu sondajul asta de opinie?

 692. anonim on Sat, 9th Nov 2013 1:07 am
 693. Ca sunt unele filiale care colhaie de pile ,cunostinte ale pilelor, matusi ,frati , sore, nepoti,sot ,sotie, ceva de nedescris ?

 694. de prin Kaufland on Sun, 10th Nov 2013 12:46 am
 695. dan on Thu, 14th Nov 2013 1:21 am
 696. Eu zic ca Cristi Campan este un tip ok, normal ca cei puturosi si lenesi nu-l agreeaza…. puneti mana si munciti dragii mei….

 697. anca on Sat, 16th Nov 2013 2:02 am
 698. stii ce ma mira pe mine …ca toti care scriu sunt cei puturosi,lenesi,…etc iar despre cei care se scrie sunt sunt cei buni,harnici,…etc Ne doare rau faptul ca desi se scrie se atrage atentia la multe lucruri de care multi dintre ei cunosc cele relatate ….si totusi se merge incontinuare pe umilinta si dispret …exista insa cineva care intr-o zi sigur va face dreptate pentru cei ce sunt neindreptatiti si pentru cei ce neindreptatesc

 699. irinel on Sat, 30th Nov 2013 8:27 pm
 700. Salutari pentru (d-na)scuze fara( d-na) baltaru cu b mic care m-a trimis in ceruri

  Pt ceilalti colegi din tara care nu stiu sunt irinel fost wbl food la falticeni care a hotarat sa-si i-a viata,pe langa altele din cauza acestei scorpii pe nume baltaru lenuta mihaela care m-a adus la disperare si a vrut sa scape de mine pt a-si aduce acoliti ei si pupincuristii, pt ca la kaufland asta este procedura si ii sfatuiesc pe cei din centrala sa redacteze un OHB de practici pt ucis oameni de catre niste cretini care sunt pusi sa ne conduca.
  D-le Pana,
  astia sunt oamenii pe care ii sustine-ti si avansati, pt a umili si teroriza oamenii pana ii faceti sa ajunga la gesturi disperate cum a facut Irinel,pt ca probabil va dati seama ca suntem un grup de cunostinte al acestui baiat care nu mai este.
  Ne vom mobiliza si acest gest disperat facut de IRINEL din cauza practicilor voastre sa fie aflat si in Germania pt ca disparitia nefericita a unui copil sa nu fie in zadar.

  DUMNEZEU SA TE IERTE IRINEL.

 701. anonim on Sun, 1st Dec 2013 1:58 pm
 702. ……

 703. anonim on Sun, 1st Dec 2013 4:42 pm
 704. Doamne Dumnezeule….ce poate sa faca aceasta femee pe nume baltaru mihaela se poarta cu angajatii ca,cu niste animale ,si cu animalele te porti frumos le vb frumos,am avut si eu parte de umilinte din partea acesteia ,insa eu am trecut peste cu greu dar am trecut ….oricum nimeni nu te crede,toti cred ca noi suntem cei rai care scriem ,ca noi am facut stiu eu ce……nu nu este adevarat daca iti spui drepturile ei fac din tine neom ….asa sa i ajute cel de sus dupa cum a facut…..si ei si celor carora i au spus ce sa faca

 705. alin on Tue, 3rd Dec 2013 11:56 am
 706. Da ceea ce s a scris aici la urma despre Irinel acest baiat chiar s a sinucis astazi are loc inmormantarea. Nu trebuia sa recurga la un asemenea gest,mai degraba se spanzura doamna b decat el. a fost un baiat pe cinste. DUMNEZEU SA IL IERTE!

  PS tOT CE SE SPUNE DESPRE ACEASTA DOAMNA b ESTE adevarat!

 707. adriana on Wed, 4th Dec 2013 10:54 am
 708. De ce nu incercati sa relatati toate aceste lucruri in presa?Si ma refer la cei care au avut atatea de patimit de pe urma kaufland ,pentru ca cei care inca mai lucreaza nu au curaj si-inteleg . Ar trebui sa se afle toate lucrurile astea ,sa se faca dreptate o data pentru tot-deauna!!

 709. baubau on Wed, 4th Dec 2013 12:40 pm
 710. boohoohoo lenuta

 711. a kauf on Wed, 4th Dec 2013 8:44 pm
 712. am citit toate comentariile voastre si cred ca din toti vkl cea mai jigodie este baltaru,

 713. a kauf on Wed, 4th Dec 2013 8:46 pm
 714. te face la psihic,mai ales zambetul ei cel fals

 715. a kauf on Wed, 4th Dec 2013 8:49 pm
 716. si vocea pitigaiata,

 717. kkkk on Sat, 7th Dec 2013 12:05 am
 718. da Magdo/////////mangooo

 719. kkkk on Fri, 13th Dec 2013 11:35 pm
 720. de delia costea ce parere aveti?

 721. dan on Sat, 14th Dec 2013 4:23 pm
 722. Trebuie spuse si lucrurile bune despre Kaufland: S-au dat pachete de Sf. Nicolae la toti angajatii si se vor da si bonuri cadou in valoare de 100 lei la fiecare angajat. Deci dragii mei, spuneti tot adevarul despre aceasta firma, atat cele rele dar si cele bune. Ca mai sint si multe lucruri bune in Kaufland, numai ca sinteti prea subiectivi si nu spuneti decat ce nu va convine.

 723. io on Sat, 14th Dec 2013 7:36 pm
 724. sa traiesti tu sarbatorile cu bonurile tale si ce ai mai primit tu de la kaufland,pupincuristule

 725. MEEEE on Wed, 18th Dec 2013 5:40 am
 726. Oameni buni, daca o sticla de sampanie, un cozonac si o cafea inseamna tare mult pt tine, inseamna ca aici este locul tau, la Kaufland. scuzee +100 lei.
  Oameni buni, aceasta companie nu face altceva decat sa isi bata joc de angajatii, despre faptul ca nu se mai fac angajarii nu vb nimeni. Ca de, dragi nostri SEFII, si-au asumat nu stiu ce productivitate, in fata germanilor, si de pare ca nu iasa. Asai cand faci estimari doar cu degetul in gura. Si inca ceva, inclusiv directorii, nu doar lucratatorii comerciali, sunt discriminati in aceasta companie. Directorii mai vechi au Audi 3, iar cei mai noi, niste amarate de Skoda, pe care le schimba intre ei. Ca de tre sa demonstrezi mai intai..si dupaia primesti masina daca esti cuminte. Nu stiu daca va vine sa credeti, dar sunt directori care merg cu tramvaiul, sau cu ce apuca la munca. Nu este asta de rasul curcii..Ditamai compania, nu este in stare sa detina un parc auto:))

  Eu totusi trag sperante la vremuri mai bune:)

 727. qert on Wed, 18th Dec 2013 9:55 am
 728. L-or nu le trebuie masini .Trebuie sa creeze posturi peste posturi pentru ai lor. Asta se poate.Pentru asta au bani !

 729. nemultumitu` on Tue, 24th Dec 2013 11:20 pm
 730. Dragii mei hai sa vin si eu cu completari la ce ati spus voi pe aici. Deci , Bucuresti, KFL Militari, magazin nou cu 245 angajati , deschidere pompoasa , cu oficialitati, cadouri pentru angajati,asta in data de 28.11.2013.Referitor la angajati, cca 25 % sunt mai vechi de 2 ani in KFL, sefi de raion tineri dar din cei vechi, WBL tineri , unu adus de nu stiu unde celalalt promovat din randul angajatilor . Lucratori comerciali multi , casiere multe daaaarrrrrrrrrr pana prin 5-6 decembrie data la care au fost dati afara vreo 25-27 de angajati din cei noi pe motive puerile si socante, exemplu , unui casiere i sa spus ca nu este eficienta, poftim raspuns din partea KFL.
  Acum in Ianuarie urmeaza un alt val , pe 6 Ianuarie este sedinta mare cu urmatorul obiectiv din cele 90 casiere angajate initial sa ramana 25. La lucratorii comerciali urmeaza , din ce stiu si eu, la dulciuri din 10 sa ramana 5, la vitrina asistata din vreo 11 sa ramana 6-7. Cam asta-i realitatea KFL.
  Timpii de munca , inca, se respecta, pana cand vom vedea.Volumul de munca este adevarat foarte mare dar stiti cum este , daca iti convine bine, de nu cauti altceva. In rest aceeasi prosti in functii de conducere si aici ma refer la Directorul Regional, ala e teroare fratilor, urla ca un tampit si se crede pe mosia lui tat`su. Va tin la curent cu ,,curentul artistic,, din Bucuresti.

 731. dsdssd on Thu, 2nd Jan 2014 11:53 pm
 732. dar, de manevrele care se fac pentru inventar nu vorbeste nimeni???. Vezi magazinul din Carei, vezi magazinul din Sighet……..La Carei se fac tot felul de chestii interesante pentru aiesi bine inventarul…si sunt convins ca si pe alte magazine:)))

 733. anonim on Fri, 3rd Jan 2014 11:56 pm
 734. nemultumitu’, pentru deschidere se angajeaza multi oameni dar cu perioada determinata din ce stiu eu, si la expirarea acestui contract se poate continua sau nu activitatea in kfl!

 735. o ea...Ade..... on Sat, 4th Jan 2014 8:52 pm
 736. Helo,,

  Am si eu ceva de zis despre Campan Cristian marele Dir Reg care mi-a fost si director,pe langa faptul ca este cel mai nesimtit si mai mare increzut are un stil care scoate oamenii din sarite,stiinta vanzarilor zero,rezultate scoase zero,respect zero,spirit de echipa zero,mare noroc cu echipa de la Oradea care la vanzarea de butic de atunci ar fi culmea sa nu scoata rezultat,ca si rezumat daca era el sef de raion intr-un magazn adevarat isi pierdea locul de munca…Imi pare f bine exista posibilitatea sa spunem aceste lucruri chiar daca sefilor mari din Kaufland nu le pasa de forum…

 737. una+unu on Sun, 5th Jan 2014 8:44 pm
 738. ciao,

  Am vazut ca se tot scrie despre Campan,in esenta el nu este un om rau doar ca este retardat nu stie pe ce lume este,nu face diferenta intre ce a fost si ce este,o sa-l ierte d-zeu ptr pacatele sale oricum dezamagitor ,bine ca nu mai sunt pe bancile Kaufland este cea mai mare TEAPA traita vreodata un loc de munca care nu-l recomand nimanui.Avetigrija de voi ,ma gandesc la cei care au ramas in filiala 4400 ,1300,1470,3600 si restul tarii ,apropo nu scrie nimeni in Germania sa stie si ei ce se intampla in RO.

 739. Anuta on Sun, 5th Jan 2014 10:15 pm
 740. Vad ca se dezbate subiectul Campan Cristian as vrea si eu sa spun ceva,cine te crezi tu sa fii atat de nesimtit d-le vkl sau crezi ca esti vreun mare conducator,nu stii nici macar sa iti conduci proprii tai subordonati,sau scuze fosti subordonati,am facut ce am vrut noi in magazinul din Oradea si am scos rezultat ptr ca am muncit noi,nu ptr ca ai stiut tu sa ne conduci ,esti cel mai slab director care l-am vazut vreodata vai de ele magazine care ajung pe mana ta,dar tu esti norocos si o sa treci si peste asta.

 741. io on Mon, 6th Jan 2014 1:25 pm
 742. imi place la kaufland,aici angajatul este apreciat,stimulat,respectat,ai tot ce iti doresti,libere,concedii de vis,ore suplimentare platite,sefi care nu telasa sa te obosesti prea tare,una doua te trimit sa iei o pauza sa nu te obosesti prea tare,ce mai este locul de munca ideal…..ar fi prea frumos sa fie adevarat,din pacate este pe dos ,iar la orizont nu se vede pic de roz. asta este kaufland,un loc unde iti poti bate joc de oameni fara a fi tras la raspundere. aici idiotii chiar au idei,rau este ca le si aplica,unele filiale au devenit laboratoare de experimente,norma la paleti,se face , bun ,implementam peste tot,program 16-02,30 ,18-04,30,merge ,nimeni nu comenteaza,implementam peste tot,angajati part time in locul celor full time,urmeaza…normal or sa reuseasca si asta.idei sunt destule,idoti de asemenea,cobai cu gramada…..,dar stau si ma intreb oare asta ne dorim ,asta vrem,unii or sa zica nu-ti convine pleaca,nu vreau sa plec ,vreau sa lucrez ,dar vreau sa fiu respectat la locul de munca ca angajat,ca om,nu sa fiu umilit si tratat ca un caine,vreau sa vin cu drag la lucru ,nu cu scarba,din pacate nu putem schimba sistemul si nu avem curajul de a ne spune neajunsurile decat aici in spatiul virtual si asta pentru ca nu gasim ocale de a fi uniti pentru ca numai asa am putea avea ceea ce cred ca ne dorim….un loc de munca pentru oameni si nu pentru sclavi….eu unul va doresc numai bine si va rog sa va gasiti curajul de a va apara drepturile ce vi se cuvin….

 743. NuVAMAI PLANGETI on Thu, 9th Jan 2014 9:20 pm
 744. FRATILOR….ASA SUNT TOTI VKL-II, AU IMPRESIA CA EI AU INVENTAT MACAROANA, IAR RESTUL SUNT NISTE PROSTI. LA FEL SE COMPORTA SI : RODILA SORIN, PORUTIU COSMIN, MAGDO,….etc. SINGURUL VKL care se comporta ca un adevarat ca un profesionist. este Pantiru Sorin.

  Oricum nu se va schimba nimic in aceasta companie..ASA CA NU ARE ROST SA MAI SCRIETI AICI. Oricum nu citeste nimeni.

 745. Marius on Fri, 17th Jan 2014 6:37 am
 746. Si la Zalau sa fac manevre petru inventar…se vand produse care se aduc la info retur, asa ca stai relax… nu se prinde nimeni, deoarece directorul este foarte vechi si cunoaste toate miscarile ce trebuiesc facute.

 747. anonim on Fri, 17th Jan 2014 9:08 pm
 748. Voi credeti ca, Salat nu stie ca se fac manevre pe unele magazine. Vedetiva de treaba, normal ca stie, doar nu este prost. Va spun eu ca se pot face manevre foarte faine chiar si in noapte de inventar, daca Directorul este foarte unit cu WBL-ii. Chiar sub ochi VKL-ului sau facut manevre, si se fac in continuare. in special pe magazinele cu vanzare mica.

 749. Employed on Sun, 19th Jan 2014 11:31 pm
 750. Deci ca sa concluzionam, toti cei care ati postat aici sunteti reprezentativi pentru cei 17000 de angajati? Credeti? A da, probabil o sa spuneti ca in mod sigur la fel li se intampla tuturor doar ca ceilalti nu au curajul sa spuna lucrurilor pe nume….. Sau nu? Dragi colegi, in Kaufland, ca si in orice alta companie privata defapt, exista reguli si proceduri cu care daca nu te identifici nu te obliga nimeni sa ramai, asa ca nu vad de ce unii dintre voi sunt atat de vehementi?!?! Nu stiu, poate nu va mai identificati cu idealurile companiei, cu nivelul de exigenta, cu ritmul de lucru si cerintele postului, de ce sa va mai pierdeti timpul ca si angajati la o companie care nu va respecta? Nu pot decat sa va doresc succes, si un post intr-o companie unde cerintele, exigenta si ingaduinta sefilor la lipsa rezultatelor sa fie una care sa va ofere comoditatea profesionala de care unii dintre dumneavoastra au evident nevoie.

 751. Employed on Sun, 19th Jan 2014 11:38 pm
 752. Stiti ce am uitat? Poate pentru unii din cei ce va manifestat nemultumirile aici, ar trebui sa va ganditi de doua, trei ori daca statutul de angajat este ceea ce va doriti, daca se potriveste cu idea de munca in colectivitate. Cred ca pentru unii dintre voi orice sef nu va fi de ajuns de bun, sau de ce nu, pe placul dumneavoastra. Poate e momentul sa va lansati intr-o afacere proprie, unde sa nu trebuiasca sa dati socoteala nimanui. In fond e o idee, de ce nu?

 753. Marius on Sun, 19th Jan 2014 11:51 pm
 754. Draga C….i, foarte putini care scriu pe acest site mai sunt colegi cu tine, asa ca nu te avanta cu capul inainte, ca boul la poarta noua. Auzi cand ai bagat pe sala ultima data cativa paleti de marfa care sa iti arate de fapt care sunt cerintele companiei. Sau in opinia ta, teoria=parctica?. In orice alta companie primeaza drepturile angajatilor inainte de orice???. Poate te intrebi de ce?. Pentru ca ei iti platesc si tie salariul in fiecare luna. Daca nu ar fie ei. Tu nu ai avea la cine sa zbieri ca decreiaratul in fiecare zi. Intelegi? Nu este vorba de spre exigenta sau idealuri aici. Asa ca oamenii sunt liberi sa exprime un punct de vedere.

 755. anonim on Mon, 20th Jan 2014 12:28 am
 756. Fraierul de Gabi Indrie, este un direcor in scolarizare, isi permite sa ia angajati la rost de ce au 3 paleti pe sala, de ce nu au preturi la raft, de ce este murdar poe raion…tot felul de chestii. Cum poate sa faca el asa ceva..Nici macar nu este director inca…?. Toata lumea sa ia de tine in firma asta. nimic nu se face bine.

 757. fffffff on Mon, 20th Jan 2014 12:58 am
 758. si ce ai vrea sa te mangaie pe cap???;))

 759. Alin on Mon, 20th Jan 2014 1:55 am
 760. Cand il prind singur in afara magazinului, ii rup picioarele.

 761. Pt Alin on Mon, 20th Jan 2014 1:07 pm
 762. Omul este in proiect, ce ai vrea sa iti spuna sa nu faci ordine, sa lasi mizerie pe jos? Asa sunt directivele, max 2 paleti pe raion, iar daca ai mizerie pe raion si iti e greu sa chemi curatenia asta e problema ta! Omul isi face treaba, ceea ce ai spus tu mai sus mi se pare aberant, ca a venit la tine si ti-a spus ca ai mizerie pe raion sau ca ai mai multi paleti decat trebuie pe raion! La urma urmei tu lucrezi un singur palet, iar pe unul pui ce nu iti incape la raft! Si cu preturile la raft, iarasi ai scaning in magazin care poti sa il chemi sa iti faca preturi daca tu esti prea aglomerat! Va plangeti de niste lucruri care sunteti obligati sa le faceti, sau cel putin apar in fisa postului! Pentru asta suntem platiti, nu uitati! Nu zic ca nu sunt persoane in functii de VBL, VKL, HL si asa mai departe care se comporta urat cu personalul, dar poate au si dreptate daca personalul nu isi face treaba in functie de cerinte!

 763. OAIA ALABA & Oaia Neagra on Mon, 20th Jan 2014 8:38 pm
 764. Bai “anonim” si bai Alin, tare retardati mai sunteti. Ati stat de vorba cu acest domn, sau v-ati ofticat, de cum va atras atentia ssupra unor lucruri normale?. Si mie mi-a atras atentia supra unor lucruri care nu erau conforme cu procedura companiei, dar nu m-am ofticat, deoarece mi-a adus si argumente ca cea ce fac este gresit. Se pare ca pentru voi nici un cadru de conducere nu mai este bun in firma asta.

 765. lucan costin on Fri, 24th Jan 2014 11:32 am
 766. daca vreti un vkl bun cautati pe dl Necula iar daca vreti prostie cautati la 2600 vedeti in magazinele kaufland mare forfota pentru ca lumea adora sa faca cumparaturile la noi unde rafturile sunt incarcate cu bunatati, ce nu inteleg la carucioarele de afara sau scos barbati si sau pus femeile de serviciu mutare asta mi se pare bataie de joc la adresa femei sa vezi cum tragea de 15 carucioare ca sa le duca la locul de unde pot lua clienti.

 767. ionut on Sat, 25th Jan 2014 1:07 pm
 768. lucrez de 5 ani in kaufland .. sincer sunt satisfacut de atmosfera care este.. nimeni nu se ia de tine daca iti faci treaba cum trebuie… atata timp cand nu iti faci treaba normal ca vei fi dat afara ..sau poate sa te trateze alftel…gasesti cazuri de putori care stau numai la cafele normal ca unii sef se vor enerva la un moment dat..
  poate voi nu stiti nu este sa lucrati in celelalte retail-uri … esti diferenta mare intre kaufland si celelalte firme… salariu mai bun si conducere mai buna…

 769. io on Sun, 26th Jan 2014 3:54 pm
 770. ” diferenta mare intre kaufland si celelalte firme… salariu mai bun si conducere mai buna…” sa inteleg ca la celelalte firme,ai dreptate la kaufland nu este nimic bun.baiat destept ionut asta….

 771. LC on Mon, 27th Jan 2014 9:23 am
 772. Dupa lungi framantarii. m-am hotarat sa scriu si eu pe acest forum. Nu de alta numai ca doresc sa ma descarc si eu un pic. Am citit tot forumul si in proportie de 95% tot ce sa scris este adevarat. Eu lucrez intr-un magazin pe zona lui Teposu, pe nume Campan Cristian- asa zis VKL. Lucrez de foarte multi ani in Kaufland, dar atata nesmintire si stima de sine nu am vazut la nici un VKL. Omul asta zici ca nui sanatos la cap. Intra in magazin si incepe sa imparta sarcini in stanga si in dreapta, de nu mai stii de ce sa te apuci, subminand orice autoaritate a directorului de magazin. Pe langa faptul ca te amentinta ca te da afara, omul asta habar nu are cum se conduce o echipa, el a ramas inca la stadiul de director de magazin, urla..urla,,,urla,,,. Atata stie saracutul. Nu mai vorbesc de faptul ca este un mare laudaros si mincinos. Dar credetima are un noroc iesit din comun. Reuseste sa il duca pe Slat de nas cum vrea el. Asa vorbeste cu oamenii, de zici ca este la piata, si nu intr-o ditamai compania.

 773. Pt Alin on Tue, 28th Jan 2014 7:07 pm
 774. Nu mai trebuie sa ii rupi, nimic, Rodila l-a ejectat si pe asta, la fel ca pe directorul de pe Sighet. Asa ca stai flexat, nu o sa te mai streseze:)))). Rodila ii baza…da afara pe cine vrea el. Omu este bazat, cui nui convine sa plece din Kaufland. Nu va mai plangeti ca femeile gravide. La munca nu la intins mana.

 775. Pt "Pt Alin" on Tue, 28th Jan 2014 8:39 pm
 776. Despre cine vb?, pe cine a ejectat Rodila?

 777. anonim on Wed, 29th Jan 2014 12:38 am
 778. de fodor ce stiti ?

 779. anonim on Wed, 29th Jan 2014 12:40 am
 780. de afara din directorii de filiale ?

 781. Pt "Pt Alin" on Wed, 29th Jan 2014 1:33 am
 782. a ejectat un director!

 783. anonim on Wed, 29th Jan 2014 9:46 am
 784. de unde ?

 785. anonim on Wed, 29th Jan 2014 4:57 pm
 786. Este vorba de un director care a fost in scolarizare, ala de zicem eu ca s-a luat de mine pentru paleti- Gabi Indrie. Sincer imi pare rau pentru el. Azi am aflat si eu. Asta este, Cand Rodila nu vrea pe cineva.nu vrea…si cu asta basta. La fel la ejectat si pe cel de la Sighet:)0. A pus presiune indirecta pe el. Se ducea in magazin si dadea directive WBL-ilor. Deasta a ajuns omul VKL, ca stie sa manipuleze foarte bine. Respect pentru asta. Atata timp cat este crezut mai departe…Bravoo lui

 787. SM on Wed, 29th Jan 2014 9:51 pm
 788. Ce chestie a fost si la noi la Satu MAre domnu Gabi anu trecut spre final, am interactionat cu el, si chiar povesteam cu cativa colegi, cat este de diferit, in sensul bun al cuvantul, la modul cum punea problema . Aducea cu el asa un aer tanar si placut.Pe vrmea aia zice Rodila ca este pentru Carei, intre timp l-a dat afara???, ce om de nimic.
  aaaa stati asa, l-a citit si a zis..Asta nui bun:)). Stau sa ma intreg daca a vorbit cu el, ca Rodila, nu prea vorbeste, el citeste omul doar uitanduse la el. Este un fel de Mama Omida a Kauflandului.
  Apropo stie cineva cum as putea lua legatura cu Gabi?

 789. anonim on Wed, 29th Jan 2014 9:52 pm
 790. Incearca pe Facebook….

 791. anonim:)) on Thu, 30th Jan 2014 3:00 pm
 792. Colegi, astai viata, Cinei harnic si munceste are tot ce vrea, cinei smecher si trandaveste are tot asa.:))

 793. LC on Thu, 30th Jan 2014 3:06 pm
 794. De parca ar primul pe care il zboara Rodila, doar pentru ca nu ii place fata lui. Hai sa fim seriosi, de cine nui place lu Rodila, nu lucreaza in firma, si cu asta basta. Eu zic ca nu dureaza mult si se prinde Pana sau Viman, de manevrele facute de el.

 795. anonim on Fri, 31st Jan 2014 12:24 am
 796. In kaufland nu le trebuie oameni de calitate, ci tot felul de strambi (wbl-ei,directorii……etc.)

 797. ZALAUCITY on Fri, 31st Jan 2014 12:41 am
 798. Intradevar asa este, Gabi chiar era un om de calitate si culmea si foarte integent. A stat la noi foarte mult timp, si incepusem sa ne cunosatem. Avea ideii faine despre vanzarii, despre cum am pute face lucrurile mai usor, Mie chiar mi-a placut sa lucrez cu el.II placea curatenia si ordinea pe magazin, si avea un fix cu preturile. Se enerva daca vedea ca lipseste preturi la raft, sau nu avem etichete cu: Ne cerem scuzee. Tanar , ambitios, si foarte inteligent.calitati din ce in ce mai rare.

 799. sieu on Fri, 31st Jan 2014 12:17 pm
 800. Si eu am lucrat cu el, si chiar era diferit fata de alti directorii…cel putin fata de oameni avea alta abordare, era foarte apropiat, stia sa se apropie de tine, chiar daca la prima vedere parea mai arogant.directorul nostru este foarte rece cu noi. nu prea comunica, totul e un mare secret in firma din punctul lui de vedere.

 801. freq on Fri, 31st Jan 2014 1:18 pm
 802. Bai fratilor, hotarativa..cine l-a data afara pe asta, Rodila sau Campan. Campan se bate cu caramida in piept ca el l-a dat afara, in fond si la urma urmei el l-a angajat. Este tare mandru de el ca a reusit sa il dea afara. Stau sa ma intreb de ce dracu l-a mai angajat. Cine stie ce i-or fi spus lu Salat astia doi VKL. Si Salat normal ca pune botul, doar ei sunt VKL-, nu este nici primul nici ultimul care este facut pe la spate. Asa ca fiti relaxati, vor mai fi dastea si pe viitor:)))
  Sa aveti spor la bagat paleti, eu ma pregatesc sa merg schimbul 2, asa ca daca mai aflu noutati revin la voi.

 803. unuldeprinKaufland on Fri, 31st Jan 2014 1:31 pm
 804. Precis va discuta si cu Salat, inainte sa plece. Pana la urma si el si-a dat acordul la angajare. Sincer si eu am lucrat cu el si parea foarte ok, ce s-o fi intamplat pe parcurs, numai ei stiu. Degeaba ne expunem noi aici parerile, voi chiar credeti ca sta cineva sa le citeasca. sefi mari spun ca aici scriu doar frustrati companiei, asa ca de ce sar deranja sa citeasca.

 805. anonim on Fri, 31st Jan 2014 1:36 pm
 806. Pana la urma adevarul este intotdeauna la mijloc, asa ca nu o sa stea nimeni sa il afle, daca unui VKL, i sa pus pata pe un director, este clar ca acel director va pleca. Voi chiar credeti ca va vrea vre-un sef mai mare sa afle adevarul??. Fiti seriosi asa functioneaza lucrurile de cand lumea aici. Vine VKL si zice ca nu esti bun, nu esti bun, pleci si vine altul.

 807. anonim on Fri, 31st Jan 2014 8:44 pm
 808. giaaaa on Fri, 31st Jan 2014 8:48 pm
 809. Cum am putea face ca acest forum sa ajunga la Nemtii. Refuz sa cred ca germanii ar fi de-acord sa dai afara un om doar ca nu-ti place de fata lui. Sincer se intampla asta in fiecare zi pe magazine, daca unui VKL nui place de un angajat ala zboara cu siguranta. Oare astia chiar nu isi doresc oameni care sa le creasca afacerea?

 810. anonim on Fri, 31st Jan 2014 10:13 pm
 811. Nu, ei isi doresc oameni care sa pupe curu VKL-lui:))

 812. Ioan S. on Wed, 5th Feb 2014 4:48 am
 813. Referitor la Cimpan cel care i-a luat locul D-lui Borcea, l-am vazut intr-o seara cum pleca cu Audi A3 (masina de serviciu), dupa ce isi luase un calduros ramas bun de la prietenul si pila lui, Ghita Farcas. Saracul posesor de okelari, Cimpan a demarat mai ca la formula 1 prin parcare.Este evident ca omul sufera de anumite complexe de inferioritate (aspect fizic, deficiente de vedere,inaltime,etc) si refuleaza in gesturi de mare macho (cu ochelari). De cind vine acest tepos in vizita aka control la magazinul Kaufland 2 Timisoara,magazinul e praf….praf….praf. Pe vremea lui Borcea, Ghita Farcas tremura cind venea Borcea.Omul ala avea stil, clasa, desi se spune ca fusese doar un sofer de cv director de KFL. Tin minte, odata in magazin dupa ce Ghita a stressat oamenii ore in sir la smotru, Borcea a intrat lejer…..Degajat…Se uita el la cosul cu produse de la usa (cel acoperit cu o folie), da cu degetul…Era praf…Plin de praf….Il cheama pe Farcas linga el, ii arata, si spune :UITE AICI ! E PRAF ! Se poate ? Zimbea Borcea. Farcas insa era sa ia foc ! S-a inrosit si fata lui de copil bine hranit, lipsita de orice masculinitate s-a facut stacojie !
  Altfel e tot de cind pila lui Cimpan e dir reg….Nici un stress…..Sunt prieteni doar

 814. Ioan S. on Wed, 5th Feb 2014 6:14 am
 815. Mai stie cineva ce s-a intimplat cu Tibi Sorbun, Arsulescu,tehnicianul Berlo Alex ?I-a dus si pe ei la disperare directorul acela cu mutra de Dl . Goe ? Au plecat si ei caci nu i-am mai vazut cind am mers la cumparaturi la Kaufland 2 Timisoara. Din ce am constatat ramin doar unii care fac anumite compromisuri si accepta diverse stari de fapt. Directorasul are tot aceeiasi burtica, se opinteste si el cu lisa pina ii dau transpiratiile pe fata, pe urma vine relaxat si iti spune ca nu faci performanta si ca nu mai are nevoie de tine. Am vazut ca au un nou sef de departament la alimente, unul Dany, il stie cineva de unde vine ? Asta seara am vazut ceva inventar, teposul cu ochelari era in zona, sub privirile “atent-transpirate” ale mereu acelasi Ghita .Multe fete noi, la kasse, foarte putine caserite vechi, foarte putine.Pe vremuri, la fiecare vizita ale vreunui sef neamt sau mai important de la bucuresti se lucrau 2-3 nopti inainte, se lustruia tot, se vopsea, tencuia, dat cu tifel daca era nevoie, doar sa iasa bine la control magazinul. Inutil sa spun ca se stia exact de fiecare control (inopinat ;-) LOL deci evident ca dadea bine tot cind soseau cei din control. Odata cind a fost Salat sau cum ii zice s-a copt la brutarie in nestire, era tot plin pe rafturi, asa nu vazusem decit in plansele de scolarizare rafturile de la “brutaria proprie a magazinului nostru”, nici nu credeam ca se poate asa ceva. Rezultatul ? Au ramas nevindute 3 sferturi, pe urma au redus la 30 bani, etc. Pentru ei nu conteaza aceste pierderi, doar la imagine sa dea bine la sefi.Evident, Salat a fost multumit, cum altfel. Cine il tine pe Farcas in brate in afara de Cimpan ? Nu cred ca a lucrat in retail la nivel de sef, dealtfel nu cred ca e in stare sa vinda nimic. Cum a ajuns asta director ??? Il vedeam in magazin cum se intoarce sa se uite la cliente, mai ales la cele cu fusta de o anumita lungime, copil saracul.Au plecat multi colegi de la Kaufland 2 de cind e Ghita director. Se spune ca un om cu cit este mai incompetent, cu atit tinde sa ajunga mai sus.Cum putem anunta pe nemti despre starea de fapt de aici ? Exista vreo adresa de email ale vreunui director din Germania ? Lehmann sau altul ? Sau stiu si nemtii si nu le pasa ? (Bani sa iasa !)

 816. anonim on Wed, 5th Feb 2014 10:14 pm
 817. Datii pace omului, oricum nu se va schimba nimic, el stie doar sa se laude cat ii de bun el pe anumite chestii. Atata timp cat se vinde bine mai departe si este si crezut va ramne pe pozitie. Vorbesc de aces baiat Campan, care tine in brate tot felul de incompetenti.La kaufland 1 in Timisoara ,ce credeti ca nu se intampla tot felul de manevre, hai sa fim seriosi. toti angajtii stiu ce invirteli face domnu director, tinut in brate de Campan. Asta este oamenii buni, vor mai trece ani pana sa ajungem sa apreciem corect oamenii.Intradevar acest om sufera de un complex de inferioritate si atunci se manifesta, si el cum poate.

 818. Ioan S. on Thu, 6th Feb 2014 3:05 am
 819. Directorul de la Kaufland 1 TM e cumva un tip mai mic si blond, tuns scurt ? Am fost odata la cumparaturi pe acolo si era la info, se uita la toti …in fine. Da, ai dreptate, in RO se promoveaza cel mai mult (daca nu cumva DOAR) pe pile, relatii, spagi, etc. Invirteli s-au facut mereu cred, dar ca acum…parca nu am vazut.Pe de alta parte, noi tinerii suntem devina ca ne complacem aici pe un salariu de 200 eur si bonuri de masa (daca rezisti) abia dupa 3 luni. Asta e tara, din pacate, nu cred ca mai e ceva de facut aici, din pacate…..

 820. Pfff on Thu, 6th Feb 2014 12:20 pm
 821. Sa speram ca dusa cornel o sa dispara din peisaj acum in februarie, asa cum se zvoneste. Mai speram si sa-l vedem cu audi a3-ul bagat pe sub vreun tir.

 822. anonim on Thu, 6th Feb 2014 2:02 pm
 823. Nu pleaca, stai relax!

 824. Ioan S. on Thu, 6th Feb 2014 9:07 pm
 825. Nu stiu cine e Dusa Cornel, dar Ionica (fara frica) Farcas (FFF) se lauda in magazin ca face 20 minute maxim pina la Arad, unde locuieste familia domniei sale. Ma gindesc, o fi vecin cu Falca (F) de a ajuns asa sus la o virsta si cu o pregatire atit de frageda (Finante Banci)?
  .Ma indoiesc ca are asa o buna pregatire de rally, dar, cine stie,poate face parte din categoria “barbatilor puternici”, care, evident, pot orice. Audi A3….masina noua, cine stie insa….La cum conduce Cimpan si ce demaraje face nu exclud sa ii vad poza incadrata de o banda de culoare mai inchisa pe usa magazinelor din zona de west….

 826. Nicu on Sat, 8th Feb 2014 9:14 pm
 827. Salutam,intervenim si noi la discutiile de aici,Campan este un foarte mare nesimtit si increzut,o persoana care doar se cearta si face pe desteptul in magazin,este foarte simplu sa mergi intr-un magazin si sa bagi de vina,o poate face chiar si un lucrator comercial.Eu zic ca are foarte mare noroc ca are in pozitii de conducere baieti si fete competenti si care chiar muncesc f mult.Cat despre directotii din zona lui ,eu sincer apreciez ca muncesc asa de mult si rezista la prresiunile acestui baiat care este doar impresionist.Eu ca si reprezentat al unei firme care colaboreaza cu toate magazinele din zona de vest(de cativa ani buni) pot doar sa zic ca nu as putea suporta atata umilinta din partea unui mascarici ca si asta.
  S-a dovedit din nou cat de mult abuz se face in tara asta numita Romania….

 828. LC on Sun, 9th Feb 2014 12:41 am
 829. Stiti carei culmea, si omologi lui il considera la fel. Intamplator am auzit o discutie de-a unui VKL, despre Campan. Adica si ei vb unul despre altul dar se dau mari prieteni. Apropo, nu de mult l-am vazut pe mascarici pe la Zalau, stie cineva ce facea pe-acolo?

 830. OAIA ALABA & Oaia Neagra on Sun, 9th Feb 2014 1:18 pm
 831. Da, iti spun eu ca a fost la Zalau pentru evaluare unui director pe care l-au ejectat, defapt la ejectat rodila.De la petrecerea lor de final de an au venit la Zalau si campan si rodila sal evalueze. La cum vorbeau amandoi, cred ca erau un pic “obositi”daca ma intelegi.:)).

 832. dan on Mon, 10th Feb 2014 12:24 am
 833. Nu e asa rau la Kaufland precum spuneti voi. Salariile sint peste media tarii, au dat si pachet + prima de sarbatori, vor implementa pontajul electronic, eu zic ca lucrurile merg spre bine. Puneti toti mana si o sa vedeti ca o sa aveti viata lunga in Kaufland. Lasati frustrarile si lenea deoparte, puneti-va pe treaba si o sa fiti fericiti. Nu sint pe o mana cu nimeni, dar trebuie sa fie cineva si obiectiv si realist pe acest site!

 834. anonim on Mon, 10th Feb 2014 8:05 am
 835. Nu e rau pentru tine, bravoo, asta nu inseamna ca pentru cei care au scris aici este bine. Si daca ai fi pe mana cu cineva, ai si recunoaste?:)). Hai esti tare funny. Da cat castiga un LC in mana stii???

 836. Alex on Tue, 11th Feb 2014 9:34 pm
 837. Ma scuzati ca intervin in discutie,acum 2 saptami am participat la un interviu pentru postul de sef receptie marfa sau sef raion ,pe cand credeam ca nu mai suna surpriza ieri am fost sunat sa ma prezint la un al doilea interviu care va fi in prezenta directorului (nu stiu exact care).Puteti sa imi spuneti va rog in ce consta cel de al doilea interviu,ce asteptari au?,(vreau sa fiu cat ma pregatit :p)si cam ce salarii se incadreaza pentru postul de sef receptie marfa/sef raion?Va multumesc
  Apas cu incredere :)

 838. Nicu on Wed, 12th Feb 2014 2:36 pm
 839. Dir. de la Tm 1 este inalt si blond iar din ce am auzit eu este din zona Cj ,oamenii din mag spun ca se inteleg f bine cu toti si ca a facut treaba buna pe unde a umblat,acuma eu nu-l cunosc personal,stiti cum e vb rea circula mai rpd decat vb buna,iar despre Farcas se spune ca si el ar fi bun nu stiu in detalii cum sunt astia ca toti sunt sefi si sefii nu sunt buni niciodata..:))

 840. Nicolae on Thu, 13th Feb 2014 4:21 am
 841. Astazi am dat peste acest site cautind date despre cele ce se intimpla la Kaufland, am avut aseara neplacuta experienta la Kaufland 2 din Timisoara, miine merg oricum la protectia consumatorului sa depun reclamatie si la un ziar sa le spun cele ce fac cu clientii Kaufland. Am cumparat din magazin niste banane coapte si cam inegrite cind au redus pretul la 1.69 ron, iar cind am ajuns la cassa m-au incasat cu 4,49 ron. Probabil se bazeaza pe faptul ca lumea seara se grabeste acasa (mai ales cei care lucram pina mai tirziu) si numai e atenta la casa cit plateste. Stiu exact ca anuntasera la statie “Oferta extraordinara si nemaiintilnita cu 1.69 ron” am zis sa le iau, si daca le arunc nu e mare lucru.O fi asta o tehnica de a mari vinzarile, dar e ilegala.Ceea ce e interesant e ca pe punga am eticheta cu 3,02 Ron iar pe bonul fiscal 8.02, acum nu e mare lucru 5 lei, ideea era ca la banii aia puteam cumpara marfa mai buna de la Auchan (si stau aproape de el), dar intrind la Kaufland, zic, hai sa iau tot de aici. Nu este prima data cind patesc asta la Kaufland, am mai cumparat odata un articol care la raft avea un pret iar la casa am platit alt pret, cu o diferenta destul de consistenta. Voi evita pe viitor acest magazin, dar sper ca din cele patite de mine sa afle alti clienti si sa nu fie furati in acest fel.
  Mai intreb, aceasta e politica Kaufland 2 ? Oare stiu si cei din Germania ? Ma voi adresa OPC-ului ,cu dovezi cum se fura clientii !

 842. Iulian on Wed, 19th Feb 2014 9:00 am
 843. Cum am putea face ca acest forum sa ajunga la Nemtii. Refuz sa cred ca nemtii ar fi de-acord sa dai afara sau sa stergi pe jos cu unii angajati doar ca nu le place de fata lor sau ca sunt de nationalitate Maghiara. Sincer se intampla asta in fiecare zi pe magazin Kaufland 2Targu Mures, daca unui sefi si nu vorbesc de Directoare nui place de un angajat ala zboara sau este obligat prin procedurile lor murdare sa si dea Demisia,cu siguranta!!! Oare astia chiar nu isi doresc oameni care intradevar muncesc si nu pupa pe nimeni in fund!!!!!!!!!!!!

 844. anonim on Wed, 19th Feb 2014 4:32 pm
 845. stali linistit, nu se va schimba nimic!

 846. ANCUTA on Thu, 20th Feb 2014 9:23 pm
 847. Salut,
  nu se va schimba nimic si nici nu mai gasesti oameni de calitate in conducere,unul ca si Porutiu sau Campan sunt de toata jena ,nu stiu sa vorbeasca cu angajatii,se cred mari si tari , uita unde au fost.Pacat ca o companie asa mare nu isi alege conducatorii asa cum merita.
  Cat despre cum se comporta directotii cu angajatii,eu f rar am auzit de un director sa fie aproape de angajati toti pupa in fund sefii si fac pe ei cand ajung prin magazine.Sa-mi spuna cineva daca stie un director care este deschis si are curahj sa spuna lucrurilor pe nume.
  As vrea sa-i trang mana daca exista..

 848. de prin Kaufland on Fri, 21st Feb 2014 6:41 am
 849. A fost unul, dar l-au dat afara. Este Vorba de Gabi, era un director in scolarizare. A venit de pe zona lui Campan, pe zona lui Rodila. Din pacate Rodila, nu l0a inghitit, din cate stiu, nu mai este in firma. L-au dat afara. Era foarte direct si apropiat de angajati. A fost la noi foarte mult timp. Stia sa te faca , sa te simti bine, ;la prima vedere parea asa un ingamfat, dar nu era deloc. Era un tip foarte inteligent, si te facea sa te deschizi in fata lui. Am discutat cu mai multe persoane care au fost subalternii lui inainte sa vina la Kaufland, si mi-au spus ca pentru oamenii lui facea orice, si lupta sa le fie bine. Normal ca asemenea oamenii nu sunt agreeati. Iar de Campan ce sa zic, am auzit cu el o inregistrare, daca s-ar posta pe un site ar fi de vis.i s-ar vedea adevarata fata.Deja circula prin Kaufland tot felul de realiati despre el.

 850. anonim on Mon, 24th Feb 2014 8:57 pm
 851. Se aude ca pleaca Salat, este adevarat?

 852. Marian on Wed, 26th Feb 2014 10:44 pm
 853. Hey, inregistrarea cu Campan chiar exista am auzit-o si eu ,urla si isi face talentele de parca el a infintat Kauflandul,parerea mea este ca sufera rau omul ala,la noi este altul nu departe dar macar vb frumos,cat despre Salat ar fi mare pacat sa plece este singura persoana care respecta angajatii,dar aici nu se mai agreeaza oameni de valoare,pacat!!

 854. anonim on Mon, 3rd Mar 2014 11:57 pm
 855. Stai sa vezi si filamarea, exista si filmare cu acest mascarici Campan, sper ca in curand sa o postez, dupa ce imi dau demisia bineinteles!.

 856. alex on Sun, 9th Mar 2014 12:29 am
 857. Rodila l-a dat afara pe Gabi Indrie pe merit, baiatul ala vorbea numai prostii, ca era mai bine la Kraft si din-astea. Asa ca Rodila l-a trimis inapoi la….. Kraft! Simplu, nu? Daca acolo e nemaipomenit, du-te draga inapoi la Barni, Oreo si Tuc si ne lasa pe noi in pace cu lectiile tale de mare “smecher” in vanzari.

 858. Alinus on Sun, 9th Mar 2014 3:32 pm
 859. Serios, mai Alex, stii cei ciudat, am petrecut cu Gabi mai bine de 3 luni de zile, si nici macar odata, nu a pomenit de fostul lui loc de munca, ba din contra spunea ca se simte foarte bine in Kaufland. Si pe buna dreptate, putea sa fie smecher, chiar stia vanzari. Nu ma intelege gresit, nu vreau sa ii iau eu apararea, dar hai sa fim sinceri. La cat a muncit baiatu, cot la cot cu noi numai smecher nu il poti numi. Cred ca a facut de toate, mai putin WC-ul nu l-a spalat in Kaufland, dar cred ca daca cineva il punea, o facea si pe asta. Asa ca….eu cred ca il confunzi. Ia zi mai Alin, in ce magazin l-ai cunoscut tu pe el?

 860. Zaharina on Sun, 9th Mar 2014 3:40 pm
 861. (PT Alex.) Probabil ca esti unul dintre frustrati Kauflandului, si eu am lucrat cu Gabi la Oradea, si nici oadata nu l-am auzit vorbind despre fostul loc de munca. asa cum faca majoritatea care se angajeaza lanoi, ca acolo era mai bine, ca pe dincolo, ca pe colo. Da, iti spun eu chiar se simtea bine in Kaufland, si ne respecta pe toti. Si apropo, avea un respect deosebit atat pentru Rodila, cat si pentru mascariciul de Campan, asa cum il numesc majoritatea aici, pe buna dreptate. De fiecare data, cand incercam sa il vb de urat pe Campan, ii lua apararea, si incerca sa imi explice, unele chestii. Nu prea ii placea sa auda ca colegi se vb de rau unul pe celalat. Sincer cati mai fac asta in ziua de azi. Asa ca, mai Alex cauta sa blamezi pe altcineva, nu oameni pe care nici macar nu ii cunosti.

 862. Mirabela on Sun, 9th Mar 2014 5:34 pm
 863. Sincer, eu i-am spus chiar la inceput ca a facut o greseala, ca avenit in Kaufland,pentru simplu fapt ca este mult prea inteligent, si sigur se ve certa cu cineva. Probabil s-a certat cu Rodila, i-op fi spus cateva:)

 864. OAIA ALABA & Oaia Neagra on Sun, 9th Mar 2014 10:08 pm
 865. Fratilor, nui mai luati voi apararea, ca nu are nevoie, tipu e tare, are “choaie”, mananca vanzarii, pe paine. Vreti adevarul, vil spun eu, a plecat pentru ca era cu 10 clase peste Rodila, sau Fachila, mai nou. Aceasta companie nu are nevoie de oameni destepti, ci de lingai si pupincuristi.

 866. anonim on Mon, 10th Mar 2014 12:13 am
 867. Rodila, este mana dreapta alui Salat, adica mana cu care se sterge. Asa ca nu mai comentati, Rodila este crezut orice ar spune, are influenta asupralui Salat..asa ca daca nu va convine ceva, traiti frustrati, astai viata oameni buni. Asai in Romania,lingai castiga intodeuna. Eu m-am obisnuit deja cu asta in Kaufland. Obisnuitiva si voi, ca oricum nu se schimba nimic.

 868. eu nu inteleg on Mon, 10th Mar 2014 12:10 pm
 869. Eu nu intelg de ce mama naibi mai vorbiti despre un om care nu mai lucreaza in firma?.

 870. alex on Tue, 11th Mar 2014 2:50 am
 871. com. 432 si 433 sint ale aceleiasi persoane care nu are curajul sa-si decline identitatea. Eu l-am vazut pe gabi indrie la zalau, a stat cateva saptamani pe aici si vorbea numai de kraft, asa ca nu stiu ce a facut la voi, eu iti zic ce a facut in zalau. si normal ca asta l-a deranjat pe rodila, asta e. sa taca din gura data viitoare ca nu are dreptate.

 872. Alinus on Tue, 11th Mar 2014 5:17 am
 873. alex, tot la Zalau si eu, pe ce raion lucrezi tu?

 874. Alinus on Tue, 11th Mar 2014 5:18 am
 875. hai ca eu intru imediat in tura, esti de dimineatza azi?

 876. ZALAUCITY on Tue, 11th Mar 2014 5:29 am
 877. Nu mai debitati tampenii, in Kaufland e misto, lucrezi pana nu mai stii de tine, sau freci menta toata ziua,depinde pe cine ai sef, La noi pe raion de exemplu freci menta avem sef ok, nu ne streseaza facem cat putem si noi.

 878. nicoleta on Sat, 29th Mar 2014 12:25 pm
 879. La Kaufland2 TG Mures e bataie de joc. Nu se stie programul in primul rand, omul merge la munca si nu stie programul, suntem obligati sa stam peste program si amenintati ca vom fi dati afara daca ne trecem orele suplimentare.Nu sunt destul angajati,dar vor performante,suntem obligati sa mintim ITM-ul,pauza de masa nu se respecta,nici la toaleta nu te lasa.Nimeni nu-si pune intrebarea de ce pleaca atatia angajati?Sigur nu de prea mult bine.

 880. ANCUTA on Thu, 3rd Apr 2014 4:04 pm
 881. am gasit interesante povestirile persoanelor de pe acest site cu siguranta sunt frustrari si in mare parte adevaruri ceea ce nu inteleg este de ce toti care scrieti nu puneti problema mai sus spre conducere si spre organele abilitate.Cum un individ care voi spuneti ca este mare director de magazin Campan daca nu gresesc acceptati sa va umileasca asa?cum toate problemele semnalate continua si nu se schimba nimic?Va spun eu ca daca doriti sa schimbati ceva trebuie sa spuneti stop.
  Abuzurile acestor persoane trebuie scoase la lumina atunci intradevar s-ar schimba ceva in bine pentru voi.Ziceam de Campan asta deoarece este cel mai mult comentat din tot forumul daca este o persoana atat de rea si incapabila trebuie ca adevarul sa razbeasca.
  Va doresc multa bafta si locuri de munca in care sa puteti arata cu degetul spre sef cu mandrie.Toate forumurile despre Kaufland sa stiti ca sunt citite si de catre superiorii dumneavoastra.
  Ana Ziberman angajata Kaufland international.

 882. Sandor on Fri, 4th Apr 2014 11:06 am
 883. Kaufland este hot de europaleti !!!
  Domnul Bogdan din Kaufland Turda sigur cu ceva functie nu vrea sa inapoieze europaletii, pune vina pe regulament
  ROMAN CU FUNCTIE = NESIMTIT

 884. adi on Fri, 4th Apr 2014 12:27 pm
 885. in Kaufland sint si multi puturosi, astia scriu de rau pe acest forum. cine e harnic si munceste poate promova, cine critica, gen indrie, zboara din kaufland. asa e peste tot, nu numai la aceasta firma.

 886. Zaharina on Fri, 4th Apr 2014 2:01 pm
 887. Adi, consideri faptul ca cineva, spune adevarul, este o critica?,da ai dreptate ca in multe alte firme, exista si puturosi, dar asta nu scuza comportamentul asa zisilor sefi, care isi bat joc de lucratori comerciali. Ana Ziberman, ai scris foarte frumos mai sus, din pacate orice am face noi, nu se va schimba nimic, pentru ca niciodata LC, nu sunt intrebati de absolut nimic, normal ca Salat, sau altul o sai creada pe Regionali. Asa ca singura solutie este sa mergem inainte cu ce avem.

 888. eu on Tue, 15th Apr 2014 4:54 pm
 889. la kaufland 2 tagu mures , santen tratati ca sclavii. facem ore suplimentare in prostie. acolo sant angajati cu 2,3, 4,5si 6 ore. de ce sa angajeze cand putem noi sa facem ore suplimentare neplatite?? de cheama de acasa si cand esti lliber. se face sedinta in wekend. este oblicatoriu sa participi.ore suplimentare cu carul !!! fara pauza! ai norma la paleti . SUNTEM SCLAVI LA NOI IN TARA ! AR TREBUI SA FACEM CEVA !

 890. Andrei on Sat, 19th Apr 2014 10:16 pm
 891. KAUFLAND ESTE NUMARUL 1 IN ROMANIA…… sper ca toti de aici stiti asta….. asa ca: CIOCU MIC!

 892. io on Wed, 23rd Apr 2014 9:13 am
 893. mai andrei ,continua sa iti pupi superiorii in fund, tu nu stii si nu vezi de bucile lor ca oamenii au si ei probleme si nu fac decit sa isi spuna ofurile,sefii sunt ocupati si nu au timp de problemele lor, au dureri mari de tot in fundulet,noroc cu voi pupincuristi ca le mai alinati durerea,asa ca dati in continuare cu strugurel pe buze si continua sa faci ce stii tu mai bine…spor la pupat in fund…

 894. Toma Marcus on Sun, 27th Apr 2014 7:50 pm
 895. Buna ziua,
  As dori sa deschid un fast food tip Kaufland Grill.
  Ma intereseaza cam ce incasari se fac in acest domeniu pe zi.
  Intreb pentru a-mi face o parere despre rentabilitatea acestei activitati.
  Multumesc pentru participare celor care ma pot indruma!

 896. vasile on Tue, 20th May 2014 10:59 am
 897. “”KAUFLAND ESTE NUMARUL 1 IN ROMANIA…… sper ca toti de aici stiti asta….. asa ca: CIOCU MIC!”"
  mai andrei ar trebui sa stii ca buturuga mica darama buturuga mare, degeaba va d-ati mari si tari cu Kaufland , pana o sa va gasiti nasul si o sa va care prin tribunale.

 898. ionut on Mon, 2nd Jun 2014 11:42 pm
 899. ce se mai stie de gaby indrie? copilul ala a comentat prea mult, a criticat toate regulile din kaufland, normal ca rodila l-a scos din joc. doar nu si-ar pune cineva un director “gigi contra”, vrea si el oameni care sa fie potriviti pozitiei de conducere suprema din magazin.

 900. Zaharina on Mon, 23rd Jun 2014 8:06 pm
 901. De ce nu il suni, sa il intrebi personal ce mai face

 902. iulia on Wed, 25th Jun 2014 12:35 pm
 903. ai dreptate mai ales ca sunt comdusi de femei fara scrupule care desparte familii si cupluri doar pt ca sunt ninfomane si trateaza ingrozitor pe cine nu o sustine. niste needucate cu functii si 8 clase care altcumva nu se stiu descurca in viata decat prin a face rau altora si a fura barbatii altora si asta e permis in kaufland brasov unde domneste curvia si sclavia. mai rau e ca nimeni nu face nimic in acest sens. eu nu as tine in magazin o asemenea “femeie” care distruge vieti si casnicii.

 904. Zaharina on Sat, 5th Jul 2014 11:36 am
 905. firma asta devine pe zi ce trece to mai mizera:(

 906. Anto on Mon, 7th Jul 2014 9:45 am
 907. Am nevoie de ajutor! M-au umilit ieri, duminică la Kaufland, Brașov! Doi angajați ai firmei de pază Professional Guard m-au verificat normal, bon și produsele din coș, după care au insistat să îi urmez. Am întrebat care e motivul și mă întrebau unde am pus un produs. Le-am răspuns civilizat că doar asta aveam, eu o țineau una și bună să spun ce am făcut și să îi urmez. Au reușit să-mi strice prima mea zi de vacanță, cănd abia așteptasem să cumpăr acele cuțite din oferta lor cu puncte. Sunt un cumpărător fidel al Kaufland Bv încă de la deschidere și constat că multă lume e nemulțumită. Le-am spus că mi-au lezat imaginea, iar șeful lor Faur Dan mi-a răspuns ”care imagine?” Așa este, sunt o profesoară cu elevi cu rezultate excelente, apar chiar în imagini publice, mă știu toți părinții din cartier, acest magazin fiind lângă noi.
  VREAU SĂ ÎI ACȚIONEZ ÎN JUDECATĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 908. Anto on Mon, 7th Jul 2014 9:46 am
 909. CINE VINE CA MARTOR?

 910. maria on Tue, 15th Jul 2014 10:39 pm
 911. as vrea sa ma angajez la kaufland pe post de sef case si ciic trebe sa merg la scolarizare timp de 9 saptamani !!! ce parere aveti

 912. Cristea on Thu, 17th Jul 2014 12:15 am
 913. Kaufland e o firma imputita si la propriu si la figurat. Mizerie peste mizerie, atat umana, cat si deseuri propriu-zise. Praf, jeg, nepasare. Daca tineti la sanatatea voastra psihica nu stati mai mult de cateva luni. Volum mare de munca, angajati putini care trebuie sa lucreze ca niste robi (aici ma refer la lucratorii comerciali), salarii de nimic. Stres, oboseala, stres, stres si tot asa. Iesi de acolo epuizat si sictirit de viata si de orice. E greu intr-adevar sa-ti gasesti o slujba in alte parti, dar va scriu din experienta traita de mine ca la Kaufland te simti ca intr-o morga. Ai un sentiment sinstru de scarba si-ti doresti sa pleci de acolo cat mai repede. Abia astepti sa treaca acele ore si sa te simti un om liber. Si cand iti vezi de treaba si robotesti printre rafturi, tot vine un pielea p-lii din conducere sa te intrebe daca faci treaba, desi vede clar ca esti cu marfa in brate si te uiti in jur, injurand in gand, pe unde sa o mai pui. Nu recomand Kaufland nimanui. Cand dai de colegi sinceri, observi usor cat de satui sunt de conditiile de acolo. Ca omul necajit de griji si de viata isi spune oful. Ptr cei care au de gand sa demisioneze, trebuie sa stie ca in perioada de preaviz de 20 de zile, au aceleasi drepturi ca inainte de a demisiona si nu trebuie sa-ti motiveze demisia. Perioada de preaviz e acea perioada in care angajatorul cauta un inlocuitor ptr postul celui care si-a exprimat dorinta de a demisiona. Orele de munca petrecute in perioada de preaviz trebuie sa fie platite de angajator in mod obligatoriu. Or mai fi si locuri in care Kaufland functioneaza normal, dar sunt foarte putine la numar. Si orice ar fi nu va lasati calcati in picioare.

 914. Marian on Thu, 17th Jul 2014 10:15 pm
 915. Ciao,

  Bine punctat Ana Ziberman daca aveti orice tip de abuz ar trebui sa vorbiti cu conducerea Kaufland Romania nu este de acceptat un comportament abuziv din partea nimanui,eu lucrez in Kaufland Germania si drepturile angajatiilor sunt aparate printr-un sindicat.Am insa prieteni care lucreaza in Romania si sunt bataia de joc al Dir.Regionali si al directorilor de magazin aici as dorii sa punctez pe unul care intrece orice masura Campan Cristian care eu personal nu am crezut ca exista o asemenea persoana cu functie de executie in Kaufland ,asta intrece orice imaginatie.Din nenumaratele exemple descrise de mai multi angajati asemenea persoane nu au ce sa caute in conducerea Kauf.Este mare pacat ca s-a ajuns aici si ca in scurt timp eticheta care deja sa pus pe Kaufland ca si angajator va fi mult mai accentuata,aud clienti ,aud prieteni,aud colegi care vorbesc de urat compania Kaufland si acest aspect este datorat doar persoanelor de genul descris mai sus.
  Va doresc multa putere de munca si psihic tare pentru cei care aleg sa mearga mai departe.

  Alle die besten lieben Kollegen!!!

 916. ionut on Sun, 20th Jul 2014 1:45 pm
 917. nu exagerati, la Kaufland salariile sint cu mult peste medie!

 918. daniel on Mon, 21st Jul 2014 8:46 am
 919. Despre ce salarii peste medie fratioare vorbesti ? 900 lei net, care ni se va da din august 2014, este salariu peste medie ? Minimul pe economie de la 1 iulie 2014 este 900 lei.

 920. daniel on Mon, 21st Jul 2014 8:51 am
 921. ni se da cu 50 lei mai mult fata de auchan ,carrefour, dar aceste 2 magazine enuntate din 3 in 3 luni dau bonusuri de 300 lei la toti angajati , plus prime de sarbatori !

 922. pt. daniel (461 si 462) on Tue, 22nd Jul 2014 9:55 pm
 923. Daca e asa de bine la competitie asa cum spui tu, de ce saptamanal angajati de la auchan, carrefour, billa isi depun cv-urile la kaufland? Iti raspund eu: pt. ca salariile de acolo sint foarte mici, cu cel putin 200 lei/luna sub kaufland. Asa ca daniele draga nu mai vorbi prostii.

 924. daniel on Sun, 3rd Aug 2014 11:04 pm
 925. la kaufland nu fug caini cu covrigi in coada ! muncesti cate unu pe tura de iti rupi oasele .

 926. pt. daniel on Wed, 6th Aug 2014 9:08 pm
 927. Daniele draga, fa-ti tu o firma sau un magazin propriu si acolo lucreaza cat vrei si cum vrei tu. La firma ta poti sa te odihnesti sau chiar sa nu muncesti deloc. De asemenea, la magazinul tau poti sa iti pui salariu de 5.000 lei net in mana, nu e nici o problema. Numai sa nu uiti ca pt. acei 5.000 lei pe care o sa-i iei tu in mana mai trebuie sa dai vreo 3.500 lei la stat (impozite, taxe). Succes la propriul tau magazin cu salariu foarte mare. Sa ne spui cate luni ai rezistat pana ai dat faliment. Daniele, Daniele, cum nu gandesti nici macar cat o gaina…… esti jenant, sincer.

 928. Florin on Wed, 13th Aug 2014 3:35 am
 929. Astazi am fost controlat abuziv de paznicii de la Kaufland 2 Timisoara, apoi am avut o discutie telefonica cu un anume Cimpan (ceva angajat cred) care mi-a spus ca “martorii mei daca nu sunt agreeati de politie, jandarmerie sau procuratura) nu au nici o valoare….Doar ca am probe si martori…Are cineva vreo idee cine e un tip cu okelari pe nume cimpan ?

 930. Florin on Thu, 14th Aug 2014 11:51 pm
 931. Vad ca nimanui nu ii pasa de abuzurile din Kaufland, doar da-ti din gura dar nu aveti singe in voi sa raspundeti….Verkauflseiter(in) ? LOL campan m-a intrebat daca am martori “acreditat sau autorizati de catre politie sau organele statului) LOL, pe campan la invatat la scolarizare definitia de martor ? Nu stiu ce scoala a facut campan sau unde s-a campat pe viata lui dar am inregistrari audio si martori cind imi spunea ca “martorii trebuie sa fie autorizati) ALO , VIMANE, stii ce e CODU PENAL ?

 932. SAME on Tue, 23rd Sep 2014 10:04 pm
 933. Da, asa este, in Kaufland angajatii sunt abuzati, dar dragii mei exista instante de judecata si itm-ul care daca prezentati probe, va pot fi de ajutor.
  Sunt de parere ca daca ar fi angajatii mai putin lasi si sefii mai putin abuzivi (nu mai zic ca ar trebui sa dispara si cei care -i spala pe picioare) atunci ar fi o companie de succes. Pana atunci ” succesuri” in actiunile voastre dragi colegi din Kaufland. Sesizati abuzurile acestor nenorociti!

 934. ionut on Mon, 29th Sep 2014 7:55 pm
 935. Campan este un mare nesimtit, nu stiu de ce-l mai tin astia in firma….. rusine sa-i fie pt. cat de urat vorbeste cu angajatii.

 936. Daniela on Thu, 23rd Oct 2014 7:28 am
 937. buna ziua, doresc sa împărtășesc si eu opinia referitor la comportamentul vkl-ilor din compania Kaufland de departe conduce Campan Cristian in topul nesimțirii si lipsei de respect acest individ pe lângă lipsa celor primi 7ani este si cu probleme foarte mari de personalitate,sincer nu știu cum a reușit sa ajungă pe postul care-l ocupa.Sper ca d-ul Salat si d-ul Pana sa fie mult mai atenți pentru binele companiei.

 938. vali on Mon, 10th Nov 2014 5:30 pm
 939. kaufland are cele mai multe reclamatii de la angajatii ?

 940. vali on Mon, 10th Nov 2014 5:33 pm
 941. nu dau oamenii afara legal ! ii toaca psihic pana isi dau demisia !

 942. car for junk on Tue, 11th Nov 2014 6:35 am
 943. car for junk…

  Kaufland, regele abuzurilor în România? | Dan BRAŞOV…

 944. car sales on Wed, 12th Nov 2014 2:24 am
 945. car sales…

  Kaufland, regele abuzurilor în România? | Dan BRAŞOV…

 946. George on Fri, 21st Nov 2014 5:52 pm
 947. Bună Seara,doresc să spun şi eu câteva cuvinte la adresa acestor “nenorociţi”.Pe data de 22 septembirie m-am angajat la Kaufland cel de-al treilea magazin deschis în Oradea..Bun totul a fost bine am mai fost tatonat de cei care au fost pe suport,dar le-am răspuns şi eu înapoi nu m-am lăsat să fiu bătaia lor de joc..Da este adevărat că sunt alte Kaufland-uri în care sunt şefi buni,dar nu peste tot locul e aşa..Pe data de 20 noiembrie am fost sunat de la Biroul De Informaţii să mă prezint la locul de muncă,eram convins că o să mă dea afară,eram la (6 ore) tot am insitat să fiu pus la 8,şi asta nu fiindcă eram leneş,dacă se uită cumva foşti colegi din Ioşia pot să spună că am fost harnic,mi-am făcut treaba extraordinar de bine,dar aşa este în România..Deci efectiv au făcut reduceri de personal înainte de sărbători,deci când vine iarna,efectiv o să am norocul dacă o să prind un loc de muncă,momentan am plecat din ţară,să trec cu bine peste această iarnă…Kaufland dă afară pe motiv : Reducere de Personal ! RUŞINE DOMNULUI DIRECTOR CLAUDIU POPA AL MAGAZINULUI KAUFLAND IOŞIA !

 948. ionut on Sat, 22nd Nov 2014 10:07 pm
 949. Claudiu Popa este un tip dubios, pila lui Campan, ce vreti? Va da afara pe toti si el ramane, rusine! Reclamatie in Germania si rezolvi problema!

 950. Nucu Panzaru on Wed, 26th Nov 2014 12:40 am
 951. Salut dragii mei! Am luat-o si eu cu Kauflandul! Un magazin din Bucuresti sector 3.
  A durat un an sa primesc solutionarea cazului, pe care v-o postez :

  Ora estimata: 08:30
  Complet: CC 4 Penal
  Tip solutie: respinge plângerea
  Solutia pe scurt: În baza art. 341 alin.6 lit.a) C.p.p. respinge ca nefondată plângerea petentului Pânzaru Nucu formulată împotriva ordonanţei nr. 18164/P/2013 din 26.06.2014 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti prin care s-a dispus clasarea cauzei privind pe intimata Bisa Cristina sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune prev. de art.244 C.p., soluţie menţinută prin ordonanţa prim-procurorului parchetului nr. 2467/II-2/2014 din 07.08.2014.. Menţine ordonanţa nr. 18164/P/2013 din 26.06.2014 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă pe petent să plătească statului suma de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în Camera de Consiliu azi, 23.10.2014.
  Document: Încheiere finală (dezinvestire) 23.10.2014

  Merita retinut faptul ca am fost furat pe fata de casiera, i-am dat o bancnota de 100 lei si mi-a inapoit restul de la cumparaturi ca si cum ar fi primit 50 lei! c-an talcioc!
  Firma de paza SSG nu a vrut sa prezinte inregistrarea, am ajuns cu sesizari la Politie, MAI, Av poporului, ANPC, Palament,Senat, Min Justitiei…si eu platesc 50 de lei ca mi-am permis sa-i deranjez!!! VA PUTETI IMAGINA AL CUI ESTE LANTUL DE MAGAZINE, DACA A CONTRIBUIT TOT SISTEMUL SA MUSAMALIZEZE ACEASTA GAINARIE? VA DATI SEAMA CE REPREZINTA CETATEANUL PENTRU EI? CRED CA S-AU MAI SI DISTRAT CAND AU CONSUMAT ATATA ENERGIE MALEFICA CA SA ACOPERE O MIZERIE! Daca mai doriti detalii, va pot posta din demersurile facute impotriva acestei furaciuni. Acu’…spuneti-mi si mie, ce lege din Romania interzice vizionarea unei inregistrari video dintr-un magazin?

 952. Armando on Thu, 27th Nov 2014 3:54 pm
 953. Nucu Panzaru asta e Romania,mai bine zis asta e Kaufland,le promite si angajatilor,avioane apoi se pisa pe ei si la propriu si la figurat,din ce ai scris,trebuia sa iti faci tu singur dreptate.In Romania numa cu violenta rezolvi problema,altfel nu se poate,nu ai cum,ca daca nu intelege.

 954. ionut on Tue, 2nd Dec 2014 12:31 am
 955. Campan Cristian isi bate joc de angajati, sa-i fie rusine! Salat Lehel ar trebui sa-l dea afara pe acest nesimtit!

 956. anonim on Sat, 6th Dec 2014 6:24 pm
 957. Sa ma lamureasca cineva cine e Campan asta ca nu am auzit de el,iar cu Popa ala il rezolva baiatu.

 958. ionut on Sat, 13th Dec 2014 3:05 pm
 959. Campan este regionalul de pe oradea-arad-timisoara, arata ca un arici pitic, 1.60 inaltime si parul ridicat 10 cm cu gel. Arata ca o femeie turbata, striga si urla prin magazine ca si un cretin! Este mai urat ca noaptea, te sperii daca-l vezi seara. Un gunoi de om!

 960. vali on Mon, 15th Dec 2014 5:48 am
 961. de ce ? salat , pana sau vimann nu ia nici o masura

 962. vali on Mon, 15th Dec 2014 6:29 am
 963. De ce a plecat Cercel de la Tg. Jiu ?

 964. Anuta on Thu, 18th Dec 2014 1:42 am
 965. Cercel(aru) a plecat de la Tg.Jiu sa preia un magazin de succes (Kaufland 4400) din Timisoara care a fost in vara in reorg (cosuri noi, spatii mai mari, alte vitrine, servire asistata total renovata, gresie si faianta noua, etc) .Cercel (un tinar cu umerii cazuti, tot okelarist ca si soarecele sef cimpan a luat locul unui grasan obez pe nume farcas ioan care facea avansuri angajatelor si era prieten cu o tipa de la paza , pe nume ovesea mihaela care ne-a dat afara multi colegi pe motive sf…minca si cercel(aru) o pita mai buna in timisoara ….zilnic vine sa bage la raft, la legume si alimente de baza , lol….vrea sa se dea exemplu ! De cei de la imbiss isi bate joc n fiecare zi.

 966. Anuta on Thu, 18th Dec 2014 1:54 am
 967. Viman e sefu la depozitu central de unde (asa se aude printre angajatii Auch-Land – auchwitz land aka Kaufland) cica….dispar la greu produse …LOL…evident, ele “pleaca” de acolo , deci “nu dispar de acolo” LOL. Am ajutat odata seara un coleg si am vazut impreuna cu stupoare cum o cutie era complet goala, desi pe paletul scanat la receptie marfa “intrase la noi” Daca nu a-si fi fost de fata poate nu a-si fi crezut asta ! Trebuie sa precizez ca erau cosmetice ?????? Paletul invelit in folie neagra (cunoscatorii stiu ca asa vine marfa scumpa) ! Dupa ce a fost descarcat din camion am mers “sa bagam la raft” Tras cu lisa (manuala, evident, cea electrica o folosea seful de raion de la bauturi un anume feraru gheorghe) Ajuns pe raion …Surpriza !!!! Cutii “gilette” goale ! ! ! ! ! Un coleg mai vechi mi-a spus, nu e stress, asa e deobicei, cercelaru o sa puna lipsa pe seama furturilor si se va ratoi la paznici ! Kaufland, o companie germana in romania condusa de sefi promovati pe pile si relatii, asta e ! incompetenta lui farcas si a lui cercelaru ca sa nu mai pomenesc de cimpan care urla la noi m-au facut sa plec din mizeria Kauland 4400 ! Imi pare rau de colegii facuti albie de porci de un ochelarist frustrat pe nume cimpan

 968. Anuta on Thu, 18th Dec 2014 2:33 am
 969. stie cineva o adresa de mail unde pot trimite in Germani reclamatia ? obezul de farcas si-a batur joc de mine si colegii mei, a urmat cercelaru ala cu umerii cazuti si obraznic, de cimpan,soarecele nu mai pomenesc ca imi stric seara …rog colegii din auschwitz-kaufscwitz sa imi dea adresa de mail din germania unde pot face reclamatie ! Eu am plecat dar nu uit ce am indurat acolo la 4400. poate pentru fostii colegi va fi un ajutor daca afla nemtalaii de ce fac romanii ajunsi sefi pe pile

 970. vali on Thu, 18th Dec 2014 6:15 pm
 971. am inteles ca directorul de la tg.jiu MARIUS CERCEL si-ar fi dat demisia ?

 972. emm on Fri, 19th Dec 2014 12:00 am
 973. PE 18.12.2014 ora 18:32 la una din casele magazinului Kaufland din Piatra Neamt una din casierele (angajate nu stiu pe ce criteriu) dupa ce mi-a aruncat primul produs in scarba peste scanerul de coduri a ajuns la o punga cu cartofi pe care a fluturato pur si simplu cautandu i codul si pe care a rupt o in asa hal incat nu mai aveam cum sa o ridic,toti cartofii ar fi cazut pe jos ! A CONTINUAT SA SCANEZE CE MAI ERA PE BANDA NEPASANDU-I ABSOLUT DELOC DE ACEA PUNGA . ATUNCI I-AM SPUS E RUPTA PUNGA N-AM CUM SA O RIDIC DATI-MI O PUNGA PENTRU CA IMPRASTII CARTOFII PE JOS,N-A VRUT SPUNANDU-MI CA ALTA DATA SA MA INVAT SA PUN MAI PUTIN IN PUNGA.POT ATASA FOTOGRAFIA CU PUNGA IN CAUZA CARE ERA PLINA OPTIM SI CHIAR SI LEGATA LA GURA AM INSISTAT CU ACEEASI CERERE DAR VAZAND CA E NESIMTITA SI IMPERTINENTA AM VRUT SA VAD CUM SE NUMESTE PE ECUSON SUGERANDUI CA NU ESTE IN REGULA COMPORTAMENTUL EI SI CA II VOI FACE RECLAMATIE,DAR S-A INTORS CU SPATELE SA NU-I VAD NUMELE.SI NU VA MINT ABSOLUT DELOC,ESTE IMPERTINENTA UNEI FEMEI RIDICOLE CARE NU-SI MERITA ACEA POZITIE.TIN SA SPUN IN MOD SPECIAL CA NU SUNT UN FRUSTRAT CARUIA NU IA MERS BINE INTR UNA DIN ZILE SI SE DESCARCA PE UNDE NU TREBUIE SAU VREUN OM CU PROBLEME DE ALTA NATURA BA DIN CONTRA FAC CUMPARATURILE CU PLACERE DE FIECARE DATA ! ASA CEVA NU MI S-A INTAMPLAT NICIODATA NICI IN CELE MAI PROASTE MAGAZINE ,ACEASTA NESIMTITA IMPERTINENTA NU CA NICI NU SALUTA PE NIMENI DAR A DAT DOVADA DE FOARTE MULT TUPEU DE PARCA SE AFLA IN MAGAZINUL PROPRIU.DE CE NU STA EA SA PUNA FIECARUIA CAT TREBUIE IN PUNGA? PANA LA URMA DE NOI DE CLIENTI ARE NEVOIE ACEASTA RETEA DE MAGAZINE , NOI CEI CARE PLATIM CU BANI NU NI SE DA GRATIS NIMIC SA SUPORTAM IFOSELE UNEI IMPERTINENTE . ASA ATITUDINE N-AM VAZUT NICAIERI !!

 974. mircea on Sat, 20th Dec 2014 11:12 am
 975. Campan este o jigodie, pila lui Salat, cum credeti ca o sa fie dat afara? Corb la corb nu-si scot ochii…. Salat Lehel nu o sa-si dea afara sluga lui umila si ascultatoare de Campan Cristian. Se acopera unii pe altii, iau salarii de peste 4.000 euro net/luna, asa ca pt. ei este bine in Kaufland. Dar lucratorul comercial indura bataia de joc a lor. Mare pacat.

 976. Hans on Mon, 22nd Dec 2014 5:33 pm
 977. Am avut placerea/neplacerea (luati-o cum vreti) sa-l cunosc pe acest Cristi Campan. Ma asteptam la mai multe de la el, dar se pare ca functia i-a luat mintile. Sa-mi dau cu parerea despre el ca om as fi acuzat de subiectivism iar referirea la personalitate este o notiune gresita, referirea la comportament din punct de vedere profesional este totusi altceva. Ca nu stie decat sa urle la angajati este vina sistemului infect sustinut de Viman (pardon, s-a carat in Nemtisoara lui adoptiva), zambariciul/stresatul de Salat si giumbix-ul de Pana. Si imi pare rau sa constat ca si Ionica Farcas a luat-o pe ulei. Sunt foarte surprins sa vad cum au ajuns cei doi.
  Si eu am fost director in Kaufland (nu conteaza cat si unde) dar niciodata nu le-am vorbit angajatilor urat, respectul subordonatilor mi l-am castigat prin cunostinte si aptitudini, in fata VKL-ilor am aratat ca rezultatele nu sunt obtinute de o persoana ci de o echipa. Am cautat sa fiu in acelasi timp si lider si sef pentru echipa pe care am condus-o si m-am mandrit peste tot cu ea.
  Se pare ca incapatanarea de a nu face chiar tot ce debita cate un mascarici din conducerea companiei mi-a atras multe necazuri dar pot spune ca nu m-am lasat indoctrinat.
  Daca trimteti informari in Germania nu rezolvati nimic pentru ca va vor pasa conducerii din Romania si va creste tensiunea degeaba.
  Celor nemultumiti din Kaufland nu le pot spune cautati-va alt loc de munca pentru ca este greu sa gasesti unul din care sa si traiesti dupa ce lasi statului toti banii, dar daca totusi gasiti nu mai stati pe ganduri. Nu va mai lasati “distrusi” de personaje gen Campan, Porutiu, Rodila, Magdo, Salat, Pana, Dusa sau alti VKL.

 978. Gabi on Tue, 23rd Dec 2014 3:54 pm
 979. Aveti dreptate cei care spuneti ca individul CRISTI CAMPAN ESTE UN MASCARICI. Dar el este pe o mana cu Lehel Salat si nu tine cont de nimic. Uita un singur lucru: Dumnezeu este sus si vede! Sa vedeti ce va fi cand o sa-l ajunga blestemele pe Campan Cristian! Pedeapsa aceea va fi cea mai dura pentru mascarici.

 980. Ana Zukerman on Wed, 7th Jan 2015 10:56 am
 981. Hello,atâtea intervenții din partea colegilor sau foștilor colegi a filialele din Romania trebuie sa fie o catastrofa foarte mare acest subiect Campan,m-am interesat si eu de la alți colegi sa vad cine este acest individ si se pare ca aveti dreptate doar cuvinte urate la adresa lui,întrebarea este cat se mai tolerează acest individ si cand se va lua o măsura împotriva lui. Din cate știu aceasta persoana are multe avertismente din partea superiorilor si părerea colegilor din Germania este ca nu va mai sta mult in companie.Dreptatea învinge întodeauna ,va doresc o zi plăcuta.

 982. adi on Sun, 11th Jan 2015 12:31 am
 983. Salat Lehel este într-un mare pericol: se întoarce Bogdan Borcea! Greşeala fatală pt. Salat este că îl ține în brațe pe Cristi Câmpan, un individ care nu face cinste companiei Kaufland. Are o grămadă de reclamații dar cu toate acestea Salat Lehel îl protejează mai ceva ca pe copilul său. Inexplicabil pt.unii de ce Salat se compromite şi nu-l schimbă pe Câmpan. Credibilitatea lui Salat este în scădere, Pană şi cu Viman văzând şmecheriile lui Salat în relația cu Câmpan. Cât de curând se va sparge “duetul” jenant Salat-Câmpan!

 984. vali on Tue, 13th Jan 2015 5:07 pm
 985. o fi de bine ca a plecat vimann ?

 986. re vali on Sat, 17th Jan 2015 4:50 pm
 987. Conteaza cine vine si mai ales cu ce mentalitate. Important este sa fie un strain pt. ca altfel se alege praful de aceasta companie. Plin de aranjamente si de jocuri murdare, dezgustator. Nu vedeti ca sint sute de comentarii negative si nu se iau masuri impotriva vinovatilor? Toti sint la fel, doar sint romani, nu?

 988. vali on Sat, 24th Jan 2015 11:38 pm
 989. de ce a plecat directorul Cercel de la Tg. Jiu ?

Hai,spune sincer, la ce te gandesti ?
ah, nu uita, daca poza ta nu apare langa comentariu, fa-ti un gravatar!

CommentLuv Enabled
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes